Şimdi Ara

Apple Macbook mu iphone 6 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar basliga baktigimizda belki elmayla armutu karailastiriyoruz ama olsun su an ekrani kirik ve kasma sorunu olan galaxy s3 ve 7 yasinda toshiba laptop sahibiyim. İnternette takilmayi seviyorum bilgisayardan da cs go oynuyorum sadece asagida linkini verdigim macbook ya da iphone 6 almayi dusunuyorum hangisini onerirsiniz
    http://www.vatanbilgisayar.com/macbookpro-notebook-corei5-25ghz-4gb-500gb-133-intel-notebook-bilgisayar.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İp6 = 2500 tl
    MB = 3200 tl

Bence mb alın

Edit: link verdiginiz mb pro mb airden fazla farkı yok. Bence 2400 civarı mb air alın üstünede 2. El iphone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 30 Mart 2015; 16:50:05 >
  • Aynı bilgisayarın kampanyalısını neden düşünmüyorsunuz?

http://www.vatanbilgisayar.com/md101tua-notebook-md531tua-ipad-mini.html

Hem macbook pro hem ipad mini

• Macbook ve iPhone 5

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Link verebilir misiniz air icin

• bu linkteki macbook u almayın artık tarihi eser kıvamında bi ürün alacaksanız macbook air alın yada retinalı alın.

dediğim macbooklardan birini alırsansız en az 5 sene çok rahat götürür. ama iphone alırsan 1 sene sonra eskiyecek. süreklide yanında taşıdığın ve milletin hemen yeni modele geçmesinden dolayı elindeki alet eski kalacak. hadi bilemedin 2-3 sene kullanacaksın sonra 2 model eski olmuş olacak. milletin gözünde tarihi eser olacak tabi senin içinde.

evet elmayla armut ama zaten telefonum idare ediyor diyorsan macbook al ama pro değil. air yada retina.

sonrasında da duruma göre bi iphone patlat ikisini birden senkron şekilde kullan

• http://www.bimeks.com.tr/urun/144018/apple-macbook-air-md711tu-b-.aspx

Edit: en uygun burda gibi. kdv kadar bi para veriyor birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Mart 2015; 17:07:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpakin10

Link verebilir misiniz air icin

http://www.vatanbilgisayar.com/macbookair-notebook-corei5-18ghz-4gb-128gbssd-133-intel-tasinabilir-bilgisayar.html

http://www.vatanbilgisayar.com/macbookair-notebook-corei5-14ghz-4gb-128gbssd-116-intel-notebook-bilgisayar.html

Şuan aynı pc bende var.
    Ekran kartı attıgın mb prodan daha iyi. İşlemcisi daha yeni. Ramler zaten aynı. Tek sıkıntı ekran 11 inc ama ona alısıyor insan. 3-4 güne alışırsın. İlk başta banada kücük gelmisti.

Aynı zamanda iphone 6 da kullanıyorum. Bence bu mb air + 2. El iphone 5 sizin icin cok iyi bi seçim olur

Edit: attıgım linkteki i3 müş. Yanlıs atmısım. Yeni pc yi ekledim. İşin ilginc yanı vatan pc i5 yazmış altta i3 amblemi var. Cidden ilginc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 30 Mart 2015; 17:12:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

bu linkteki macbook u almayın artık tarihi eser kıvamında bi ürün alacaksanız macbook air alın yada retinalı alın.

dediğim macbooklardan birini alırsansız en az 5 sene çok rahat götürür. ama iphone alırsan 1 sene sonra eskiyecek. süreklide yanında taşıdığın ve milletin hemen yeni modele geçmesinden dolayı elindeki alet eski kalacak. hadi bilemedin 2-3 sene kullanacaksın sonra 2 model eski olmuş olacak. milletin gözünde tarihi eser olacak tabi senin içinde.

evet elmayla armut ama zaten telefonum idare ediyor diyorsan macbook al ama pro değil. air yada retina.

sonrasında da duruma göre bi iphone patlat ikisini birden senkron şekilde kullan

Bencede linkteki mb alinmaz.

ekran 11 inc ama normal bi 13 inc laptop çözünürlüğünde olduğu için (hatta 13" macbook da dahil) aynı şeyler sığabiliyor ekrana. bü yüzdende netbooklardaki gibi iğrenç sıkıcı bi görüntü oluşmuyor. herşey rahatça görüntülenebiliyor ve portatifliğide çok iyi.

bendede mid 2011 macbook air var 11" imzamdaki model. çok memnunum. 3 sene oldu daha bi 3 sene daha idare eder beni.

haa ama tabi bunun yanında iphone 4s den 5 e sonrada 6 ya geçtim. yani bu süreçte 3 iphone değiştirdim ama macbookum hala benimle ve belkide daha kaç iphone görecek.

dediğim sebeplerden ötürü iphone bi süre sonra değiştirilme gereği duyuyor ama mac de pek öyle bi sıkıntı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Mart 2015; 17:23:28 >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Bendede mid 2013 11 inc air var. Bende alıstım zaten sorun yok. Demek istediğim ilk başta tuhaf geliyorda sonra düzeliyor. Benim airin başına baya işler geldi. Isınma sorunu vardı fan değişti hoperlor patladı hoperlor değişti. Şanssızlıgıma heralde. Neyseki apple store da yapıldıgı icin sıkıntı etmedim. Dışarıdan bi teknik serviste yaptırsam içime kurt düşerdi ama apple sagolsun ücretsiz değiştiler garanti var diye. Kullanıcı hatası demediler :)

• macbook a verilen para çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

macbook a verilen para çöp

Sen windows devam knk

mac'ine windows yükleyebildin mi arama yapsam, allah bilir konu'nu bulurum mac'e nasıl windows yükleniyo diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Sen windows devam knk

hatta al http://forum.donanimhaber.com/m_89655295/tm.htm

• Bu iki cihaz birbirinin alternatifi değil. Biri sürekli yanınızda bulundurmanız gereken bir iletişim aracı, diğieri ise bir dizüstü bilgisayar. İhtiyaçlarınıza göre hangisi daha gerekliyse onu alın.
  • Evmi arabamı

• Vatan'da mb ipad kampanyası var. Kaçırma derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Sen windows devam knk

hatta al http://forum.donanimhaber.com/m_89655295/tm.htm

Mühendislik öğrencisi oldugum icin solidworks kurmak icin windows yüklemem lazımdı. Yoksa windowsu sevdigimden değil. Bence mac her yönüyle windowstan daha iyi. Tek eksisi uygulama desteği

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.