Şimdi Ara

Apple mağazalarından iPod/iPhone koruyucu filmlerini kaldırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple ilginç bir yasağın altına imzasını atıyor. Birçok iPod ve iPhone kullanıcısının cihazlarının camını daha fazla koruma altına almak için hazırlanan koruyucu filmler, Apple'ın mağazalarından kaldırılıyor.

iLounge ve MacWorld'de yayınlanan haberlere göre Amerika merkezli elektronik firması, tek satılan koruyucu filmlerin yanısıra kutu içeriğinde koruyucu film bulunan kılıfların satışını yakında tamamen sonlandıracak. Yasak sadece koruyucu filmleri değil her türlü ekran filmini kapsayacak.

Apple'ın aldığı bu kararın altındaki gerçek sebep kesin olarak bilinmezken, firmanın tüketiciler arasındaki "iPod ve iPhone'ların ekranlarının korunmaya ihtiyacı var" imajını azaltmak için bu kararı almış olabileceği konuşuluyor. Diğer iddia ise kararın kullanıcıların koruyucu filmlerden dolayı yaptıkları olumsuz geri dönüşlerden kaynaklanmış olabileceği yönünde.

• Apple; Bana birşey olmaz deme, ok mi ?
  • Acaba filmler ekranın dokunmatik hassasiyetlerini mi azaltıyor? Ben 1 hafta önce ipod touch aldım, daha ekrana bir kere bile dokunmadan film taktımda, filmsiz nasıl kullanılır hiç test edemedim :) . Ama filmli hassasiyeti çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Acaba filmler ekranın dokunmatik hassasiyetlerini mi azaltıyor? Ben 1 hafta önce ipod touch aldım, daha ekrana bir kere bile dokunmadan film taktımda, filmsiz nasıl kullanılır hiç test edemedim :) . Ama filmli hassasiyeti çok başarılı.

Uyduruk filmler yapabilir belki. Ama kapasitif ekran olduğu için yine de pek etkilemez.

Aldığınız film hangisi acaba ?

ZAGG diye birşey varmış, o iyi gibi görünüyor epey.
  • Bodyguardz en iisi arkadaslar
  • önüne değil arkasına koruyucu film lazım.az bişi kılıfsız kullandım arka taraf çizik çizik oldu.
    ben her ihtimale karşı genede ön tarafa koruyucu jelatin kullanıyorum.sonuçta çizmek imkansız değil.her ortamda bulunuyor telefon.bişi olur ekran çizilir.onu gördükçe moralim bozulur.hiç sakata gelmiyim
  • ekranlar olefibik ise zaten gereksiz film..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Apple İPhone 4 bumper
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran ciziliyor kim cizilmiyor diyosa yalan
  • 3-4 aydır Iphone kullanıyorum , sadece arkasına sticker şeklinde koruma yapıştırdım..ekranda "maşallah" şu ana kadar bişey yok :)
  • ekimden sonra üretilen 3gs ekranlari cok daha cabuk ciziliyor, 2g harikaydi
  • Ekranlar çizilmeye karşı dirençli ama kapak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sadece arka kapak için düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzeyirx

ekran ciziliyor kim cizilmiyor diyosa yalan

Kesinlikle haklısın...
    Arkadaşımınki çizildi,sonuçta safirden değil ya bu meret !!!
  • Kusura bakmayın ama nasıl olsa çizilmiyor dendi diye binlerce lira verip alınan telefonu cebe atıp dolaşmak saçma bence. 5-10 liraya çok şık kılıflar var. Hem darbelerden koruyor hem de çizilmesini önlüyor.
  • Ekran kolay kolay çizilmiyor ama onunda bir sınırı var. Ekran plastik cam değil sonuçta dayanıklı bir madde.
    Ben koruyucu da kullandım. IS ve Bodyguardz. Sökünce anlıyorsunuz ekranın daha iyi olduğunu. Koruyucu parmağın ekran üzerinde kaymasını az da olsa engelliyor ve ışıkta pürüzlü bir ekran varmış gibi görünüyor.
    Sonuç olarak tavsiye etmiyorum
  • zamanında cihazı shield sız kullanıyodum (shield la telefonun paketlenmiş gibi olacağını düşündüğüm için) sonra baktım arkadaş camı patlattı, diğer arkadaş da cihazın arka tarafını harita gibi yaptı bende o kadar para verdik koruyalım cihazı diye shield aldım.. ama telefonun ekran hassasiyetine ya da görünümüne bi etkisi olmuyor hatta arka tarafa yapıştırdığım shield la telefon elde daha iyi duruyor (sanki arkası deri kaplama gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 21 Mart 2010; 8:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

zamanında cihazı shield sız kullanıyodum (shield la telefonun paketlenmiş gibi olacağını düşündüğüm için) sonra baktım arkadaş camı patlattı, diğer arkadaş da cihazın arka tarafını harita gibi yaptı bende o kadar para verdik koruyalım cihazı diye shield aldım.. ama telefonun ekran hassasiyetine ya da görünümüne bi etkisi olmuyor hatta arka tarafa yapıştırdığım shield la telefon elde daha iyi duruyor (sanki arkası deri kaplama gibi)

O deri kaplama hissi veren tutuculuk ekranda parmak hareketlerini azda olsa tutuyor:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.