Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ben Mac e yeni geçtim önceden olduğunu bilmiyordum ama m1 de daha da patladı galiba bu iş Reddit te forumlarda falan konuyla alakalı baya bi yazı var umarım bı update gelir yakın zamanda

• Dean. kullanıcısına yanıt

valla hocam ınanın benim mouse um bozuldu sandım(Logitech) lag li çalısınca Mac de ..

gittim bugun xiaomiden mouse aldım oda aynı şekilde olunca lag li

bi araştırdım ortalık karışmış =)) artık update beklıcez gıbı

video dalı arkadas hardware problemi dıyor ama

öyleyse sıkıntı bılemdım yanı

• AirPods da bende de sıkıntı yok ama mouselar sıkıntı

@Ardamax

• Heimdall.. kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ben Bluetooth cihaz bağlamadığım için bilmiyorum, bakalım yazılımla düzeltilecek bir şey mi yoksa donanımsal bir sorun mu göreceğiz.
  • Bugün sabah geldi benim alet, darısı bekleyen herkesin başına. Apple M1 Mac [ANA KONU] 

Apple M1 Mac [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Bugün sabah geldi benim alet, darısı bekleyen herkesin başına.  

hayırlı olsun hocam, hangi konfigürasyon? ve ilk izlenimlerinizi anlatır mısınız? Apple M1 Mac [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: BABA

hayırlı olsun hocam, hangi konfigürasyon? ve ilk izlenimlerinizi anlatır mısınız?  

Alıntıları Göster

16GB ramli MBP modeli hocam. Cihaz güzel duruyor ama öğleden sonra vizem olduğu için henüz yeterince inceleme fırsatım olmadı. Uzun vadede kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşırım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 11 Aralık 2020; 14:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Bugün sabah geldi benim alet, darısı bekleyen herkesin başına.  

Vscode,docker rosetta ilemi calisiyor bakabilme sansiniz varmi ? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Kasımda almıştım benim de geldi arkadaşlar bugün öğlen darısı bekleyen arkadaşların başına. İlk kez Mac kullanıyorum önerisi olan varsa güzel olur. Apple M1 Mac [ANA KONU] 

• Geçen bahsettiğim gibi Adobe İllustrator, Adobe Photoshop, Acrobat Reader hepsini full yükledim 2021 versiyonlarını hepside gayet hızlı çalışıyor. Daha önceden office ve adobe uygulamaları çok yavaş çalışıyor diyenler vardı iyi sallamışlar 😂
  • Dostlar bluetooth mouse lag sorununu bu sekılde çözdüm Targus un usb çoklayıcısını aldım mediamarkt dan zaten Macbook un ve benim böle bi hub a ihtiyacım vardı bi taşla iki kuş hesabı 😂

Apple M1 Mac [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdall..

Dostlar bluetooth mouse lag sorununu bu sekılde çözdüm Targus un usb çoklayıcısını aldım mediamarkt dan zaten Macbook un ve benim böle bi hub a ihtiyacım vardı bi taşla iki kuş hesabı 😂

Fiyatına baktığımda 450 civarı bir şey gördüm, siz kaça aldınız?

• FireProoF_ F kullanıcısına yanıt

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_targus-tarach228eu-usb-c-to-2xusb-a-2xusb-c-çevirici-hub-gümüş-1209811.html

benim aldığım ürün bu hocam taktığım gibi bağlandı hiç sorunsuz

ürünün dışı MacBook Pro ile aynı renkte ve alüminyum malzemeden gerçekten çok kaliteli

tavsiye ederim 👍👍👍

Hocam aliexpress de 50-60 tl böyle ürünler ;) ne gerek var bu kadar paraya. Akabinde üzerinde hdmi falan yok daha ucuzlarında hdmi ve jak bile var üstadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 11 Aralık 2020; 19:48:54 >
  • Ardamax kullanıcısına yanıt

hocam inanının tipi çok hoşuma gitti alüminyum falan ya bir de Mac in yanına güzel olur dedim😂😂 bir de mouse işi o kadar sinir etti ki beni kargo falanda bekliyemedim gittim MediaMarkt a kendim aldım valla malum haftasonumu evdeyiz kafayı yedirirdi o mouse bana 😂😂

Eyvallah hocam güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 11 Aralık 2020; 20:35:18 >

Evet piyasada bu Hub lardan çok var Aliexpreste te var doğru demiş arkadaş ama bende Türkiyeden alacağım büyük ihtimal çünkü hem Çinden gelmesini bekleyemeyeceğim hemde garanti meselesi var. Forumda birkaç sayfa geride bu tartışılmıştı, bu ürünlerde sorunlar görülebiliniyor. Örneğin ben sizin aldığınız üründe birşey merak ettim. Deneme imkanınız varsa deneyip sonucu paylaşırsanız sevinirim. İki harici Hard diskiniz varsa aynı anda takıp ikiside bilgisayarda görünüyor mu kontrol edebilir misiniz?

Ben bunu bir üreticiye dahi sordum bana net bir cevap vermek yerine çalışmaz ise iade edebilirsiniz diye cevap verdi.

Bende böyle bir ürün almak istiyorum ama üzerinde Sd kart okuyucu ile birlikte ilave HDMI girişi olanlardan düzgün çalışacak bir ürün arıyorum.

Tavsiyesi olan arkadaşlar varsa tavsiyeleri alabilirim.

• Katılıyorum hocam ben de hem beklemek istemediğim için hem de garanti mevzusundan ötürü buradan alacağım. @efesb

Arkadaşlar şu çevirici nasıl, kibar bir şey aradığımdan bu dikkatimi çekti

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Essential-CA300-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-Adapt%C3%B6r/dp/B07Q7LCK3L/ref=zg_bs_12601999031_14?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=ZRV8FCT60WWGE60B5TXT

20-25 tl'ye de var aslında bu tür ufak şeyler ama bilgisayara zarar verir veya bir kaç haftaya bozulur vesaire diye çekiniyorum.

Bir de mouse alacağım, sizce direk type-c'li bir mouse mu bulsam fakat fiyatları aşırı pahalı örneğin magic mouse veya https://www.pt.com.tr/logitech-mx-anywhere-2s-kablosuz-mouse-siyah-910-005153

yoksa yukarıdaki gibi bir çevirici aldıktan sonra bir de usb-a girişli bluetooth'lu mouse alıp ikisini kombinleyerek mi kullansam?

Gönlüm doğrudan type-c'li bir mouse almaktan yana, bu konuda tavsiye edebileceğiniz sağlam ve fiyatı abartılmamış bir öneriniz var mı? 600 700 tl fiyatlar akıl alır gibi değil.

Son bir husus, macbook'u kullanırken veya taşırken muhafazası.

Kılıf almak istemiyorum zira telefon gibi değil kullanırken düşmesi bir yerlere sürtmesi vs zor.

Fakat taşımak için bir çanta lazım, yine bu konuda öneriniz var mıdır? örneğin https://www.pt.com.tr/plm-canyoncase-15-black

Baya soru sordum teşekkür ederim şimdiden Apple M1 Mac [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

Katılıyorum hocam ben de hem beklemek istemediğim için hem de garanti mevzusundan ötürü buradan alacağım. @efesb

Arkadaşlar şu çevirici nasıl, kibar bir şey aradığımdan bu dikkatimi çekti

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Essential-CA300-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-Adapt%C3%B6r/dp/B07Q7LCK3L/ref=zg_bs_12601999031_14?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=ZRV8FCT60WWGE60B5TXT

20-25 tl'ye de var aslında bu tür ufak şeyler ama bilgisayara zarar verir veya bir kaç haftaya bozulur vesaire diye çekiniyorum.

Bir de mouse alacağım, sizce direk type-c'li bir mouse mu bulsam fakat fiyatları aşırı pahalı örneğin magic mouse veya https://www.pt.com.tr/logitech-mx-anywhere-2s-kablosuz-mouse-siyah-910-005153

yoksa yukarıdaki gibi bir çevirici aldıktan sonra bir de usb-a girişli bluetooth'lu mouse alıp ikisini kombinleyerek mi kullansam?

Gönlüm doğrudan type-c'li bir mouse almaktan yana, bu konuda tavsiye edebileceğiniz sağlam ve fiyatı abartılmamış bir öneriniz var mı? 600 700 tl fiyatlar akıl alır gibi değil.

Son bir husus, macbook'u kullanırken veya taşırken muhafazası.

Kılıf almak istemiyorum zira telefon gibi değil kullanırken düşmesi bir yerlere sürtmesi vs zor.

Fakat taşımak için bir çanta lazım, yine bu konuda öneriniz var mıdır? örneğin https://www.pt.com.tr/plm-canyoncase-15-black

Baya soru sordum teşekkür ederim şimdiden  

Hocam ne gerek var type-c ile falan uğraşmaya, direk bir bluetooth mouse alın ve keyfinize bakın. O kadar para ödemenize de gerek kalmaz. Cihazda zaten bluetooth var. Bu sayede ekstra bir receiver takmanıza da gerek kalmaz. 🙂

• LazerBülbül kullanıcısına yanıt

Şimdi oldu hocam, benim aklım hala eskiden aldığım bluetooth'lu mouse'u kullanmak için taktığım receiver'da. Sanırım güncel olanlarda receiver takma derdi yok doğrudan bağlanıyor Apple M1 Mac [ANA KONU]  Peki bu konuda bir önerin var mı?

Cs go oynarken bluetooth'lu mouse'da anlık gecikmeler-kopmalar olur mu?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.