Şimdi Ara

İphone garanti kapsamında pil değişimini ücretli mi yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
88.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ücretsiz diye biliyorum ama sormak istedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Garanti Kapsamında Pil Değişimi Ücretli mi?

iPhone'un pil ömrü zamanla azalabilir ve pilin değiştirilmesi gerekebilir. iPhone pil değişimi garanti kapsamında olup olmadığı konusunda kafa karışıklığı yaşanabilir. Bu metin, iPhone pil değişimiyle ilgili garanti bilgilerini açıklamayı amaçlamaktadır.

Apple, iPhone'lar için sınırlı bir garanti sunmaktadır. Bu garanti, cihazın satın alma tarihinden itibaren bir yıl boyunca geçerlidir. Garanti kapsamında, üretim hataları veya kusurları nedeniyle oluşan arızaların onarımı veya değiştirilmesi yer alır.

iPhone'un pili, sınırlı garanti kapsamındadır. Ancak pilin doğal aşınma ve yıpranması nedeniyle bozulması garanti kapsamına girmez. Pilin kapasitesi zamanla azalır ve bu durum normaldir.

iPhone'unun pilinin garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmek için Apple Destek ile iletişime geçebilirsiniz. Apple, pilin durumunu değerlendirecek ve garanti kapsamında değiştirilip değiştirilemeyeceğini size bildirecektir.

Garanti kapsamı dışında kalan iPhone pilleri için Apple ücretli pil değişimi hizmeti sunmaktadır. Pil değişimi fiyatı, iPhone modelinize ve bulunduğunuz ülkeye göre değişebilir.

iPhone'unuzun pilinin garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmek ve ücretli pil değişimi hakkında daha fazla bilgi almak için Apple'ın web sitesini ziyaret edebilir veya Apple Destek ile iletişime geçebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• Apple pil değişimi garanti kapsamı
    • iPhone pil değişimi garanti
    • iPhone garanti pil değişimi
    • iPhone batarya değişimi garanti
    • iPhone garantiden pil değişimi
    • iPhone pil garantiden değişir mi
    • iPhone garanti batarya değiştirir mi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ücretsiz yapılıyor şubat ayında ben iphone 7 plus cihazımınkini akasya store da değiştirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustNaiR__ J kullanıcısına yanıt
    Aradım bugün doğal yollarla piliniz bitmişse garantisi olsa bile ücretli değiştiriyoruz dedi apple

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Ben pili sipariş verdim apple mh den

Akasya store ya pil gelince değiştirdiler ücretsiz ücret alırlar sanıyordum bana da aynısını söylediler çünkü pil sağlığı

%94 dü ayrıca

• Peki apple store pil degisimi yaparken telefonun guncel surumde olmasini istiyor mu?

Hocam merak ettim %94'ken neden degistirme ihtiyaci duydunuz?

Diger arkadasin sordugu gibi telefonun guncel surumde mi olmasi gerekiyor, veya pil degisimce kendileri guncel surum mu yukluyor? (Hala bir umut jailbreak icin 10.3.3'te bekleyenlerdenim).

Bir de ben telefonu(iphone7) Turk Telekom'dan Aralik 2016'da almistim. Garanti 2 yil mi? Pil %13 yipranmis gorunuyor, garantiden bedava oluyorsa ben de gaanti bitmeden degistirsem diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 1 Mayıs 2018; 1:12:17 >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Selamlar

%94 bana söylenendi gece boşta bırakırken çok şarj gidiyordu %10-15 arası

Açıkcası sürüm kontrolü yapmadılar sanırım ve telefonu sıfırlamadılar verdiğim gibi teslim aldım pil değişmiş vaziyette

Garantiniz varken değiştirin ücretsiz değişim yapıldı benim cihaza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Cok tesekkurler. Simdi kutusuna baktim da Turk Telekom'un faturasi disinda baska bir garanti kagidi vb yok.

Garanti 2 yil mi? Aldigim yere mi sormaliyim yoksa her hangi bir apple a mi sormaliyim acaba?

Simdilik sarj cok etkilemiyor, garantisi bitmeye yakin bataryayi degistirtmeyi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 1 Mayıs 2018; 1:33:16 >
    O fatura da sizin telefonun imei bilgileri vs yazıyorsa doğrudur o yeterlidir işlem yaparsanız serviste,

size gerekli evraklarınızı yanınıza almanızı söylerler

• Pili test ediyorlar belli bir seviyesi vardı yanlış hatırlamıyorsam %80 olması lazım 80 ve altıysa değişiyorlar ücret talep etmeden ama konuşup izah ederseniz bu seviyeye gelmeden bile ücretsiz değişim oluyor ben zorluda yaptırdım dediğim gibi ücretsiz değişim oldu.

Faturaya gerek yok telefonu götür yeter IMEI ile onlar görüyor zaten.
  • support.apple.com
    iPhone Pil Değiştirme - Resmi Apple Desteği
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/battery-power

nereye değiştirmiyor ? adamın aklını alırım.
  • telefonumun garanti bitimine 10 gün kala bataryasını değiştireyim dedim. apple destekle iletişime geçtim. telefonunuz 500 şarj döngüsünü doldurmuş, garanti kapsamına girmez dediler. ne yapacaz arkadaşlar.
  • %72 benim 319 tl çok pahalı ya
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Ben de aradım bitmeden değiştireyim diye. 500 ü geçerse para alırız dediler. Bugün pc ye taktım itools adlı programla 700 şarj döngüsü olmuş 😃. Sanırım benden de ücret talep edecekler. 320 ₺ aşırı pahalı. İnternette deji batarya falan övüyorlar bir bakayım onu alabilirim.

• hocam bugun akasyaya randevu alıp gittim garantimde vardı değiştirmediler 297 tl istediler sağlık 83 siz ne dedinizde değiştirdiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 26 Ağustos 2019; 14:15:17 >
  • Selam
    Hocam ben 2 sene önce değiştirdim ama ben önce müşteri hizmetlerini arayıp batarya siparişi verdim randevulu verilen tarihte gittim değiştirdim.
    Çat kapı gidip batarya değişimi istiyorum demedim
    Şuanki prosedürü bilemediğim için bişey diyemem
    Kalın sağlıcakla.

• İphone garanti kapsamında pil değişimini ücretli mi yapıyor ?

BENDE servise verdim %80 di pil sağlığı değiştirmediler
  • Bir cihazla analizi yapılıyor gerekli görülürse ücretsiz değişim yapılıyor
  • %83 pil sağlığı 6 ay garantisi kaldı zorlu akasya bana uzak geliyor, kvk versem pil değişimi yaparlar mı? İphone 7

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.