< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 29 Kasım 2020; 22:52:35 > |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (24. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: selmandBizim ev çatı katı klimasız, güneş evin içinde değil ve 32 derece oluyor.
Alıntıları GösterAyni problemi ben de yasiyorum malesef, 31.5 derece gordum gecen yaz perdeleri kapali ev icinde. Klima da yok :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ardamax
Tasarımların sabit gideceğini okumuştum. Değişen bir tek işlemciler olur ki keza aldığını ülkede karlı bir fiyata satıp yenisini alırsın (2015 model mbp retina 15 inch laptopu 4000 küsüre alıp geçen Haziran’da 7500 e satmıştım, Apple lar hiç bir zaman değer kaybetmiyor bu bir kesin). Şuan için mba ile devam edilip @godvater arkadaşımızın dediği gibi ilerleyen zamanda gelişen silikon işlemciler ile birlikte mbp ye geçilebilir.Ben de tam tersi tasarimlarin degisecegini okudum, ozellikle 13 inch MBP icin. MBP tasarimlari en son 2016'da degisti. Apple icin yeni tasarim zamani geldi; hazir yeni islemcilere de gecmisken en gec 2021 sonu bir yenilikler bekliyorum.
Sanmiyorum ama, Apple cakallik yapip 2021 sonunda "M2" islemcilerle bizleri etkileyip bir sene daha bu kasayi sattiktan sonra bir sonraki sene de kasa degistirerek tekrar satmak isteyebilir. Steve Jobs yapmazdi ama Tim Apple'dan beklerim bu hareketi.
-
Mantıklı hareket olur. -
Sanmıyorum Tim ile daha bu tasarım son zerresine kadar kullanılır -
Hocam Almanyada yaşıyorsun 50-100 euro ya alabilrsin bir klima. 5 sene Nürnberg de yaşadım havayı bir kez 31.5 görmedim sen ne taraftasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 30 Kasım 2020; 9:0:51 > -
Sonunda beeee sipariş gönderime hazırlanıyor a düştü ohh -
Apple ın online sayfadından siparş verenler için bilgilendirme,
Siparişler gümrük muayenesinden çıktıktan sonra Apple ın deposuna gitmeden direk eve gönderiliyor bilginize. -
quote:
Orijinalden alıntı: LazerBülbülSağ olun hocam. Daha iyileri sizin olsun.
Alıntıları GösterBen de maximum kart kampanyasını (10000 Tl alışverişe 500 puan) kaçırmamak için macbook air m1 base modelin siparişini dün verdim. 17-24 Aralık teslim tarihi gözüküyor. Umarım intel işlemcili modeli ve airpods'u iade ettiğimize değer. PT belki biraz daha ekonomik olabilir ama ne zaman geleceği belli değil ve Apple iade vb... açılardan daha avantajlı olduğu için bu şekilde karar verdim..
-
Simdi Apple'dan mesaj geldi konfigurasyon MBP'nin teslim tarihi 22 Aralik olmus. Daha once bir hafta falan daha gec gosteriyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
akasya şubesinden "elden" macbook air alabilen var mı acaba? aldıysa ne zaman aldı?
-
Daha erken mi gelecek gosteriyor? Ben de az once MBA 16gb siparisi olusturdum ve tarihleri 31 Aralik - 8 Ocak gosteriyor. Umarim daha erken teslim ederler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OlethrosDaha erken mi gelecek gosteriyor? Ben de az once MBA 16gb siparisi olusturdum ve tarihleri 31 Aralik - 8 Ocak gosteriyor. Umarim daha erken teslim ederler.
Ben siparişi verirken Aralık sonu - Ocak başı gösteriyordu. Günleri tam anımsamıyorum ama 29 Aralık - 5 Ocak olabilir. Şu anda 22 Aralık gösteriyor hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: avcı001Ben de maximum kart kampanyasını (10000 Tl alışverişe 500 puan) kaçırmamak için macbook air m1 base modelin siparişini dün verdim. 17-24 Aralık teslim tarihi gözüküyor. Umarım intel işlemcili modeli ve airpods'u iade ettiğimize değer. PT belki biraz daha ekonomik olabilir ama ne zaman geleceği belli değil ve Apple iade vb... açılardan daha avantajlı olduğu için bu şekilde karar verdim..
Alıntıları GösterBende aynı sekilde maximum 500tl puan ve sirketin kdv muhafiyeti ile 8700 civari bir fiyata gelmiş oldu
-
12 Kasım siparişim M1 macbook pro elime ulaştı. İlk kez macbook kullanacağım tavsiyelere açığım. Özelikle program tavsiyelerini beklerim merak ettikleriniz varsa onlara da bakabilirim.
Kutu açılışı:
https://www.youtube.com/watch?v=VQ31S5tLUCQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 1 Aralık 2020; 17:56:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2013 macbook pro yu artik degistirme zamanim geldi. Bu sefer Air dusunuyorum ama bu klavye isiklarinin klavyeden cikarilmasi sinir bozucu bence. Birde acaba bir sonraki guncellemede kasa degisirmi diye merak da ediyorum. Gerci air kafadan 6-7 yil bana rahat rahat yeter ama bakalim bir kullanici yorumlarina gore hareket ederim artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci elde m1 base air mi yoksa m1 base pro mu daha kolay satılır? 2021 de 14" MBP lar çıkana kadar idarelik bir m1 almak istiyorum ama arada kaldım.
-
TR’de ucuz olan daha kolay satılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soad_sefa -- 1 Aralık 2020; 23:15:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam acaba Troy’da eğitim indirimi var mı? Bilginiz var mıdır?
Min 6 taksit ve eğitim indirimi kullanabileceğim bir yer arıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X