Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: takirti Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (14 Mobil) - 7 Masaüstü15 Mobil
5 sn
31.386
Cevap
1.046
Favori
2.196.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • macbookum için gamepad arayışı içerisindeyim, baktığım modeller 8bitdo ultimate 2c ve gamesir nova 2lite ama ikisininde çok stabil çalışmadıgını okudum forumlardan. Bu modellerle ilgili bilgisi olan varsa duymak isterim ve önerilerinizi bekliyorum.

amazon'dan hocam. (gök mavi kalmadı sanırım ama diğer renkler var). eğer garanti bonus varsa bonus flaş'tan kampanyalara katılıp sepeti 50bin yapın. (gıda-temizlik hariç, onlara 6 taksit olmuyor)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

29 Ekim 2024, apple eğitim mağazası fiyatı 24.5K üç taksit, USD kuru 34.2TL, %20 KDV düşülürse vergisiz $612 USD yapıyormuş fiyat.

Neredeyse bir yol sonra, bugün aynı fiyat aynı yerde, ve ay sonunda ise Mac Mini M5 gelecek görünüyor. USD kuru da büyük ihtimalle minimum 42TL olur. Eğer fiyatı güncellemez ise Apple, Mac Mini M5 için %20 KDV düşüldükten sonra $466 USD eline geçecek.

Fiyat güncellemesi ihtimali var baz model Mac Mini için. Ama apple ürünlerine olan talep te hiç olmadığı kadar düşük, ne olacağı belirsiz diye düşünüyorum.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Apple 2025 M4 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 16GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, 12MP Center Stage Kamera, Touch ID; Gümüş Rengi

58.399₺

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Apple 2025 M4 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 16GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, 12MP Center Stage Kamera, Touch ID; Gümüş Rengi
    https://www.amazon.com.tr/Apple-2025-%c3%a7ipli-MacBook-Laptop/dp/B0DZD9JGJM?th=1
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.