Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
414.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baycall

Selam arkadaşlar,
    "kalan hattınızı kullanarak aramak ister misiniz" veya "son hat artık kullanılamıyor"

gibi uyarı alıyorum arada neyin nesidir, bileniniz varmı?
    Arama geçmişini temizleyin düzelmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

Vatan bilgisayarda kampanya vardı ben oradan aldım. 250 GB kırmızı 7450 tl
    Gürgençler’de 64gb olanı 6499tl. Birazdan İstanbul Palladium avm’de ki mağazalarına gidip görüşeceğim. Henüz daha ucuzunu bulamadım. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kılıf süper bir fiyat - performans ürünü. Ben memnunum
    urun.n11.com
    İphone Xr Kılıf İphone Xr 6.1 Kılıf Vega Zırh Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-xr-kilif-iphone-xr-61-kilif-vega-zirh-kilif-P349249313

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Gürgençler'de 256 gb fiyatı MRYM2TU/A iPhone XR 256GB (PRODUCT)RED 8.699,00 TL KDV Dahil çok yüksek.

Vatan'da kampanya devam ediyor.. iPHONE XR 256 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI 7.699,00 TL KDV Dahil.

eğer 1.100 TL gibi fark verme şansınız varsa 256 GB almanızı öneririm. Alırken piyasaya göre 1.000 TL uygun alıyorsunuz ve ekstra 128 gb hafıza elde ediyorsunuz. Seçimden sonra büyük ihtimalle ötv artışı fiyatlara eklenecek. O zaman bu telefonun fiyatı 9.000 TL yi bulur.
  • Teknosa.com'da şuanda sepette %7 indirim var. Almak isteyen kaçırmasın. 256 GB olanı 7160 TL'ye geliyor.
  • oran1905 O kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin. Şehir ve fiyat nedir? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_fx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tavsiyeniz için çok teşekkürler. Yaklaşık 1 saat önce cihazı satın aldım.

Gürgençler Palladium Avm’ye 64 GB siyah renk almak için gittim. Ancak ellerinde sadece 128 GB kalmıştı.

Elimdeki iPhone 6s 16gb (3,5 yıllık) telefonumu 1774tl saydılar. Yeni XR 128 GB ise 7400tl’sından satılmaktaydı. 256gb benim için gereksizdi, daha fazla para ödemek psikolojik olarak içimden gelmedi. Takasta fark olarak ekstra 5626tl ödeyip cihazı teslim aldım.

Güzel bir full ekran koruyucu ve şeffaf sert silikon kılıfta aldım. Umarım güzel günlerde kullanırım.

Yardımcı olup fikir veren herkese tekrardan teşekkürler.

• Arcelikten 64 gb olani mi alayim yoksa 128 onerebilirseniz baska bi yerden oradan mi alayım? Su an askerdeyim cok zaruri degil ama fiyatlar firlamadan almak istiyorum. Yardimci olabilecek varsa sevinirim iyi forumlar
    64-128 arasinda bi performans degisimi varsa 128 alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 7 Haziran 2019; 19:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arama geçmişini temizleyin düzelmesi lazım.

Alıntıları Göster
    Enteresan bir bilgi.. Arama geçmişi ile bağlantısı nedir bilmiyorum ama dediğiniz gibi "son aramaları" sildim bakalım.
  • baycall kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözülüp çözülmediğine dair beni bilgilendirirseniz memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Arcelikten 64 gb olani mi alayim yoksa 128 onerebilirseniz baska bi yerden oradan mi alayım? Su an askerdeyim cok zaruri degil ama fiyatlar firlamadan almak istiyorum. Yardimci olabilecek varsa sevinirim iyi forumlar
    64-128 arasinda bi performans degisimi varsa 128 alirim
    Ekstra alan her zaman daha iyi performans verir. Ayrıca 64 alırsan uzun süreli kullanımda aşırı sıkıntı yaşarsın, uygulamalar güncellemeyle alan kaplıyor. 128'de kafanda sorun olmaz, o kadar para verip alanım doldu mu diye stres yaşama bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 8 Haziran 2019; 3:0:33 >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Doğrusun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: oly1786

Şu kılıf süper bir fiyat - performans ürünü. Ben memnunum
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-xr-kilif-iphone-xr-61-kilif-vega-zirh-kilif-P349249313
    bu kilifin kirmizisini dusunuyorum yeni gordum bende hepsiburada ... senin telefonjn reng nedir... kalite hissiyati varmi kilifta

• Arkadaşlar amazondan Türkiye den aldığımız kapalı kutu ,daha henüz hiç açılmamış , kutusunda ,xr siyah 64 cb kullanmadan satmaya karar verdik...buadan isteyen olursa 6300 fiyatı.
    Akşama ilana koyacağım satış sitelerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 8 Haziran 2019; 11:15:34 >
  • catik kullanıcısına yanıt
    benim telefon sarı ben siyah renk aldım. kalite hassasiyeti çok iyi. Aslında kılıf yedek olarak bulunsun; cam koruma için almıştım.
    Yanında Nano cam koruma ile 59 lir yanılmıyorsam. kılıfı çok beğendim kullanıyorum. hissi güzel.
  • by_fx kullanıcısına yanıt
    Hataydan mı aldınız. Diğer ürünlerin indirimi hakkında bilginiz var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Cihazı hataydan mı aldınız. Diğer cihazlar hakkında bilginiz var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazall

Cihazı hataydan mı aldınız. Diğer cihazlar hakkında bilginiz var mı ?
    İstanbul Palladium Avm, Gürgençler mağazasından aldım. Diğer cihazlar hakkında bilgim yok ne yazık ki.

Bugün de iş yerimden bir arkadaşıma aynı yerden 128gb XR aldık. Elindeki iPhone 7 128 gb telefonu 2600 TL'sına geri aldılar, XR'ı 7400 TL'sına saydılar, aradaki farkı ödeyip aldık.
  • Merhabalar,

iPhone 7 Plus'dan XR'a geçmiş bulunuyorum.

Apple iPhone XR [ANA KONU]
    XR Mercan yani turuncu tercih ettim. Oldukça şık duruyor. 128 GB'lık modeli aldım.
    TROY'dan eskiyi getir, yenisini al kampanyasıyla aldım ve 4.600 TL'ye mal oldu.

Kılıf olarak şunu

Ekran koyucu olarak ise
    www.spigen.com.tr
    iPhone XR Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen GLAS.tR EZ Fit Slim HD - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-apple-iphone-xr-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-slim-hd-064gl24818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRATBISKIN -- 9 Haziran 2019; 17:51:9 >

• Kulüp için imza hazırladım. Buyrun.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/af/ed/33/afed337e91856a0cbcfdf1eed6703cbb.png[/image][hr]
    [b][size=1][link=https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-xr-ana-konu--136699021]Apple XR Kullanıcı Kulübü[/link][/b]
    [hr][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRATBISKIN -- 9 Haziran 2019; 18:16:23 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.