Bildirim
Apple iPhone XR [ANA KONU] (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
niye :(quote:
Orijinalden alıntı: FthK.
Android verdiğin bu şansı iyi değerlendiremeyecek yalnız bunu bil ...:-)
açıkçası daha karar vermedim.
şimdi gözümü samsung s10'a diktim daha yeni çıkan. hem fiyatı iphoneun son çıkanların en ucuzundan daha ucuz
Yok sağolun arkadaşlar gerçekten önemsediğim bir konu değil. :) Garantiye veririz ekranı değiştirip verirler elimize hiç gerek yok. Ben memnunum telefonumdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hiç bir işlem yapılmaz. Apple bunu kusur olarak değerlendirmiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selam dostlar, size gerçekçi bir soru soracağım.
Bir tanıdığın Amerikadan geleceğini öğrendim bu cuma. 128 GB sim Free bir XR'i getirsem burada jelatini açılmamış şekilde 630 liralık kayıt olayını ben ustlenecegim şekilde kaça satabilirim?
Sıfırı 7800 TL. Kayıtlı, kutusu jelatinli, usd telefon.
Ve bir de Amerika cihazları burada garanti içinde kalır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 4 Mart 2019; 0:17:12 >
şimdi usa dan getireceğiniz xr tr de garantili olmayacak bunu göz önünde tutun
usa da 749$ vergiler hariç
diyelim vergi iadesi aldı ve 749 $ a mal etti bu günün kuru ile 4.030 liraya mal oldu
+kayıt ücreti 630 4.660 liraya mal oldu tr de garantisi olmayan cihaz
avrupa meşeli 128gb lik cihazlar şu anda 4.800-4.900 civarı kayıtsız olarak satılıyor yani kayıtlı olarak takriben 5.400-5.500 gibi mal olur
sizin maliyetiniz arasında ortalama 1.000 lira oynar
bu rakamlara göre ne kadar kar etmeyi düşündüğünüzü üzerine koyun
garantili-garantisiz cihaz arasındaki farka değer mi değmez mi siz karar verin
ama alıp kullanacağım derseniz bence bulunmaz fırsat
bu meretler kolay kolay bozulmuyor_____________________________ -
Arkadaşlar 2 hafta sonra Almanyaya gideceğim. 8 plus düşünüyorum ama yorumları okuyunca fikrim XR a kaydı. Almanyadan XR almak ekonomik açıdan mantıklı mı? Vergi iadesi alabilir miyim? Ne kadara mal olur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci : amd x2 5000+ 2,6 ghz 65 nm brsibane, Anakart : gigabyte ma770 ds3, Ekran kartı :Asus GTX570, Ram : 4gb a-data ddr2 800+ 800, Kasa : chenbro 550 watt kasa, Optik sürücü : nec dwd rw -
Almanya’da iPhone XR 64 GB fiyatı 840 Euro vergiler dahildir.Fakat taxe free şekilde alırsanız pasaport gösterek vergi iyidesini alırsınız ama hava limanında gümrüğü geçtikten sonra peşin olarak.760 Euro civarına alırsınız ve garantisi Türkiye’de geçerlidir.Media markt veya Apple Store alabilirsiniz.Bu arada özellikle MediaMarkt da dedim Almanya şubeden alsanız bile direk Türkiyedeki MediaMarkt değişim bile yaparsınız sorunsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Mart 2019; 3:29:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şimdi ibrahimy77 nin dediği şekilde 760€ ya mal ederseniz şu anki kurla 4.650 lira civarına gelir
fakat 840€ olursa 5.150 lira olur ki yurtdışı cihaz için yüksek 620 de kayıt olursa 5.750 civarı mal olur ki hb de satılan demo cihazların fiyatına denk gelir
şu bilgiyi paylaşayım:bize yurtdışından cihaz getiren vatandaşlar avrupadaki telefonculardan bizim burda bozdurma diye tabir ettiğimiz cihazlardan veya arap ülkelerinden(dubai bahreyn gibi) getiriyor
o yüzden fiyatlar uyguna geliyor
size tavsiyem vaktiniz varsa bilindik teknoloji mağazalarını değil bizim buradaki gibi telefoncuları gezin veya orada tanıdık yanına gidiyorsanız onlara sorun onlar mutlaka bilir
dikkat edeceğiniz tek şey alacağınız cihazın simfree olması_____________________________ -
Teşekkürler bilgi için. Mediamarkt, saturn ya da apple’dan almayı düşünüyorum. Vergi iadesi olayını araştırdım. Tax free fatura kestirdikten sonra havaalanındaki ofise gideceğiz. Mediamarkt sitesinde daha düşük bir fiyat gördüm. Ama beli o vergi hariç fiyattır.quote:
Orijinalden alıntı: QRocKfire
Almanya’da iPhone XR 64 GB fiyatı 840 Euro vergiler dahildir.Fakat taxe free şekilde alırsanız pasaport gösterek vergi iyidesini alırsınız ama hava limanında gümrüğü geçtikten sonra peşin olarak.760 Euro civarına alırsınız ve garantisi Türkiye’de geçerlidir.Media markt veya Apple Store alabilirsiniz.Bu arada özellikle MediaMarkt da dedim Almanya şubeden alsanız bile direk Türkiyedeki MediaMarkt değişim bile yaparsınız sorunsuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci : amd x2 5000+ 2,6 ghz 65 nm brsibane, Anakart : gigabyte ma770 ds3, Ekran kartı :Asus GTX570, Ram : 4gb a-data ddr2 800+ 800, Kasa : chenbro 550 watt kasa, Optik sürücü : nec dwd rw -
Maalesef tanıdığım birisi yok gideceğim lokasyonda. Mediamarkt, saturn ya da appleden alırım alırsam. Vergi iadeli fatura kestirtip havaalanında vergi iadesi ofisine giderim. Kapalı kutu, daha ucuza mal etmiş olurum gibime geldi. Tek kötü tarafı 1yıl garanti. Ancak şu ana dek 10 yıldır hep amerika cihazı kullandım ama hiç sorun yaşamadım. Demo cihaz da aklıma yatmadı değil aslında ama kulaklık olmaması, demo olması almanyadan almayı bir tık öne çıkarıyor gibiquote:
Orijinalden alıntı: yogun54
şimdi ibrahimy77 nin dediği şekilde 760€ ya mal ederseniz şu anki kurla 4.650 lira civarına gelir
fakat 840€ olursa 5.150 lira olur ki yurtdışı cihaz için yüksek 620 de kayıt olursa 5.750 civarı mal olur ki hb de satılan demo cihazların fiyatına denk gelir
şu bilgiyi paylaşayım:bize yurtdışından cihaz getiren vatandaşlar avrupadaki telefonculardan bizim burda bozdurma diye tabir ettiğimiz cihazlardan veya arap ülkelerinden(dubai bahreyn gibi) getiriyor
o yüzden fiyatlar uyguna geliyor
size tavsiyem vaktiniz varsa bilindik teknoloji mağazalarını değil bizim buradaki gibi telefoncuları gezin veya orada tanıdık yanına gidiyorsanız onlara sorun onlar mutlaka bilir
dikkat edeceğiniz tek şey alacağınız cihazın simfree olması
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci : amd x2 5000+ 2,6 ghz 65 nm brsibane, Anakart : gigabyte ma770 ds3, Ekran kartı :Asus GTX570, Ram : 4gb a-data ddr2 800+ 800, Kasa : chenbro 550 watt kasa, Optik sürücü : nec dwd rw
-
Arkadaslar memnun musunuz cihazdan?
Htc m8'imin artik asiri yavaslamasindan dolayi yeni telefona gecmek istiyorum 5 sene ardindan. Daha once hic apple cihazi da kullanmadim, o yuzden aklimda supheler var.
Samsung s10 cihazi cikti onu mu alsamm yoksa iphone xr mi alsam diye arada kaldim.
Xr'da beni en cok arada birakan, ekranin piksel orani, 3d touch'in olmamasi ve cerceve orani.
Yine de apple'in premium bir cihaz olmasi beni cok cezbediyor, ozellikle kirmizi rengi.
Kullanan arkadaslardan fikir almak istiyorum, ben bir telefon aldim mi beni 5 sene rahat gotursun istiyorum xr bu ihtiyacimi karsilar mi?
Kamerasi beni tatmin etsin istiyorum, gerci m8 den sonra hangi cihaza gecsem beni tatmin edecektir sanirim.
Suanda trendyolda 256 gblik red versiyonu 7600 tl, bunu almali miyim? Yoksa biraz daha beklesem fiyat duser mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Path of Exile 2 Divine Orb satın almak için Pm atabilirsiniz. -
konumuzu baştan okursanız ki çok uzun değil
sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz
buraya yazmak isterdim ama o kadar çok kez aynı şeyleri yazdım ki manasız geliyor tekrarlamak
sadece şunu söyleyebilirim
sizi üzecek tek konu androidden ios a alışmak olur
gerçi alışınca dünya varmış diyeceksiniz ya_____________________________ -
Xr ın batarya performansından çok memnunum yalnız yavaş şarj oluyor, sizde de böyle mi?
iPhone 8 den sonra bana bariz yavaş geldi şarj olması.
_____________________________ -
Ben uzun zamandir ios'a gecmek istiyorum aslinda, m8'i alirken de acilen almam gerekti iphone alamadim o yuzden icimde kaldi ama demin apple store'u gezdim xr ile xs i test ettim, xs'e asik oldum resmen, xr yaninda bir nesil onceki cihazmis gibi kaliyor.quote:
Orijinalden alıntı: yogun54
konumuzu baştan okursanız ki çok uzun değil
sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz
buraya yazmak isterdim ama o kadar çok kez aynı şeyleri yazdım ki manasız geliyor tekrarlamak
sadece şunu söyleyebilirim
sizi üzecek tek konu androidden ios a alışmak olur
gerçi alışınca dünya varmış diyeceksiniz ya
O yuzden seneye yeni cikacak modelleri bekleyip xs'in fiyatinin inmesini mi beklesem diyorum, belki black friday zamani falan guzel bir firsat yakalarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Path of Exile 2 Divine Orb satın almak için Pm atabilirsiniz. -
xs tabi ki çok güzel cihaz görünüş olarak oldukça şık
ancak işlevsel bakımdan xr den hemen hemen hiç farkı yok hatta batarya konusunda oldukça geride
ben xr kullanırken bi süre xs max a geçtim ancak batarya performansından memnun kalmadığım için yeniden xr a geçtim
şekil itibarıyla xs x den pek farklı değil beyaz ve siyah olanları yan yana dursa farkı anlamak imkansız hız olarakta aralarında göze çarpan pek fark yok
estetik zevkler tamamen kişisel tercihlerdir
madem beklemeye tahammülünüz var o halde bir sonraki nesil iphoneları bekleyin onlar muhtemelen görünüş olarak baya farklı olacaklar
fakat iphone alayım fiyatı uygun olsun tüm ihtiyaçlarımı karşılasın batarya sorunu olmasın en az 3-5 sene götürsün diyorsanız xr isabetli seçim olur bence_____________________________ -
yavaş şarj olma iphone ların ortak sorunu
orjinal sarj başlığı malum oldukça güçsüz
evde kablosuz şarj kullanıyorum iki akşamda bir gece yatarken koyuyorum sabaha kadar şarj olmuş oluyor
birde 14w olan ıpad şarjım var o diğerine göre nispeten daha hızlı şarj ediyor
baseus marka 2.5 ampere kadar destekleyen şarj başlıkları var ama orjinal kablo ile kullanırsanız gene max hızda şarj etmiyor galiba_____________________________ -
USA dan alınan A2105 kodlu XR Türkiye'de garanti kapsamında. Ben aldım.
nerden teyit ettiniz garanti durumunu _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı