Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.469
Cevap
74
Favori
423.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam mağazadan mı aldınız çünkü internette farklı fiyat yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemenin stabilite durumu nedir? Gece 2 ile 4 arasında zorla güncellemeyi yapacağını söyledi

Edit: Otomatik güncelleme iptal edilebiliyormuş, şimdi ettim. Silah zoruyla yükletmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 23 Kasım 2019; 8:58:43 >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Benim güncellemeyi zorla yaptı. İptal olacağını bilmiyordum.
    Şu ana kadar geyet stabil. Pil tüketim normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Korayyyyyyyy

Hocam orjinal Apple adaptör kullanmanız batarya sağlığınız ve ömrü açısından daha iyi olacağı kanaatindeyim
    Arkadaşım ben burada ki bir kullanıcı sayesinde aldım. Hayat kurtaracak cinsten ve gayet memnunum. Bu arada Cihaz akımı telefona göre ayarlıyor. Bu sayede sorunsuz ve güvenli bir şekilde şarj ediyor. Isınma vs bende hiç bir şey yok sadece 1-50 arası hızlı şarj döngüsünde ufaktan bir ısınma yapar oda normal çünkü akım hızlı.

Ama çakma bir kablo ile kullandığımda fena ısınmıştı, çünkü kablo akımı iletemiyordu. O yüzden orjinal kablo ile bu adaptörü kullanmanı tavsiye ederim.

Son olarak 1 ay kullanmama rağmen Pil sağlığım hala 100%. Cihaz 2 aylık ve adaptörü kullanma sürem 1 ayı geçti. Umarım faydam dokunmuştur. İyi forumlar

• Ekran koruyucu film olarak ekranı tamamen kapatan kırılmaz cam yaptırdığımızda sensörüde kapatmış oluyoruz
    Telefonu alırken bu durumu apple çalışanına sorduğumda
    'biz sensörü açıkta bırakan kırılmaz cam öneriyoruz aksi takdirde sensör sağlıklı çalışmayabilir' cevabını almıştım
    Sizlerin bu konudaki görüşleri nelerdir?
    Ekranı ve telefonun oval kısmını da tamamen kaplayan bir cam mı?
    Yoksa sensörü açıkta bırakan ve kenarlarda hafif boşluk bırakan bir cam mı?

Hocam forumda tam ekran koruma yüzünden sıkıntı yaşayan 2-3 arkadaş vardı. Sensörlerin üzeri kapandığından sorun yaşıyorlardı. Ekran görüşme sırasında veya sonrasında açılıp kapanmıyormuş. Ben çentik üzeri açık kalan koruyucudan taktım spigen marka. Tam ekran korumasında sıkıntı yaşayabilirsiniz aklınızda olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Hocam forumda tam ekran koruma yüzünden sıkıntı yaşayan 2-3 arkadaş vardı. Sensörlerin üzeri kapandığından sorun yaşıyorlardı. Ekran görüşme sırasında veya sonrasında açılıp kapanmıyormuş. Ben çentik üzeri açık kalan koruyucudan taktım spigen marka. Tam ekran korumasında sıkıntı yaşayabilirsiniz aklınızda olsun
    Cevabınız için teşekkürler
    Birde spigenin ince yada kalın cam olarak hangisini önerirsiniz?
    Link paylaşabilir misiniz?
    Birde iphone'nun kendi taktığı belkin markası var onu tavsiye edermisiniz?

• Beyler telefonla görüşme yaparken ekran kendini siyah ekran yapmıyor? Konuşurken de yanakla tuşlara basıyoruz:) sensör nasıl aktif edip görüşme sırasında ekranı kapatmasını sağlayacaz

• Arkadaşlar 8 plus ile xr arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz ?

• Chaveez kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gün içerisinde yoğun olarak whatsapp ve telefon görüşmesi yapıyorum. Akşamları da en az 1 saat pubg ve sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum. Buna bağlı olarak şarjı yeter mi yani günü tek şarj ile kapatır mı ?

Orijinalden alıntı: ibrahiimacr

Hocam ben gün içerisinde yoğun olarak whatsapp ve telefon görüşmesi yapıyorum. Akşamları da en az 1 saat pubg ve sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum. Buna bağlı olarak şarjı yeter mi yani günü tek şarj ile kapatır mı ?
    Hocam ben akşam 10 gibi şarjdan %100 alıyorum cihazı, sabah da kalktığımda 98 falan kalmış oluyor. Gün içerisinde Clash of clans, Clash royale tarzı interneti sürekli çeken oyunlar oynuyorum. İş yerinde mobil veri kullanıyorum, sürekli sosyal medyada geziniyorum, foruma giriyorum. Sabah 20 dakika kadar youtube'da müzik dinliyorum. 2 el call of duty mobile atıyorum. Akşam 18:00 da iş çıkışımda şarjım 35-40 arası kalmış oluyor. Bazen çok yorarsam çıkışta 20 leri de gördüğüm oluyor. Buradan hesap yapabilirsiniz, yani oyunlarla birlikte yaklaşık 5,5-6 saat ekran süresi alıyorum

• Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

Orijinalden alıntı: ibrahiimacr

Arkadaşlar 8 plus ile xr arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz ?
    8 plus eski kaldi artik, hem 2 sene oncenin cihazi hem de cerceveli. Xr yerine de 11 almak daha mantikli bana kalirsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahiimacr -- 25 Kasım 2019; 16:4:13 >

Umarım kısa sürede batarya iyileştirmesi için bi güncelleme gelir.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.