Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
414.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu güvencesinden dolayı Amazon'dan satın almak istiyorum ama hepsiburada'ya kıyasla 350 lira kadar daha pahalı. Hepsiburada'dan bu ürünü alan var mı? Oradaki satıcılar hakkında hiç iyi şeyler okumuyorum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

Yarım saatte 20 den 70 e çıkarıyor
    İyiymiş o zaman ya , peki sizde ki kaç W ? 30 W mu ?
  • 18 w ancak usb type c lightning kabloyla şarj ediyorum

• FthK. kullanıcısına yanıt
    Orjinal kutudan çıkan lightning ile şarj etmiyor musunuz yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple’ın orijinal satılan bir ucu type c olan lightning kablosu ile şarj ediyorum

• FthK. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben pek anlamamda, kullandıklarınızı kablo ve adaptör olarak link atabilir misiniz veya tam isim yazar mısınız bende alıyim bari yoksa şarjda geçecek bu telefonun ömrü

• aliexpress.com
    US $14.51 41% OFF|BlitzWolf 30W Type C Mobile Phone Charger PD/QC3.0+2.4A Dual USB Fast Charger EU/AU Adapter For iPhone X 8 Plus For iPad White-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.google.com.tr/amp/s/m.aliexpress.com/item/32867281941.html

www.vatanbilgisayar.com
    APPLE MK0X2ZM/A LİGHTNİNG USB-C KABLOSU 1M - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/apple-lightning-usb-c-kablosu-1m.html

• KDGL kullanıcısına yanıt
    cihazınız kapalı kutu olarak türkiye garantili gelirse cihazı aldığınız andan itibaren satıcı ile işiniz kalmıyor

cihazın güvencesi apple

diğer markalarda olduğu gibi yok paralel ithalat yok distribitör vs gibi durumlar yok apple da

serisi TU/A şeklinde bitiyorsa durum dediğim şekilde olacaktır
  • XR Red 128 GB’me kavuştum. Cihaz cidden çok güzel , bence X ve XS’ i neden almadım sorusunu sordurtmayacak bir cihaz. Her anlamda gayet stabil, kamera performansı çok iyi, 3D Touch yok ama Haptic Touch da gayet aratmıyor. Ekran kalitesi olarak X ve XS ile “gözle görülen” fark yok.

Şarjımı orjinal Apple 30W USB-C adaptörü ve USB-C kablosuyla yapıyorum, sanırım 90 dakika civarında %100 oluyor. Powerbank olarak da USB-C çıkışlı bir cihaz alacağım, öneriniz varsa dinlerim.

• Apple indirimini bekliyorum ,takipteyim seni xr

• quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

XR Red 128 GB’me kavuştum. Cihaz cidden çok güzel , bence X ve XS’ i neden almadım sorusunu sordurtmayacak bir cihaz. Her anlamda gayet stabil, kamera performansı çok iyi, 3D Touch yok ama Haptic Touch da gayet aratmıyor. Ekran kalitesi olarak X ve XS ile “gözle görülen” fark yok.

Şarjımı orjinal Apple 30W USB-C adaptörü ve USB-C kablosuyla yapıyorum, sanırım 90 dakika civarında %100 oluyor. Powerbank olarak da USB-C çıkışlı bir cihaz alacağım, öneriniz varsa dinlerim.
    Hayırlı olsun bana göre e güzel rengi seçmişsiniz. Ben yan yana kontrol ettiğimde xs oled ekranı daha güzel geldi ama xr ips ide çok güzel hatta gördüğüm en iyi ips.

• mickey444 M kullanıcısına yanıt
    İlgini çekerse Amazon'da 500 liralık indirim olmuş. 6.392 TL şu an.
    www.amazon.com.tr
    Apple iPhone XR, 64 GB, Siyah (Apple Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Siyah-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07HR3XJNY
  • İndirimler hep siyah ya da beyaza geliyor kırmızımvr maviye ne zaman baksam fiyatlar uçmuş

• yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. XS ile yan yana görünce güzel görünüyor zaten XS ama bu fiyat farkında değecek bir durum yok bence. Ayrıca renk evet çok güzel :)

• ycp322 kullanıcısına yanıt
    Evet benim tercihime göre de -oled en önemli avantajı- diğer farklar da fiyat farkına değmiyor. Tabi bu benim düşüncem, Xr’ı kullanım alışkanlıkları yüzünden eksik bulup xs, xs max’ı tercih edene de saygım var. Bu arada ben de kırmızı renk kullanıyorum, bulamasam sarıyı tercih edecektim. Xr’ı - köşeleri darbe emici hava yastıklı- şeffaf kılıflarla kullanmanızı tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ürünü dün gece Amazon'dan aldım. Sabah elime ulaştı. Garanti durumunu sorguladığımda "Aygıtınız kaydedilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarını görüntüleyemiyoruz. Bu aygıtı kaydetmek için lütfen Apple ürün satıcınız veya kablosuz iletişim operatörünüz ile irtibat kurun." uyarısı ile karşılaşıyorum. Benim yapmam gereken bir şey var mı yoksa zaman içinde garanti aktif hale gelecek mi?
  • mic kullanıcısına yanıt
    Cihaza hiç sim kart takilmamissa sistem o uyariyi verir, normal olan odur yani. Herhangi bir Apple cihazı aldığında daha önce kullanılmadığını, gerçekten sıfır olduğunu o yazıdan anlarsın. iPhone’a ilk kez SIM kart takip aktivasyon yaptigin gun cihazin garantisi baslar. Aktivasyondan sonra cihazin sistemde kalan garanti suresi gorunur. Cihazı dünyanın neresinden alırsan al, bu uygulama sabittir (12/24 ay garanti süresi ve garantinin geçerli olduğu ülkelere dair uygulama değişiklik gösterebilir). Ayrıca Apple icin faturadaki tarihin onemi yok, onlar ilk aktivasyon tarihini garanti baslangici olarak kabul eder. Yasal bir durum, çalıntı, savcılık soruşturması, tüketici mahkemesi vb. bir durum olmadığı sürece garanti bitiş tarihi
    checkcoverage.apple.com
    Check Your Service and Support Coverage - Apple Support
    https://checkcoverage.apple.com
    adresinde görünen tarihtir.

• mic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yalnız vatan da gece indirimlerinde 6399 a oluyor,hedefim biraz daha düşmesi, sağol yinede

• yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Öneriniz var mı, ben spigen almıştım şu anlık sorun yok

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.