Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.469
Cevap
74
Favori
422.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doomcry1000

Evet arkadaşlar bakıyorumda kimse iphone xr ın çöp olacağı zırvalığından bahsetmemiş. İlk çıktığında apple o çözünürlüğe destek uzun süre vermez yok yeni 5c kapıda falan. İphone 11 de aynı çözünürlükte ve hemen hemen aynı özelliklerle geldi. İphone 11 den tek eksiği 1 nesil eski işlemci ve 1 adet eksik kamera. Şimdi iphone 11 demi çöp olacak :) iphone 11 kullananlar iphone 11 kullanıyor olacak biz ise ucuz iphone kullanıyor olacağız. Herkes ister amolednekran vs vs kullanmayı ama amoledlerinde hali ortada. Cihazın ekranın çözünürlüğünün düşük olması ve a12 bionic ile benim için şuan vazgeçilmez kılıyor. Çok oyun oynayan birisi değilim ama note 8 ve mate 20 prodan sonra xr ın performansı dörte beşe katlar hepsini. Pubg de fortnite ta full+full ayarlarda bir telefonda bir milisaniye fps düşüşü olmaz mı ya olmuyor adamlar yapmış. Snapdragon 855+ kullanıp ara ara frame düşüşü yada kare atlama yaşayan android kullanmaktansa bir nesil eski a12 bionic kullanmayı her zaman tercih ederim
    Hocam benim 7 plus ufak tefek kusurlarıyla şu anda bile akıyorken xr nereee çöp olmak nereee...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Hocam benim 7 plus ufak tefek kusurlarıyla şu anda bile akıyorken xr nereee çöp olmak nereee...

Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş. Onlardaki de o hesap. 4 senelik 6s yada 6s plus bile çoğu oyunu hala en güncel android cihazlardan daha akıcı oynatıyor. Androidlerin hepsi şişirilme. Xiaomi yi övüyorlar fakat telefon bugdan geçilmiyor. Kaç senelik 7 plusun bile şuan piyasası 3-5 arası. Millet o fiyatlara s10 satıyor aradaki fark bu. Apple kolik bir insan değilim ama xr dan sonra o oyun performansını gördükten sonra apple a birkez daha aşık oldum. İkinci nesil iphone se gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: harville

Kesinlikle tavsiye ederim bende 5s ten geçtim.şarjı falan müthiş.ekran büyük geldi haliyle ama alısılır onada.hiç kaçırma uyguna denk gelirse al direk düşünme.
    Bende xr a x ten geçtim iki cihazı kıyaslarsam yardımcı olmuş olurum. Oled li x e göre ekran biraz geride bana göre. X in ekranı cam gibiydi resmen bunda siyahlar hafif grim trak tonlarda onun haricinde gayet güzel ve net bir ekranı var. Parlaklık seviyesi güneş ışığında gayet yeterli. Hoparlör sesi çok net ve yüksek. Titreşim motoru kuvvetli. Performans noktasına hiç değinmeme gerek yok bence iphone 11 den sonra yeryüzündeki en performanslı telefon ekran çözünürlüğünü baz aldığımızda. Ekran çerçeveleri x e göre biraz kaba ve ele büyük geliyor x e göre. Ama ekran tam ideal boyutta. Kasası bana biraz bu ekranla güzel durmuyor hissi uyandırıyor x bence görüntü ve hissiyat anlamında çok daha premium duruyor ve hissettiriyor. 8 plus un o kalın çerçeveli ekranına bu kasa daha çok yakışıyor bence biraz daha ince tutsalardı keşke kasasını. Biraz ucuz hissettirmiyor değil ama hissiyatı fena değil. Şarjda çok az ısınıyor oyun oynarken ılıtıyor yakmıyor eli. İçinden çıkan adaptörle çok hızlı bir şekilde şarj oluyor. Earpodsun ses kalitesi eski nesillere göre gayet başarılı. Yoğun kullanımda gayet yeterli bir bataryası var ve diğer apple cihazlar gibi günde 2-3 kez şarj etmediğin için pilin kullanım ömrüde o öçlüde artmış olacak. Başka kafana takılan birşey varsa sorabilirsin

• Telefona ekran koruyucu yaptıracağım
    Ekranı tamamen kaplayan 5d mi?
    Yoksa sensörü boşlukta bırakan bir ekran koruyucusu mu?
    Ekrana çok kalın bir koruyucu yaptırıp kaba bir görüntü oluşmasını istemiyorum
    Kılıf olarak spigen liquid crystal düşünüyorum
    Bu konuda önerileriniz nelerdir?

Orijinalden alıntı: kalender.mesrep

Telefona ekran koruyucu yaptıracağım
    Ekranı tamamen kaplayan 5d mi?
    Yoksa sensörü boşlukta bırakan bir ekran koruyucusu mu?
    Ekrana çok kalın bir koruyucu yaptırıp kaba bir görüntü oluşmasını istemiyorum
    Kılıf olarak spigen liquid crystal düşünüyorum
    Bu konuda önerileriniz nelerdir?
    5d kaplat ama güzel bir yerde yaptır. Düzgün yapıştırmazsa ekran kayık gibi duruyor sonra. Normal yaptırsan bir zaman sonra gözüne batmaya başlar ama 5d ekran gibi duruyor ve daha sağlıklı bence

Arkadaşlar bu alet hızlı sarj yapar mı Uyumlu mu acaba xr ile kullanan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Arkadaşlar bu alet hızlı sarj yapar mı Uyumlu mu acaba xr ile kullanan var mı
    hocam ben xr kullanırken almıştım sıkıntısız kullanırsın ancak cihazı sarj ederken cihaz aşırı ısınıyor açıkçası ben orjinalini ( pahalı olsada ) tavsiye ederim

• vasel kullanıcısına yanıt
    Aman hocam bataryayı hızlı doldurucam derken 6000 liralık telefonun bataryasını öldürmeyin. 2 katı ödeyin ama orijinal apple şarj aleti alın bence de kesinlikle

• Doğru söylüyorsunuz type c galiba uç kısımları birde kablo almak gerekicek bakalım kısmet diyelm

Hocam yeni anlaşma ile hepsiburada Apple'ın internet satışı olarak tek yetkili satıcısı oldu. Zaten cihazın özelliklerine girdiğinizde hızlı kargonun yanında Yetkili Satıcı ibaresini görebilirsiniz. Endişeniz olmasın yani cihazlar resmi garantili
    öyle mi bilmiyordum tesekkürler cevabınız icin
    sizce geçmeye değer mi acaba 7 plustan?
    sarjı rezalet tahmin edersiniz ki

Bunun için usb-c çıkışlı adaptör almalısın.

Ben Amazon’dan Belkin marka (usb-c) 15w olanını 120 lira civarı aldım.

Daha uyguna daha fazla wattlı olanı da var ama (Beasus mesela) Apple sitesindepartner marka olarak Belkin ürünleri gördüğüm için riske girmedim Belkin aldım. Gayet memnunum.

Bir de orijinal Apple 2m usbc - lightening kablo 179 liraydı.
    Bu kombinasyonla 35 dkda %50 ve pil ısınmadan şarj oluyor

Bir de ekstra 12 w normal USB çıkışı da var.

Apple iPhone XR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 22 Kasım 2019; 9:44:5 >

• Mystical23 M kullanıcısına yanıt
    Hocam maddi anlamda zorlamaz diyorsanız bence değer. Çünkü hem tam ekran cihaz, çerçevelerden kurtuluyorsunuz. Kamera ve işlemci zaten kat kat üstün.

• Tel almadan önce kılıf alayım indirim var

• Bende sonunda kara cuma dan yararlanıp teknosa dan beyaz aldım.11 almak ile arasında gidip geldim ama 11 e hiç indirim yapılmayınca teknosa da çek gönderince 5.749,00 tl ye alarak aranıza katıldım inşallah 11 almadığıma pişman olmam .

Orijinalden alıntı: cem2016

Bende sonunda kara cuma dan yararlanıp teknosa dan beyaz aldım.11 almak ile arasında gidip geldim ama 11 e hiç indirim yapılmayınca teknosa da çek gönderince 5.749,00 tl ye alarak aranıza katıldım inşallah 11 almadığıma pişman olmam .

Hocam arada 1300 tl lik fark var az buz değil. Merak etmeyin fazlasıyla karşılayacaktır beklentinizi

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.