Şimdi Ara

Apple Kullanıcı adım ve şifrem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bir 4s var, ve telefonu ikinci el olarak birisinden aldım. telefonu sıfırladım kendi mailime falan alıcam derken etkinleştirme istedi benden.bir önceki kullanıcının apple kimliğini ve şifresini istedi. telefonun sahibine sordum o da cahil bir adam pek bi bilgisi yokmuş ne yaptığı hakkında. Bu telefondaki Apple kimliğini nasıl sıfırlayabilirim, araştırma yaptım herkes bir yolu yok falan demiş ama muhakkak bir yolu var cihazı çöp niyetine yanımda taşımak istemiyorum açıkçası. Ayrıca telefon bu haldeyken IMEI'sini nasıl öğrenebilirim?

• Hocam ne yazık ki çözüm yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ile iletişime geçsem falan bir çözüm bulamazlar mı diye düşünüyorum ama bi yandan telefonun imei veya herhangi bir bilgisine ulaşamıyorum. Eğer umut kesilirse yedek parça olarak satacağım. Tertemiz cihaz fiyatı sizce nedir hocam
  • tlgsoysal kullanıcısına yanıt
    Cihazın faturasını aldıysanız apple mutlaka çözüme kavuşturur bu sorunu. Cihazın imei'si arka kasada altta yazıyor. Bilgi istenirse oradan söyleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik çalıntı telefonu ucuza satın alıp kurtarma metodu. o telefondan ekmek çıkmaz. geçmiş olsun.
  • AsLında Bir yada iki Yöntemi Var Boşuna Para Vermek Yerine Kendinizde Yapabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

klasik çalıntı telefonu ucuza satın alıp kurtarma metodu. o telefondan ekmek çıkmaz. geçmiş olsun.

Ne alaka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

klasik çalıntı telefonu ucuza satın alıp kurtarma metodu. o telefondan ekmek çıkmaz. geçmiş olsun.

Ne alaka

çok alaka. kimden aldıysan götürüp ona vereceksin. orada burada forumlarda yana yana cevap aramayacaksın. verdiğin para belli zaten. kullanamayacaksan geri verirsin.
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    Forumu boş işler için kullanacagına bunun ıcın kullanması daha iyidir de sizine zaten bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic

Forumu boş işler için kullanacagına bunun ıcın kullanması daha iyidir de sizine zaten bundan

verdiğin cevap niyetini belli ediyor. o yüzden block.
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    İyi niyetli biriyim hocam. Ama adamına gore oyuzden block atmanız benı zerre dek ilgilendirmiyor
    Saygilar.
  • Apple bu konuda kesin ve katıdır. Servise bile gönderirken cihazı icloud üzerinden silmenizi istiyorlar aksi halde müdahale etmiyor. Yukarıdaki mesajlarda olduğu gibi faturası temin edilebilirse istanbuldaki apple merkeze götürülüp cihazın icloud üzerinden silinmesini sağlayabilirsiniz. Onun dışında yapılacak hiç birşey yok.
  • Neden hemen hırsız yaftası yapıştırdın ki sen hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.