Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
414.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KALJOJO

Herkese merhaba,

Eşime aldığım XR için darbelere karşı koruyucu bir kılıf almak istiyorum. Fakat 13liradan 150liraya kadar farklı farklı fiyatlar var. Sizin önereceğiniz/ kullandığınız kaliteli bir darbelere karşı koruyucu kılıf ve cam koruyucu var mıdır?

Bende 6s var spigen kılıf var o yüzden önce oraya baktım farklı fiyatlara ürünler var (ultra hybrid, liquid crystal, crystal flex, crystal hybrid linkler alttadır) aralarındaki fark nedir hangisini tavsiye edersiniz? Bununla birlikte n11'den bakınca 20 ve 30 liraya da darbelere karşı koruyucu kılıf var onlar nasıldır? Sırf markadan dolayı mı fiyat farkı var yoksa darbe anında fark oluyor mu?

Teşekkürler

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-ultra-hybrid
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-liquid-crystal-4-tarafi-koruma
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-crystal-flex-crystal-clear
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-crystal-hybrid-crystal-clear
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-6s-7-8-x-xr-xs-max-plus-kilif-ultra-darbe-emici-silikon-P246364468
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-xs-max-x-xr-8-7-6-5-plus-kilif-seffaf-darbe-emici-kilif-P267459023
    Kardeşim bende spigen hybrid crystal var sadece 3 gün kullandım bana biraz büyük geldi ama darbeler için birebir kenarlarında darbe emici alanlar var isterseniz benden uyguna alabilirsiniz. Bu arada iletişime geçmek isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.
    Apple iPhone XR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 5 Haziran 2019; 18:33:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada Arkadaşlar Xr için ios 13 kuran var mı kamera modlarında bir değişiklik var mı bide hoptic touch geliş mi örneğin ayarlar simgesine uzun basınca kısa yollar çıkıyor mu

• 3 aydır kullanıyorum, almayı düşünenlere tavsiyem ertelemeyin alın.

Sıfır sorun abi telefon. Androidden geçtim yaşam kalitem arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Huawei af15 Bluetooth tripod selfie çubuğu kullanan var mı , Amazon da 134 tl .Alşexpressten de 110 a falan geliyor.Kullanan varsa memnunmu yada başka bir marka da olabilir.Ayrıca elimde kullanmadığım spigen thin fit black kılıfım var Hepsiburada’dan almıştım.1 ay kadar kullandım AliExpress ten baseus marka ikinci kılıf gelince boşa çıktı.İsteyen olursa 50 tl ye verebilirim.
    Apple iPhone XR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 6 Haziran 2019; 11:4:5 >

• Arkadaşlar telefon sizce de biraz ağır değil mi? Ben iPhone 7'den geçtim. Ancak biraz ağır gibi geldi bana. tek elle kullandığımda bir süre sonra ağırlık hissediliyor elim ağrımaya başlıyor. Sizde nasıl durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar telefon sizce de biraz ağır değil mi? Ben iPhone 7'den geçtim. Ancak biraz ağır gibi geldi bana. tek elle kullandığımda bir süre sonra ağırlık hissediliyor elim ağrımaya başlıyor. Sizde nasıl durum?
    Bende 7 den geçtim 1 ay olmuştur herhalde.Şu an hiçbir sıkıntı yaşamıyorum alıştım.diğer elime 7 yi aldığımda ekran ufacık kalıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar telefon sizce de biraz ağır değil mi? Ben iPhone 7'den geçtim. Ancak biraz ağır gibi geldi bana. tek elle kullandığımda bir süre sonra ağırlık hissediliyor elim ağrımaya başlıyor. Sizde nasıl durum?
    Forumda telefonun boyutları konusunda belki de zamanında en ağır eleştiriyi ben yapmışımdır.
    Millet de bana yüklenmişti ama doğruya doğru...
    Neyse, tekrar aynı şeyleri gündem etmeyeyim.
    Ağırlık konusunda şunu diyebilirim, ben de 7’den geçtim. Uzun süre sıkıntı çektim ama şu anda alıştım ağırlığa... boyutlar konusunda yapacak bir şey yok, alışmaya çalışın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Bence de biraz ağır ve büyük ,aldığım mağazada ( Köln -Mediamarkt) X in sadece 256 GB modeli vardı, 64 olsa Yanyana koyup büyük olasılıkla X i alırdım ama çok vakit yoktu alıp çıkmam gerekiyordu.Ama Iphone ıphone’dur üzmez kullananı 👍

• 6s plus dan gectigim icin ne agirlik nede boyut acisindan rahatsiz etti... hatta 6s plusdan cok az kibar kucuk...

ama yalan soylemicem. 1080 1920 full hd ekrani seviyormusm ben... tek sevmedigim izledigmm seylerin full hd olmamasi

geri kalan tüm ozelliklerden falzasiyla memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

6s plus dan gectigim icin ne agirlik nede boyut acisindan rahatsiz etti... hatta 6s plusdan cok az kibar kucuk...

ama yalan soylemicem. 1080 1920 full hd ekrani seviyormusm ben... tek sevmedigim izledigmm seylerin full hd olmamasi

geri kalan tüm ozelliklerden falzasiyla memnunum
    Ne izlerken anlıyorsunuz farkı

• quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Ne izlerken anlıyorsunuz farkı

Alıntıları Göster
    you tube vodeolari... netflix izlerken vs tum videolarda... plus serileri tam ekran ... XR XS MAX vs tam ekran olmuyor

• quote:

you tube vodeolari... netflix izlerken vs tum videolarda... plus serileri tam ekran ... XR XS MAX vs tam ekran olmuyor

Alıntıları Göster
    Ekran oranıyla ilgili memnuniyetsizliğiniz var anlamdım bu arada video dan biraz kırpsada tam ekran yapabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Ekran oranıyla ilgili memnuniyetsizliğiniz var anlamdım bu arada video dan biraz kırpsada tam ekran yapabiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    tam ekran yapilmiyor videoyu buyutunce kendine cekince zoom yapmış gibi oluyor... kenarlardan kayip oluyor ... ben mi bilmiyorim yoksa... orjinallik bozuluyor tam ekran yapinca

• quote:

tam ekran yapilmiyor videoyu buyutunce kendine cekince zoom yapmış gibi oluyor... kenarlardan kayip oluyor ... ben mi bilmiyorim yoksa... orjinallik bozuluyor tam ekran yapinca

Alıntıları Göster
    Evet bozuluyor

• Herkese merhaba,

Kullandığınız XR kılıfları hangileridir acaba? koruma açısından tatmin eden ürünler varsa kullananlardan tavsiyelere açığım.

n11'de dayanıklı diye 30 liraya satılan kılıfta var, spigen sitesinde 110 liraya satılanda. Bu bağlamda tercih noktasında tavsiyelere ihtiyacım vardır.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar, hediye gelen bir adet siyah renk 64 GB Türkiye cihazı iPhone XR'ım var, sıfır cihaz, kutusunda, jelatini açılmamış, 2 yıl Apple garantili. LetGo'cu tayfadan olmayanlar için satılıktır :)
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    Ben Apple mağazasından şeffaf koruyucu kılıf aldım. Bir hafta sonra yaklaşık olarak 70 cm. den düştü telefon, ne kılıfta ne de telefonda bir sorun yaşamadım. Ürün kaliteli ama fiyat biraz yüksek ve diğer handikapı çok kaygan bir malzeme sağlam tutmak veya düzgün bir yere koymak gerekiyor.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayarda kampanya vardı ben oradan aldım. 250 GB kırmızı 7450 tl

• Selam arkadaşlar,
    "kalan hattınızı kullanarak aramak ister misiniz" veya "son hat artık kullanılamıyor"

gibi uyarı alıyorum arada neyin nesidir, bileniniz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.