Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.469
Cevap
74
Favori
422.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnm kiza iphone 11 almaya gittik telefondan sogudum yil olmuş 2020 kenarlarda parmagim kadar kalin çizgi yazik gunah 7500 tl satiyorsun şu hale bak

Apple iPhone XR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 17 Kasım 2019; 16:48:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Bnm kiza iphone 11 almaya gittik telefondan sogudum yil olmuş 2020 kenarlarda parmagim kadar kalin çizgi yazik gunah 7500 tl satiyorsun şu hale bak

11 mi aldınız?Hayırlı olsun ben de xr alırım.11 indirimde bulursam o zaman alabilirim.Huaweinin kamerası sulu boya gibi oldu yeni sürümle :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 17 Kasım 2019; 17:47:52 >

• Beyler telefonunuz ne kadar sürede şarj oluyor bana çok yavaş gibi geldi

• SantiagoMunez25 kullanıcısına yanıt
    Hocam 0 dan 100 e yaklaşık 3,5 saat civarı sürüyor. Kendi şarj aleti düşük watt olduğu için yavaş dolduruyor. Ama kaliteli hızlı şarj aleti alırsanız süreyi bayağı bir kısaltırsınız. Telefonlar hızlı şarjı destekliyor, fakat hızlı şarjın da bataryanın ömrünü daha hızlı tükettiğini unutmamak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Hocam 0 dan 100 e yaklaşık 3,5 saat civarı sürüyor. Kendi şarj aleti düşük watt olduğu için yavaş dolduruyor. Ama kaliteli hızlı şarj aleti alırsanız süreyi bayağı bir kısaltırsınız. Telefonlar hızlı şarjı destekliyor, fakat hızlı şarjın da bataryanın ömrünü daha hızlı tükettiğini unutmamak gerekiyor
    Hadi ya bende telefonda sıkıntı mı var diye düşündüm nasıl yapsak hızlı şarj aletimi alsak sen naptın orjinali yavaş olanı mı kullanıyorsun ?

Ben orijinali kullanıyorum hocam. Zaten gün içerisinde yoğun kullansam bile akşam eve geldiğimde %40 şarjım kalmış oluyor en kötü. Takıyorum şarja gece yatmadan alıyorum yanıma. Yani hızlı şarja gerek duymuyorum şu an

Telefon arkadaşımızın dediği gibi yaklaşık 3 saat üzeri şarj oluyor... ben de 12 w hızlı şarj adaptörü var. Onun ile %50 şarja yarım saatte geliyor. Full şarjı da yaklaşık 2 saatte yapıyor... 100 tl civarı idi orjinal Apple 12w adaptör. İpad adaptörü başka bir deyişle... ama çok kullanmıyorum. Çoğunlukta akşam yatmadan evvel %30 civarı iken takıyroıö sabah işe giderken çekiyorum.

• Eyvallah arkadaşlar sağolun aynı şarj aleti ile devam edelim o zaman

• Daha önce de bu konuda yazmıştım,
    O Arka kapak düşmelere karşı çok güvenli değil.
    O kapak vardı bende ve düşürdüm, zor yırttık valla, ekran koruması kırıldı, altta hoparlör kısmında darbeden solayı çizilme deforme oldu. Ertesi gün adam gibi kılıf aldım.
    Eğer telefonu korumanız gerekiyorsa iyi koruyan bir şey kullanın. Telefon kalınlaşıyor ama benim için öncelik koruma.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Çok şükür hiç düşürmedim ama çoğu kılıf çizilmeye karşı koruyor. Düşmelere karşı koruyanlar biraz cihazı kalınlaştırıyor.

• xr aldığımda önerebileceğiz tam koruma yapan iyi bir kılıf var mı

Merhaba telefonum yeni geldi.ekranda şöyle bi noktasal iz var.geri gönderiyim mi sizce.

• harville H kullanıcısına yanıt
    Gönder hocam o ne öyle noktasaldan ziyade şerit gibi rahatsz eder sizi

Orijinalden alıntı: kyaman06

xr aldığımda önerebileceğiz tam koruma yapan iyi bir kılıf var mı
    www.spigen.com.tr
    iPhone XR Kılıf, Spigen Crystal Hybrid Crystal Clear - Dünya Markası | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-crystal-hybrid-crystal-clear-1

www.spigen.com.tr
    iPhone XR Kılıf, Spigen Tough Armor Gunmetal - Dünya Markası | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-tough-armor-gunmetal

Bu iki kılıf var bende hocam. İkisi de çok iyi koruma sağlıyor, fakat tough armor biraz kabalaştırıyor cihazı. 1 ay kullandıktan sonra slikon şeffaf olanını aldım şu an çok memnunum. Farklı sitelerde daha ucuza bulabilirsiniz Spigen markayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-crystal-hybrid-crystal-clear-1
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xr-kilif-spigen-tough-armor-gunmetal

Bu iki kılıf var bende hocam. İkisi de çok iyi koruma sağlıyor, fakat tough armor biraz kabalaştırıyor cihazı. 1 ay kullandıktan sonra slikon şeffaf olanını aldım şu an çok memnunum. Farklı sitelerde daha ucuza bulabilirsiniz Spigen markayı.

Alıntıları Göster
    Sağ ol hocam kaba olsunda bende pek sevmem ama cebimde anahtarlık olsun hemen çiziliyor.Aynı şey şimdiki telefonda da yapıyorum kılıfsız kullanıyorum camı çizildi arkası da :))ama başka marka.Buna o kadar para vereceğim hayatta kılıfsız kullanmam :D

• Merhabalar xr için letgoda 40 tl orjinal kılıf satıyolar bu doğru mu acaba yurtdışından geliyormuş içi süet kaplama falan mesela bu linkteki 70 lira 40 lirayada Var

• vasel kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya olur mu öyle şey inanmayın dolandırıcıdır. Orijinal apple kılıfları 250-300 lira. Muhtemelen adamın sattığı case4 markadır. İnce süetimsi bi kılıf yapıştırıyorlar içine ve dışına. Ben 6s plus ta kullandım onu, 1 ay içerisinde cebime koy çıkar yapmaktan hem yanları parçalandı hem de içi soyuldu. 40 lira 70 lira şuna vermektense mis gibi spigen marka kılıflar var 80-90 liraya. Hepsinin de sertifikası var. En azından malzemesi belli, boşuna almayın derim ben

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.