Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Photoshop 22.3 ile tam sürüm m1 desteği geldi hayırlı olsuun

• M1 ile beraber kullanan ve memnun olan arkadaşlardan HUB tavsiyesi alabilir miyim? Geçmiş sayfada 1 kişi önermiş ama yine de alternatifleri varsa değerlendirmek isterim. Aynı şekilde kılıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 10 Mart 2021; 18:34:4 >
  • Dün akşam çay içerken sanki bir el geldi elimi çekti çay bardagına çarpmamla cihazın sag tarafına klavye üzerine döküldü yarım bardak çaydı allahtan çayıda şekersiz içiyorum:) hemen ters çevirip sildim birazda fön makinasıyla kuruttum eski kafa aklıma başka şey gelmedi. Şükür temas etmeyen tuş yok, genel anlamda sorun yok. bu akşam belkide psikolojik sag tarafta bulunan 6-7 tuş bastıgımda soldakine nazaran hafif ses geliyor acaba tam kurumadımı zamanla düzelirmi? böyle birşey başına gelen oldumu?

• Geçmiş olsun. En korkulan şeylerden biri sıvı teması benim 2010 Mac Pro nun üstüne birmiktar bira dökülmüştü sağ tarafta Ü - Ğ - - ve ses açma tuşları bozuldu Bilgisayarcıya sorduğumda komple klavle değişecek dedi. Sizin çalışıyorsa yine iyisiniz yani.

• Arkadaşlar ben de m1 air ile aranıza katıldım. Farklı bir konuda da belirtmiştim, özellikle internet sitelerinde sayfayı aşağı yukarı yaparken ekran akıcı olmuyor, takılıyor gibi oluyor. Şu ana kadar en çokta forumda farkettim bunu diğer sitelere nazaran.

Yukarda bahsettiğim durum bence rahatsız edici bir şey, sizlerin görüşü nedir?

Not: öncesinde ipad pro kullandığım için arkadaşlar 120-60 hz kaynaklı farkında etkili olduğunu söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasamkn -- 10 Mart 2021; 23:11:35 >
  • Ronguman kullanıcısına yanıt
    Hocam creative cloud yuklu mu sizde ccxprocess deli gibi pil tuketiyor bende arkada surekli calisiyor etkinlik monitorunden kontrol ettim yuzde 90 enerji cekiyor mac i her actigimda ilk is ccxprocess i kapatmak oluyor 🧐
  • Woody WP W kullanıcısına yanıt

• Kılıf işini Aliexpress'ten hallettim. HUB güzelmiş ama inceliyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

Aynı hub çok daha düşük fiyatlara da var. Bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca cover için de hub içinde aliexpress i tavsiye ederim.

• Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Ali expressi beklemek istemedim.

Önceki Mac Book'u kapak takmadan kullanmaya başlayınca ilk günden köşesini ezmiştim.

Hub'a gelince bir markası bile yok :)

Amazon üzeri satış olunca güvendim

Farklı sitelerde, aynı resimli ürünleri kullanan satıcıların daha uygun fiyatlarını siz yazınca farkettim.

Orada da yorumlarda M1 için kullanmış ve sorun yaşamamış bir yorum aradım göremedim.

Direk yönlendirebileceğiniz bir site varsa sevinirim.

@Dramosfer69

• Bir de ekran koruyucu film önerdi kapak satışı yapan firma ?

Tavsiye eder misiniz ?

• M1 modelini Windows kurulu olarak Win siteminde de biraz yoğun kullanan var mı acaba ? Normalde asla düşünmedim,düşünmem Windows kurmayı ama Lumion öğrenmeye başlamak istiyorum,Mac uyumlu değil.Lumion kaldıracak sistemde bilgisayarlar ise rahat 15.000+ üstünde maliyet istiyor.Bunu verene kadar M1 alırım diyorum mantıklı olarak.

Ama Windows kurunca üstüne biraz güç isteyen bir program kullanınca şarj pil olayı nasıl etkilenecek bunu merak ediyorum.Yani öyle pili öldürecekse hiç girmem bu işe.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Ali expressi beklemek istemedim.

Önceki Mac Book'u kapak takmadan kullanmaya başlayınca ilk günden köşesini ezmiştim.

Hub'a gelince bir markası bile yok :)

Amazon üzeri satış olunca güvendim

Farklı sitelerde, aynı resimli ürünleri kullanan satıcıların daha uygun fiyatlarını siz yazınca farkettim.

Orada da yorumlarda M1 için kullanmış ve sorun yaşamamış bir yorum aradım göremedim.

Direk yönlendirebileceğiniz bir site varsa sevinirim.

@Dramosfer69

Valla Hub için benim görüşüm paraya kıyılması gerektiği yönünde.Yani mutlaka kendi mekanizması olmalı.O kadar alet bağlanacak.Üstüne milyarlık cihaza takıyorsun yani.

Benim aklımda 1-2 model vardı çok önceden baktığım ama çok ihtiyaç olmadığından şu ana kadar almadım.Şimdi fiyatı rahat 1.000 liraya yaklaşmıştır.Ama ben M1 alsam hani büyük konuşmayayım ama onu alırdım yani.

• Şuraya bak arkadaş.İnsan hayret ediyor ! Bu ortamda İmac Pro satıştan kalkacak tabi ki yani  Hani utanmasam İmac 2020'yi aldığıma pişman olacağım.Aslında normal bir ülkede beklerdim M1 çıkacak diye ama işte normal koşullarda yaşamıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Mart 2021; 16:38:43 >

• Önceki mesajları ve diğer forumları incelemenizi tavsiye ederim. Düşük fiyatlı hublar elektronik gereksinimleri kapsamadığı için aşırı ısınma, sorunlu çalışma, hatta son zamanlarda gündeme gelen anakart bozma gibi problemlere sebep olabilir.

İnternette sert kılıflar var, lakin ben şahsen çok da gerekli bulmuyorum, zaten o cihaz yere düşerse kılıf çok bir etki etmeyecektir. Cihaza çizilme koruması için kaplama yapılabilir. Ekran koruyucuya gelince önerilmiyor, ekrana zarar verme ihtimali var, yine aynı şekilde bana anlamsız geliyor, kullanmazken kapağı zaten kapalı, kullanırken de ekranı korumayı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bilinen durumların yanına şahsi görüşlerimi de kattım, ona göre siz de ayrıca düşünün.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

O baktığınız güvenlik Hub modellerini paylaşabilir misiniz? Bende bakıyorum açıkçası daha beklemedeyim. 2 adet basit Usb/C çevirici aldım onlar ile şimdilik bağlantı sağlıyorum ama tabi uzun vadede yetersiz.

• efesb kullanıcısına yanıt

CalDigit Usb-c Pro 

Yalnız fiyatı hatırladığımdan daha fazlaymış.Biraz artış olmuştur falan ama ilk baktığımda 1.000 + fiyatlıymış zaten

Tabi alıp denemedim ,bilmiyorum ama alırsam herhalde bundan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 12 Mart 2021; 14:18:58 >
  • Hdmi yok bu üründe , eğer yanlış görmediysem ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemistry is life C kullanıcısına yanıt
    2 gün içinde elime ulaştı. Orijinal Apple kolisinde geliyor. Gayet korunaklı herhangi bir problem yaşanmadan teslim aldım ürünü.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.