Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.469
Cevap
74
Favori
423.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi ki 12.4.1 de kalmışım kaymak gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Apple store'da konuştuğum kişi 'burada işlemi vakumlu makina ile yaptığımız için normal koruyucular gibi kabarma yapmaz birkez yaptırırsınız o da tam olur' dedi
    Bu uygulamayı yaptıranlar var mı?
    Sizce değer mi?

Samsung Galaxy S10e 128gb Prizma Beyaz
  • Evet 3 ay önce 6700 TL ye almıştım XR mı .Bütün indirimleri umursamamıştım ama bu yaraladı beni 😭

Apple iPhone XR [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çadırları Migros’un önüne kurmaya başlayın beyler

• kax1234 kullanıcısına yanıt
    Çalışanlar bitirir bunları, zaten sınırlı stoktur muhtemelen 3 er adet falan

• Bazı arkadaşlar 12.4.1 deki batarya performansı 13 de yok diyo ben 13 de 7 saat falan ekran süresi alıyorum peki 12 de ekran süresi kaç ki arkadaşlar pil süresi düştü diyor? Cihazım yeni 1 aylık olduğu için merak içerisindeyim

Bende 13.2’nin ekran süresini bırakayım. Bu geçtiğimiz haftanın ortalama ekran süresi

• Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    Zaten alabilen bordo berelidir 5m lere gelmiş sadece o da 2-3 tane

• ixsmail kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: ixsmail

Zaten alabilen bordo berelidir 5m lere gelmiş sadece o da 2-3 tane

Normaldir hocam, bizim XR aldığımız fiyata 11 satıyor adamlar Ama bence sanal sitesinden satsaymış daha mantıklı olurmuş, çünkü dediğim gibi çalışanlar genelde alıyor hemen stok tükendi diyor. Adam 6 dan alsa 6,5 tan satsa 500 cebe kalır mis gibi. Maalesef bizim ülkede böyle kampanyalar müşteriye değil çalışana yarıyor.

• XR ALMAK İSTEYENE OLURSA N11.COM DA 200 TL KUPONUM VAR VEREBİLİRİM.

Orijinalden alıntı: oly1786

Ben 13.2.3 e geçtim ve pil performansı gayet iyi.
    Acaba diyorum yüklü uygulamalar mı fark ettiriyor ?..
    Arka planda aktiflik gösteren uygulamaları kontrol edin. Ben oradan sürekli ihtiyacım olmayan ve sık kullanmadığım uygulamaları devredışı bıraktım diye hatırlıyorum. Pil performansına pozitif olarak bunun da etkisi olabilir.

Orijinalden alıntı: ibrahiimacr

Hocam ben gün içerisinde yoğun olarak whatsapp ve telefon görüşmesi yapıyorum. Akşamları da en az 1 saat pubg ve sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum. Buna bağlı olarak şarjı yeter mi yani günü tek şarj ile kapatır mı ?
    Geç cevap için özür dilerim yazmak için bazen müsait olamayabiliyorum ya da cevaplamayı unutup sadece konudaki mesajları okuyorum. Telefonu alalı 1 ayı geçti sayılır bundan dolayı buraya telefon hakkındaki görüşlerimi ve analizlerimi zaten yazmak istiyordum. Sizin mesajınızı da bu vesileyle alıntılamış oldum.

Telefon Tasarımı ve Ses Düzeyi hk.

1) Telefonun çerçevesiz olması gerçekten çok hoş, özellikle video izlerken çok güzel bir deneyim sağlıyor. Bunun dışında arkası cam olduğu için çok dikkatli ve titiz kullanmak gerekiyor. Arkası bir kere parçalanırsa büyük problem yaşarsınız diye düşünüyorum. Apple'ın bu ses düzeyi konusunda gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum ilk cihazım olmasına rağmen çevremde
    kullanan arkadaşlarım ve aile içerisinde kardeşimin 7 Plus cihazı bile çok tatminkar bir sese sahip. Bu konuda XR resmen ben bir hoparlör gibiyim diye bağırıyor. Yüksek ses kalitesi sevenler ve eski cihazlarındaki düşük sesten rahatsız olanlar için gerçekten harika.

Güncellemeler ve Pil

1) Öncelikle güncellemeler hakkında konuşmak istiyorum. Son güncelleme hariç telefonumun güncellemelerini genel olarak yapan birisiydim ancak her güncel sürümün iyi demek olmadığını anladım. Bu yüzden önce yüklemiş arkadaşlarımızın yorumlarına bakarak güncellemeyi yapıyorum. (Bende ki mevcut sürüm 13.2)

2) Telefonu satın aldığım günden bu yana ortalama 7 saat civarı bir ekran süresi almaktayım. Kimisi güncellemelerden dolayı pil performansının eskiye nazaran kötü olduğunu söylüyor, kimisi ise bir fark olmadığını söylüyor. Kendi fikrimi söyleyecek olursam beni ortalama kullanımda 12 saat götürüyor ve bu gerçekten yeterli. Sabah 07:00 gibi şarjdan çekerim. Akşam 18:00 gibi %40-%45(birazda kullanıma bağlı olarak) seviyelerinde şarjım olur. 22:00 - 23:00 arası şarja bırakırım ve bu döngü bu şekilde devam eder.

Oyun Performansı ve Pil Kullanımı

1) Bu konu için çok fazla yazacak bir şeyim yok fakat yine de ufak bir şeyler ekleyeyim. Oyun performansı gerçekten harika demem o ki hangi oyun olursa olsun kaymak gibi akıyor. Oynadığınız oyuna göre pil performansı her zaman değişiklik gösterir. Benim telefonumda Clash of Clans, Asphalt 8 ve birde Kelime Savaşı var. Genel olarak tüketime şu ana kadar pek dikkat etmedim çünkü saatlerce takılmıyorum. Ancak orta şekerli bir pil tüketimi mevcut.

Fotoğraf - Video vb. özellikler

1) Bana kalırsa profesyonel bir kameraya gerçekten ihtiyaç yok. Bu telefon ile kamerayla alakalı tüm işlerinizi halledebilirsiniz. Özellikle 4K 60FPS video kaydıda yanında cabası, ek olarak çok iyi bulmadığım özelliklerden biri olan portre modudur. Ancak bu demek olmuyor ki iyi değil. Sadece mükemmel değil yoksa iş görüyor. Yavaşlatma ve hızlandırma gibi seçenekler ise bu telefonun vazgeçilmez özelliklerinden biridir. Özellikle video işleri ile uğraşmayı seven arkadaşların hoşuna giden bir özellik olduğuna eminim. Ben ileri zamanlarda tripod almayı düşünüyorum. Öncesinde de video işleriyle uğraşıyordum bunlar edit vb gibi. Bu yüzden bu telefon ile çekim yapmak çok hoş olacaktır.

2) Ek olarak kullanmak isterseniz telefonun kendi kamerasında bulunan bazı filtreler mevcut.

Şimdilik bu kadar aslında daha düşünsem yazardım da gerçekten bundan sonrasında biraz üşendim. Sorunuz olursa ona göre cevaplar verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.