Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: agumus9 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.396
Cevap
1.047
Favori
2.200.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15641565156615671568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen Troy'da eğitim indirimiyle 42 binlere geliyor. Şimdilik fiyatı artırmamış.

Ama diğer sitelerin birlik olmuşçasına aynı fiyata çıkarmalarına şaşırdım.

PT'de de fiyat 1.000 tl arttı. Ama sanırsam orada taksit imkanı olmayabilir. Geçen ay vardı Axess'e özel taksit imkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesibağları -- 2 Ekim 2025; 14:41:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • truwa06 kullanıcısına yanıt
    Acaba Apple; Vatan, Mediamarkt, Gürgençler... bunlara verdiği fiyatı artırmaya mı karar verdi diye düşündüm bir an.

Evet 21 Ekim tarihine kadar macbook air, macbook pro... alanlar için hediyesi var 11 bin tl indirimli Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4, AirPods Pro 3.. alınabiliyor yanında. Ama bu hediyeleri almak istemeyenler için de keşke fiyatı düşse :)
    Bir de biraz saçma gelen şey de: hem macbook air hem de macbook pro'nun kampanyası bir. Birinin fiyatı 44 bin diğerinin 74 bin ama hediye verdikleri ürünlerin fiyatı sabit 11 bin.. İlginç.

Macbook air ve pro'lar için m5 işlemcisi yakın zamanda çıkmaz mı hocam?

Önümüzdeki yıl 14"/16" macbooklarda kasa ve ekran değişimi olacak, orası kesin gibi birşey.

Bu nedenle bu cihazlar için 2025i pas geçecek gibi görünüyor apple, tabi bunlar tahmin, yanılıyor olabilirim.

M5 macbook air 2026 şubat/mart.

M5 veya M6 yenilenmiş macbook pro/max 2026 ekim-kasım.

M6 macbook air (yenilenmiş ekran ile) 2027 şubat/mart.

Yani apple M5 Macbook pro/max cihazları tamamen atlayabilir, öyle bir durum var.

Aslında hedefim gelecek yıl sonu OLED'li macbook proyu beklemekti, fakat benim laptop en fazla 3-4 ay daha gidecek gibi.

Halihazırda 1. nesil airpods pro kullanıyorum. 5 yıldan fazla kullandığım için o da sıkıntı çıkarmaya başladı. Bir daha kulaklık alsam yine airpods pro alırım.

Sizce hemen 13" m4 air+airpods proyu mu almalıyım, yoksa m5 airler beklenmeli mi?

M4 air 16/512gb 13inç tam 37.000tlye geliyordu amazon depodan. Mükemmel kondisyonda gösteriyordu ama masaüstü pc toplamak istediğimden vazgeçtim. Yine de pişmanım şansımı deneseydim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aceleniz yoksa parayı yatırımda tutup beklemek genellikle avantaj sağlıyor, usd patlamadığı sürece. Ama yeni çıkan airpods 3 pro yu zaten almayı düşünüyorsanız şu andaki kampanya avantajlı diye düşünüyorum, bir süre sonra biter bu kampanya. Birde ay sonundaki lansmanda fiyatların güncellenme ihtimali var az da olsa.

Daha önce 6 ve sanırım 8 taksitti. Şimdi 12 ay diyor.

Fiyat 50.000, %6 eğitim indirimi diyor ekstra bir indirim varmı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bilgim yok o konuda hocam. Gürgençler'e sormanız daha sağlıklı olur.

Apple tarafı kampanya var

Cahilliğimi maruz görün ; Amazon Depo neresi oluyor. link var mı ?

İhtiyacım yok aslında ama fiyat-taksit olayını görünce şansımı denemek istedim amazon iade sistemine güvenerek.

Çok bir beklentim yok açıkçası.

Adi Samsung Tizen kullanıyor, bixby kullanıyor, cihazların smart özellikleri resmen çöp pozisyonunda, yani olmasa daha iyi. Bu firmaya aşırı gıcığım aslında, en sevmediğim marka haline dönüştü açıkara son 2 yılda.

Bu cihaza da ikinci girişi "mini display port" yapmışlar, kutudan kablosu da çıkmıyor galiba. Şimdi type-c / mini displayport kablosu baktım, 5K destekleyebilecek tek seçenek yok ülkede. Mac mini ve macbook bağlıyacam, ikincisini nasıl bağlarım onu düşünüyorum şimdi.

Neyse gelirse incelerim artık.

• truwa06 kullanıcısına yanıt

Bunu ben de gördüm depoda ama ev ve işyeri monitör deposuna döndü. Biraz fazlalıklardan kurtulmadan alacak yerim bile yok. Hayırlı olsun inşallah güzel çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ekim 2025; 13:58:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt

bu depodakıler kullanılmışmı oluyor? olayı nedir ?

Kullanılmış olabilir, kargodan kapıda çevrilmiş olabilir, bir denemeden sonra iade edilmiş olabilir, dış ambalajı zarar görmüş ama ürün sağlam olabilir. Ona göre indirimli oluyor. İade hakkı var. Fiyatar uygun. Şansını denemek isteyene kelepir mallar var. Özellikle 1 Ekim günü inanılmaz fiyatlar vardı kapışıldı pek bir şey kalmadı. Amazon her ay başı açarsa bu depoyu böyle iyi kelepir mahsül düşebilir. Ben takipte olacağım artık.

Bir monitör için (OLED değil, 360 hz+ değil vs.) 22k fiyat çok yüksek değil mi hocam? Ürün özelliklerine baktım ancak 5k çözünürlüğü bile açıkça yazmamışlar. Puan ve yorumları da iç açıcı görünmüyor. Bu monitörü bu fiyata sattıran nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

240Hz iyi değil mi ?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.