|
İzmir'de başarı var bilen bilir bu elamanlara bir tane iphone 11 gönderdik. Cihaz daha önceden ekran değiştiği için garanti dışı olduğunu biliyordum. Arkadaşa götür servise ücretini öde değiştirsinler dedim. Bu arada batarya 500 döngüye ulaşmamış 350 küsür şarj edilmiş servise düşmüş normalde ekran dışarıda yapılmasa batarya garantiden ücretsiz değişecek ama ekran değiştiği için garanti dışı kalıyor ve 1000 TL küsür verip bataryayı değiştirmek istedik. Servise gitti arkadaş servisteki elemanlar 3819 TL para istemişler. Batarya değişirken ekran kırılır demişler. Ya batarya değişirken ekran niye kırılıyor ? sen servissin ekranı kırmadan kaldıramıyorsan niye servissin ? dışarıda mahalle arasında, merdiven altındaki adam dahi kırmadan kaldırıyor entegre değişiyor takıyor sen batarya değişimi için önce 3819 TL talep ediyorsun ondan sonra 1000 TL küsürde batarya için istiyorsun böyle bir saçmalık olur mu ? apple müşteri hizmetlerini aradık oda böyle olmaması lazım ama falan filan diyor başka servise yönlendiriyor. Genpaya gidiyoruz oda değiştiririz ama olurda kırılırsa ekran parası alınır diyor. Ben yıllardır telefon sektöründeyim orijinal olsun ayarlardan pil hatası vermesin diye servise yönlendirdim böyle bir şey görmedim o ekranı 100 kere kaldırırım 1 kere kırmam bunlar nasıl servis oluyorlar ? bu sağlam ekranları toplayıp el altından toptancılara satıyorlar. Söktüğü ekranı geri vermiyor nereden bakarsan bak acayip bir tezgah var. Büyük rant var. Bu toptancılar bu servislerden el altından ekran çekiyorlar buna kimse uyanmıyor, kimse ses etmiyor işte tamda böyle piyasaya çıkıyor bu çıkma ekranlar !!!! |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler