Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
414.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gunaydınlar oncelikle. Hiç ısınma yaşamadım, pubg de bile ısınma fazlaca değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    sondan başlıyayım amerika kodlu cihazın tr de hiçbir şekilde garantisi yok

onun dışında sim kilitli cihazları artık gevey ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz

ancak alacağınız geveyi bilindik bir yerden alın çünki bazı güncellemeler sonucunda geveyler iş görmez olabiliyor ve satıcıdan destek almanız gerekebiliyor

hatta güncelleme yapmadan satıcı ile görüşün sıkıntı yoksa güncellemeyi yapın

bu arada artık 2 çeşit gevey var biri mevcut sim kartın arkasına yapışıyor ve sürekli takılı kalıyor

diğeri ise altın gevey dedikleri cihazı aktif ederken takıyorsunuz sonra çıkartıp kendi siminizi takıp kullanıyorsunuz

bir sonraki formata kadar ihtiyacınız olmuyor

almaya karar verirseniz demir iletişimden almanızı tavsiye ederim daha önce bir iki arkadaşa aldık sıkıntısız kullanıyor

fiyatları ise 100-250 lira arası

fiyat konusuna gelelim

3900 cihaz+100 gevey+620 kayıt=4620 tl tabi bu arada kendi adınıza pasaportunuz ve hattınız olması gerekiyor artık kayıt için

umarım faydalı olmuştur

yanlız bide şu var aktif edilmemiş iphone nun garanti sorgulamasında herhangi birşey çıkmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Gunaydınlar oncelikle. Hiç ısınma yaşamadım, pubg de bile ısınma fazlaca değil..
    hocam bende xr almak istiyorum.Pubg oynarken performansi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdenkk

hocam bende xr almak istiyorum.Pubg oynarken performansi nasil?

Alıntıları Göster
    Merhabalar, hiçbir kasma donma yapmıyor. Yüksek ya da düşükte denedim. Isınma da eğer güneş altındaysanız ekran parlaklığo full olunca biraz hissediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Merhabalar, hiçbir kasma donma yapmıyor. Yüksek ya da düşükte denedim. Isınma da eğer güneş altındaysanız ekran parlaklığo full olunca biraz hissediyorsunuz.

Alıntıları Göster
    bugun xr red 64gb alarak araniza katildim insallah pisman olmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mdenkk

bugun xr red 64gb alarak araniza katildim insallah pisman olmam :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun :) kesinlikle uzun yıllar kullanacaksınız...

• Teknosa’dan 7160 TL ye 256 GB Red XR alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Konuyu en başından okudum ama ekran koruyucu ve kılıf hakkında tam karar veremedim. Bu iki aksesuar için en iyisi hangisiyse onları almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erd1980

Teknosa’dan 7160 TL ye 256 GB Red XR alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Konuyu en başından okudum ama ekran koruyucu ve kılıf hakkında tam karar veremedim. Bu iki aksesuar için en iyisi hangisiyse onları almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    ekran koruyucu hepsiburada. 59 tl aldim ben pahali ama kendi basina en ufak sorun uasamadan uyuguluyorsun ne kabarcik kaliyor nede saga sola kayiyor aparti ile birlikte geliyor

kilif konusunda cesit cok hepsiburada spigen XR KİLİF yaz tarat 15-20 secenekten 2 model al kullan derim

• En iyisi her zaman orjinal olandır.. Ancak ekran koruyucunun orjinali yok, ben de bu nedenle spigenin bir ürününü aldım, kılavuzlu olan, çokça linki verilmişti daha önce, aldık memnunuz..
  • Arkadaşlar merhaba.
    Note 5 den iphone geçmeyi planlıyorum.
    Aslında iphone 8 aklımdaydı ama xr ile arasindaki fiyat farkı uçurum olmadığı için aklım biraz xr a kaydı.
    Ancak iphone x ve xs serisine göre biraz daha satışlarının düşük olduğunu görüyorum. Bu tahmini konulardan ve satış sitesindeki yorumlara bakarak yapabiliyorum tabiki.
    Bu cihazın özel bir dezavantajı var midir?
    Birde eylülü beklesek fiyat açısından kazancımız olur mu?
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

sondan başlıyayım amerika kodlu cihazın tr de hiçbir şekilde garantisi yok

onun dışında sim kilitli cihazları artık gevey ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz

ancak alacağınız geveyi bilindik bir yerden alın çünki bazı güncellemeler sonucunda geveyler iş görmez olabiliyor ve satıcıdan destek almanız gerekebiliyor

hatta güncelleme yapmadan satıcı ile görüşün sıkıntı yoksa güncellemeyi yapın

bu arada artık 2 çeşit gevey var biri mevcut sim kartın arkasına yapışıyor ve sürekli takılı kalıyor

diğeri ise altın gevey dedikleri cihazı aktif ederken takıyorsunuz sonra çıkartıp kendi siminizi takıp kullanıyorsunuz

bir sonraki formata kadar ihtiyacınız olmuyor

almaya karar verirseniz demir iletişimden almanızı tavsiye ederim daha önce bir iki arkadaşa aldık sıkıntısız kullanıyor

fiyatları ise 100-250 lira arası

fiyat konusuna gelelim

3900 cihaz+100 gevey+620 kayıt=4620 tl tabi bu arada kendi adınıza pasaportunuz ve hattınız olması gerekiyor artık kayıt için

umarım faydalı olmuştur

yanlız bide şu var aktif edilmemiş iphone nun garanti sorgulamasında herhangi birşey çıkmamalı
    Anladım yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekür ederim, istanbulda 4800-5000 arası kayıtlı 3-5 ay garantili bi kaç cihaz buldum sanırım onlara yönelmem daha mantıklı olucak.😀

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,

iPhone 8 ile bence uçurumu var çünkü daha yeni bir cihaz işlemci mimarisi daha yeni. Görüntüsü günümüz cihazlar gibi fakat iPhone 8 eski bir tasarıma sahip. X’in üretimi bitti elde kalam stoklar tüketiliyor. Xs fiyatından dolayı kaybediyor diye düşünüyorum. XR alınıp uzun süre telefon derdini ortadan kaldırabilirsiniz. Ekran,kasa,kamera hepsi birlikte alınabilir f/p apple cihazı yapıyor kendisi.

Tamamen kendi düşüncülerim,arkadaşlar yanlış anlamasın.

Şimdiden hayırı olsun cihazınız.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 14 Haziran 2019; 6:23:14 >
  • Arkadaslar xr için önerdiginiz ekran koruyucu var mi? Kullanip memnun kaldiginiz?

• Ayrıca telefonu aldiktan sonra ilk ne yapilmali?

• Hocam bende P30 Pro var şuan elimde xr a geçmeyi duşunuyorum sizce değer mi

• emincan99 E kullanıcısına yanıt
    Değer geçiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emincan99

Hocam bende P30 Pro var şuan elimde xr a geçmeyi duşunuyorum sizce değer mi
    Niçin geçiyorsunuz

• Aslında herşeyiyle çok iyi bi telefon ama bilmiyorum iphonedan geçtim hep iphone kullanmıştım bu zamana kadar

• emincan99 E kullanıcısına yanıt
    ben yıllarca iphone-android arasında gidip gelmiştim

fakat 7plustan beri hep ıphone kullandım

8 plus-x-xr-xs-max

bi ara yurtdışı 8plus varken o sıra yeni çıkmış olan p20 pro ya heves ettim

ve bi şekilde p20 pro ile takas ettim

tamam çok güzel cihaz kamera o gün için çok tatmin edici

fakat herşeyimi öyle bir ios a göre ayarlamışım ki

diyelim bir mail geldi çıktısını alacağım ios ta bunu en fazla 2 işlemde yapabiliyorum

androidde bunu 5-6 işlemde ancak yapabildim(he belki daha kolay yolu vardır ama ben keşefedemedim)

birde o kadar çok özelleştirme varki yok menüler yok ekran geçişleri

ayarlamak 2 gün sürdü

sonra bakıyorsun aha şuda varmış deniyeyim vs vs

baktım olacak gibi değilyeniden ios a döndüm

xr her yönden tatmin ediyor

ilk zamanlar şarjı çok iyi gidiyordu genelde 2 günü rahat çıkarıyordu ancak son güncellemeler sonrası ancak 1.5 gün gidiyor

keşke ilk alındığı gibi kalabilse yazılım sürümü ama olmuyor işte

bu arada şunu diyeyim ios tan androide gigip gelmeler her seferinde maddi zarara sebep oluyor

o yüzden artık rahat duruyorum

tabi biraz param olursa kenarda arada oynamak için xıaomı nin veya one plus 7 pro alıp kullanmak isterim mekanizmalı selfi kamerası çok havalı görünüyor

• Arkadaslar selamlar. Xr almayı düşünüyoruz malum sitede 4.800-5 civarına sıfır satıyorlar. Kimi pasaport kayıtlı demiş kimi gevey falan demiş. Gevey konusuna hakim değilim. Pasaport ile ilgili de yeni düzenleme geliyordu o ne oldu bilmiyorum. Sorunsuz bir şekilde uygun fiyatla nerden alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.