Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
414.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyback için herhangi bir telefon verme olayı devam ediyor mu arkadaşlar? Ben yakınımdakini aradım net bilgileri yoktu 8 plusta ne kadar indirim olur acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, sizce aşağıdaki değişim teklifi nasıl?
    Mağaza Troy store
    iPhone XR 64 gb 6899tl. satış fiyatı.
    Elimdeki 3,5 yıldır kullandığım iPhone 6s 16gb telefonu 1577tl ye sayıyorlar.
    5322tl fark ödeyerek satın alabiliyorum.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Arkadaşlar merhaba, sizce aşağıdaki değişim teklifi nasıl?
    Mağaza Troy store
    iPhone XR 64 gb 6899tl. satış fiyatı.
    Elimdeki 3,5 yıldır kullandığım iPhone 6s 16gb telefonu 1577tl ye sayıyorlar.
    5322tl fark ödeyerek satın alabiliyorum.

Teşekkürler
    gayet güzel ama vatan teknosada yakin fiyatlar. bir onlara da sor... ama troya yakinsa sormana bile gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

7 plus dan basliyor 8 8 plus ve xr ... xs serilerinde yok... onundisnda vatanin sitesine girin tum liste var ve. verceginiz telefonu kaca sayiyorlar o da yaziyor liste halinde

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam

• catik kullanıcısına yanıt
    Vatan bendeki cihaza 840tl veriyor. Troy çok yakın büyük ihtimalle oradan satın alacağım. Teşekkürler

• su konuya da dikketini cekim... vatan cihaza az fiyat veriyor dogru ama satis fiyatini asagi cekiyor... yani 840 tl cihaza verirken. buyback ile aldiginda xr satis fiyati 6.800 degil de 6049 tl gibi bir sey oluyor ... internet sitesindeki listede hepsi yaziyor

• catik kullanıcısına yanıt
    Anladım fakat, Troy’dan alırsam üste 5300tl ödeyeceğim, vatan’da ödeyeceğim fark daha yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Anladım fakat, Troy’dan alırsam üste 5300tl ödeyeceğim, vatan’da ödeyeceğim fark daha yüksek.
    gule güle kullan ... memnun kalicaksjn

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Hocam Irak fiyatı bu civarda.
    Samsung S10 Plus da 650 dolar civarı. O da aklımı çelmiyor değil, ama hiç android kullanmadığım için pek bulaşmak istemiyorum. Artık telefon almak iyice zorlaştı. O yüzden iyi bir şey alıp en az 3 yıl kullanmak istiyorum.

• Apple iPhone XR [ANA KONU]

ekran surem beyler... 6 saat yakin ekran suresi aldim bugun

1.5 saati oyun olmak üzere.... sanirim guzel bir sonuc degil mi

• Hiç riske girme özellikle samsung seni çok üzebilir. Youtubeda samsung s10la ilgili pek çok problem videosu mevcut.

• El-Kira kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Macera aramaya gerek yok. Kırmızı renk almayı düşünüyorum. Dark Mode ile güzel olacak sanırım.

• Bu cihaz inanılmaz! 7 Plus’tan sonra Apple hep basa döndü sıkıldım ettim dedim. Her sene hemen hemen ayni telefonu alıyoruz etkileyici bir yeniliği olmuyor, fiyatlarda uçtu bu saatten sonra nasıl alınır dedim. Mate 10 Pro, Mi 8, P20 Pro, S9+ derken aradığını bulamayan gezgin gibi maddi manevi hem zarara girdim hem de gereksiz uğraşlar verdim. Ama iPhone Xr’la tekrar Apple’a donmek ayrı zevkli. Evet Android cihazların bir çoğu yetenekli, muhteşem görüntü ve fotoğraf kaliteleri, Netflix’te muhteşem icerikler tüketmek falan bunlar gerçekten güzel. Ama nedense Apple cihazlar kadar insana güven vermiyor, anlatmak istediğim olay ‘yok efendim Android söyle stabil değil, böyle kötü, uygulama hep çöküyor hehehe’ değil! Elbette Android dünyasıda gelişmiş durumda. Apple neden Apple konusuna gelince o kadar uzay üssü tasarımlar, incelmiş kasalar vs derken telefonlar çok hassas hale geldi. Ekranın kavisi, parlatılmış alüminyumlar vs bunlar premium his verdiği kadar gerginlik yaratan unsunlar Apple tamamen sade ve düz tasarım oyunlarından uzak. Dış görünüş konusu tamamen şahsi fikrim, elbette katılmayanlar olacaktır. Ama asil konu Apple’da ‘all in one’ algısı daha fazla. Belki bazı konularda en iyisi değil ama icinde bulundurduğu her özellikte birinin birinden geri kalır yanı yok. Örneğin en iyi fotoğraf çeken telefonun videoda patlaması, renkleri bir anda aşırı abartması. Apple belki en iyi fotoğrafı cekmiyor ama en dogru renkleri size sunuyor, video kalitesinde de kendinden odun vermiyor. Özellikle Xr’in pil performansı birleşince bütün özellikler elinizin altında ve stabil şekilde çalışıyor. Üstelik Xr aldım diye gözüm Xs Max’te kalmadı, basa döneceğim ama Android ürünleri bir çok konuda kararsız bıraktırıyor surekli model değiştirme bundan kaynaklandı bende. Bu yorumu yapma amacim tamamen şahsi görüşlerimi belirtmek ve cihaza atılan bir sürü olumsuz yorumu düşünen ve satın almak isteyen insanlara bir nebze destek olabilmek. Ürün kesinlikle muhteşem.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Nakit mi hocam? Yoksa taksit imkanı oluyor mu?

Bende şuan 6 var. Değiştirmek istiyorum ama XS Max alasım var. Fakat bütçe yetmiyor. XR'dan pişman olur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Nakit mi hocam? Yoksa taksit imkanı oluyor mu?

Bende şuan 6 var. Değiştirmek istiyorum ama XS Max alasım var. Fakat bütçe yetmiyor. XR'dan pişman olur muyum?
    Fiyat farkını nakit istiyorlar. Taksit olursa 7400tl'sını 6'ya bölüyorlar. XR'da ekran çerçeve oranı hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden siyah renk almayı düşünüyorum.

Pişman olur muyum sorusuna inanın net cevap veremiyorum. Kullanan arkadaşlara sormanız daha faydalı olacaktır.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bilmiyorum şuan App Store'dan bir şey indiremiyorum ve değiştirmek istiyorum fakat bütçeyi de çok zorlamak istemiyorum o yüzden kararsızım. Ben sizin yerinizde olsam kırmızı alırdım.
  • CEOnuralp kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 plus kullanan biri olarak kesinlikle düşüncelerime tercüman oldunuz, ben de xr için imkan bulasıya kadar one plus 6t filan mı denesem diyordum, yorumunuzu okuyunca zaten ios 13ü de görünce 7 plusda kalıp xr için uygun zaman ve nakti beklemeye karar verdim, teşekkürler. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOguzhan -- 5 Haziran 2019; 0:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Hocam 7 plus kullanan biri olarak kesinlikle düşüncelerime tercüman oldunuz, ben de xr için imkan bulasıya kadar one plus 6t filan mı denesem diyordum, yorumunuzu okuyunca zaten ios 13ü de görünce 7 plusda kalıp xr için uygun zaman ve nakti beklemeye karar verdim, teşekkürler. 😀
    Şuan xr çok iyi bir tercih bence, özellikle bu sene yeni çıkacak tasarım faciası xr'lara göre tercih etmek lazım. Tabi o tasarımlar gerçek değilse lafımı geri alırım ama sızanlar genelde hep doğru çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

Arkadaşlar telefonumu sattım, elimde 77₺ye aldığım spigen ultrahybrid şeffaf kılıf, 48₺'ye aldığım trust 12w hızlı şarj aleti, 70₺'ye aldığım lightning 3.5mm jack çevirici var(kutulu, vatandan alınma) , hepsi için 120₺ istiyorum, tek tek de satabilirim, ilgilenen varsa öm ile ulaşabilir.
    Günceldir.

• Herkese merhaba,

Eşime aldığım XR için darbelere karşı koruyucu bir kılıf almak istiyorum. Fakat 13liradan 150liraya kadar farklı farklı fiyatlar var. Sizin önereceğiniz/ kullandığınız kaliteli bir darbelere karşı koruyucu kılıf ve cam koruyucu var mıdır?

Bende 6s var spigen kılıf var o yüzden önce oraya baktım farklı fiyatlara ürünler var (ultra hybrid, liquid crystal, crystal flex, crystal hybrid linkler alttadır) aralarındaki fark nedir hangisini tavsiye edersiniz? Bununla birlikte n11'den bakınca 20 ve 30 liraya da darbelere karşı koruyucu kılıf var onlar nasıldır? Sırf markadan dolayı mı fiyat farkı var yoksa darbe anında fark oluyor mu?

Teşekkürler

www.spigen.com.tr
    iPhone XR Kılıf, Spigen Ultra Hybrid - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-ultra-hybrid

www.spigen.com.tr
    iPhone XR Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Koruma - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-liquid-crystal-4-tarafi-koruma

www.spigen.com.tr
    iPhone XR Kılıf, Spigen Crystal Flex Crystal Clear - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-crystal-flex-crystal-clear

www.spigen.com.tr
    iPhone XR Kılıf, Spigen Crystal Hybrid - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-crystal-hybrid-crystal-clear

urun.n11.com
    İphone 6s 7 8 X Xr Xs Max Plus Kılıf Ultra Darbe Emici Silikon - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-6s-7-8-x-xr-xs-max-plus-kilif-ultra-darbe-emici-silikon-P246364468

urun.n11.com
    İphone Xs Max X Xr 8 7 6 5 Plus Kılıf - Şeffaf Darbe Emici Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-xs-max-x-xr-8-7-6-5-plus-kilif-seffaf-darbe-emici-kilif-P267459023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALJOJO -- 5 Haziran 2019; 17:59:32 >

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.