Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.163
Cevap
220
Favori
416.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatları artırmadan en düşük bellek ve depolama seçeneklerini artırsalar iyi olur. 16 olmasın da 12 olsun. Keza Pro cihazlarda da 24 GB bellek seçeneği olması çok iyi olur. Depolamada da 256 olayına son versinler artık. Keza Pro modellerde de baz model 1 TB olmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefonda yaptıkları gibi bence onlarda değişecektir. Şahsi düşüncem sadece 14 ve 16 inç özelinde olacaktır.

• m1 macbook 16" cihazımda son günlerde donma sorunları ve kitlenme sorunları yaşıyorum. Güncelleme sonrası oldu galiba HDMI üzerinden tv ye bağlandığımda daha çok oluyor. Kitleniyor ve açıldığında apple a hata raporu gönderiyorum, ne yapılmalı.

Model Adı: MacBook Pro

Model Tanıtıcısı: MacBookPro18,1

Model Numarası: MK193TU/A

Yonga: Apple M1 Pro

Toplam Çekirdek Sayısı: 10 (8 tanesi performans, 2 tanesi verimlilik amaçlı)

Bellek: 16 GB

Sistem Firmware Sürümü: 10151.1.1

İşletim Sistemi Yükleyicisi Sürümü: 10151.1.1

Etkinleştirme Kilidi Durumu: Etkin

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Vallahi şimdiye dek hiç Safari silip tekrar kurmam gerekmemişti. Bir deneyeyim...Apple M1 Mac [ANA KONU] 

• apple kendi sitesinden MacBook Pro alırken,

öğrenci indirimi oluyor bazen.

onu seçip alırsak, öğrenci değilsek belge veremezsek aradaki farkı geri mi istiyor?

• yeni sürüme gecenler, fark var mı?

bir de bu yeni widget larda birsey gözüme çarptı ben hava durumunu koydum su sekilde sol tarafta orta büyüklükte ama bazen kendiliğinden sagdaki gibi oluyor 1-2 kere denk geldim.orta büyüklükte ve haftanın diğer günlerini de gösteriyor.

ben sağdakini daha çok sevdim ve onu kullanmak istiyorum (sağdaki hava durumu widgetı)

ayarlarda çıkmıyor daha dogrusu küçük-orta-büyük var büyük çok yer işgal ediyor küçüğünde de detay yok orta yaptıgımda soldaki gibi oluyor mantığı ne ? nasıl yaparız sağdakini?

Apple M1 Mac [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 27 Ekim 2023; 0:9:48 >

• Arkadaşlar dün kargodan teslim aldığım Macbook air M2 ürününü bugün kamera kaydı ile açtım ve bilgisayar açılmadı. Şarja taktığımda da magsafe turuncu ışığı yanıp sönüyor. Ekranda birkaç saniye Apple logosu görünüp kapanıyor. Cihazı açamadığım için garantisini başlatamadım. Yine de Apple store randevusu alıp oraya götürebilir miyim yoksa satın aldığım MediaMarkt'a götürmemi mi önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duwar kullanıcısına yanıt

İlk bir MediaMarkt'a götürün bence.

• duwar kullanıcısına yanıt
    Bence de ilk MediaMarkt a götürün, oradaki duruma göre Apple Store a götürürsünüz.
    Kargo dediğinize göre, internet ten aldınız, 14günlük iade olayıda var, belki direkt iade alırlar, hiç olmadı servis e gönderip servis raporu ile değişim yapabiliyorlar.

• Arkadaşlar swift ile mobil uygulama geliştirmek için m1 8gb modeli yeterli olur mu?

• C0NST kullanıcısına yanıt
    Emülatör ile çalışacağın için sıkıntı ram sıkıntı olabilir. Öğrenmek için başlangıç projeler için işini görür kapsamlı projelerde ram yeterli olmaz. Ama hiç kullanılamaz değil takas a düşeceği için takılma yavaşlama olabilir.

• Arkadaşlar cihazda netflix uygulamasi olmadigindan indir izle yapamiyorum. Bu konuda uygulama cikarmalari icin bir kampanya vs var mi? İmza atmak için. Ben cihazi genelde dizi izlemek icin kullaniyorum da. 🫡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    Yanlış cihaz almışsınız o zaman iPad daha iyi bir tercih olurdu.

• M3 tanıtıldı. M1'in iki katı performans konusunda. M1'den bu kadar memnunken M3'ü hayal edemedim. Apple M1 Mac [ANA KONU] Fakat 8 GB memory hala base modeller için.

• scientia kullanıcısına yanıt

Bende de m1 pro 14 var. Fiyatlar çok yüksek olmasa almayı düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Aslında 8gb olarak devam etmesi diğer base modeller içinde olumlu bir durum yani en azından 8gb yetersiz deyip özellik ya da güncelleme süresinde ekstra bir kisaltma söz konusu olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Base modellerin 8 gb ile başlaması şaka gibi.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    13 inç MBP tamamen kalkmış. 14 MBP’ye düz M3 de koymuşlar. Baz model 8 GB ile geliyor. 13 inç MBP’nin kalkması olumlu bir gelişme. Ama bence 14 MBP’ye düz M3 konulmamalıydı.

• Bir de ilk defa 18 GB RAM duyuyorum. :)

• 13’ler tasarım olarak eski kaldığı için mecburiyetten değiştirdiler. Burada aslında isimlendirme farklı olabilirdi. Pro olanlar pro işlemci ile gelmeliydi ama yapılmadı. Yine de 8 gb bu seviyelerde çok kabul edilebilecek bir değer değil.

• 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.