Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam ben de alacaktım bu saatler olsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    Peki cihaz Türkiyede satılan cihazdan bir farkı var mıdır ?

Garantisi Türkiyede geçer mi ?

A1897 model, D/A ülke kodu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Independent16

Batarya kullanımı nasıl iOS 11.1 yükleyen var mi .Bircok internet sitesinde okumuştum ;Hani iOS 11.1 bütün iPhone larin batarya kullanımını iki katına çıkarıyordu

Hurafe...

• Pritt31 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından alınan cihazların büyük bölümü Türkiye'de garanti dışı kalır.Bazı modeller garanti kapsamı altında bunuda apple store'den öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Yurt dışından alınan cihazların büyük bölümü Türkiye'de garanti dışı kalır.Bazı modeller garanti kapsamı altında bunuda apple store'den öğrenebilirsiniz.

Hocam Hatay’da ikamet etmekteyim. Burada Apple Store bulunmamakta.

Hangi cihazların Türkiyede garantili olduğunu bilen yok mudur ?

• Hocam A1897 ülkemizde 1 yıl garantili bundan şüpheniz olmasın, garantinin geçmemesi gibi bi durum yok uluslarası model çünkü o.

apple.com.tr üzerinden gir İphone 8 plus cihazını seç orada canlı sohbet var o şekilde görüşüp sorabilirsin.
    Garanti olsa bile 12 ay,sizin elinizde 22 ay garantili 7 plus var ben bununla kıyaslıyorum,üstelik siz 7 plusı verseniz üzerine 700 lira civarı ekleyip 8 plus alanilirsiniz,n11 de 4580 lira şuan,11 kasımda da kupon ve kampanya var,ben onu bekliyorum şahsen.
  • Arkadaşlar ara ara takip ediyorum fakat geniş bir bilgiye rastlayamadım , iphone X tahmini ya da net olarak ne zaman ülkemize gelir? ön siparişi ülkemiz için ne zaman başlar ? ayrıyetten X için konu başlığı açıldıysa bulamadım... konuyla ilgili fikri olanlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler .
  • berc-i B kullanıcısına yanıt
    Ocak ayına kadar gelmesini beklemiyorum.
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    çok değil mi ya ? Apple ın en çok satış yaptığı ülkelerden biriyiz :/
  • Apple Fanboy 16 kullanıcısına yanıt
    Tim Cook iphone 6s lansmanında kendi anlattı Slayt sunumuyla .
  • Apple Fanboy 16 kullanıcısına yanıt
    elbette öyle, ülkelerden biriyiz dedim zaten . Sonuç olarak Yunanistana bile ilk parti gelirken bize gelmemesi tuhaf .
  • Bugün ip8 baktım aynı ip7'ler gibi sarı ekran ne yazık ki artık ipX beklicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Kasım 2017; 19:54:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bugün ip8 baktım aynı ip7'ler gibi sarı ekran ne yazık ki artık ipX beklicez

True screen kapat sarılık gider.

Alakası yok sarı ekranla. True screen denilen saçma özellik beyaz ışık altında ekranı sapsarı yapıyor.
  • Beyler ben renk konusunda kararsız kaldım. Siyah ve altın 8 plus renk arasında gidip geliyorum. Ama küçük bir şehirde yaşadığım için canlı görüp inceleyebileceğim bir mağaza yok, telefonlarının ss'ini atabilir misiniz? Hangi rengi tavsiye edersiniz?

• Arkadaslar telefonu alinca bir siteden daha once acilip acilmadigina bakiyorduk hangi siteydi ve hic acilmamis ise ne yaziyor aaba yardimci olir musunuz ?

• telefon görüşmesini ses kaydı yapan programın adı nedir ?

Bir de otobüsde oynamak için hangi oyunları tavsiye edersiniz ?
  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    ben silver renk alıyorum. siyah çoook parmak izi bırakıyor, özellikle arkada. gold, altın rengi de kenarlar çok güzel olmuş ama ben arka cam rengini beğenmedim, pembeye kaçmış ve kirli cam görüntüsü var. silver daha bütün ve şık göründü bana, bu yüzden ben silver tercih ettim.
  • HoRoZiSTaN H kullanıcısına yanıt
    Silver tavsiye etmem ekranın yanların siyah çiZgiler çok belli oluyor ve gözü rahatsız ediyor hele takıntılı biriysen hiç alınmaz silver.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.