< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (663. sayfa)

-
-
Evet değer..
sahte parça orijinal ile kıyas bile olmaz sonra çok üzülürsünüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ediyorum. Bu konuyu tekrar düşüneyim en iyisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer telefonunuzu daha uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız orjinal parça taktırın. Eğer 1-2 sene sonra satacaksanız orjinalmi yan sanayi mi bütçeniz karar versin. Ben genelde orjinalden yanayımdır.
-
8 plus ios 16 yapan var mı ? problem oluyor mu ?
-
Ben kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım.
Apple servisinden sadece pil alabiliyor muyuz?
-
parasını verip değiştirtiyorsun, parça satmıyorlar
-
Bende baya kasma / takılma olmaya başlamıştı. Pazartesi 15.6 ya geri dönüş yaptım , bu halinden gayet memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 16 Kasım 2022; 20:4:51 >
Arkadaşlar 8 plus cihazımın ön camı kırıldı dokunmatikte hiçbir problem yok. Sadece cam değişimi yapsam 300tl fiyat veriyorlar true tone parmak izi vb gidiyormu? Sıkıntı olurmu?
15 e nasil dondunuz hocam donusler kapali
Hocam pazartesi yazacaktım, yanlış yazmışım. Dfu ile önce 15.6 ya sonrasında ise ota ile 15.7.1 e güncellenmiştim. Şu an imzalar kapalı mı bilmiyorum.
imzalar kapanalı bayağı oluyordu nasıl döndünüz pazartesi günü?
-
Pasaport kayıtlı 8 plus için gürgençler troy gibi mağazalarda pil değişimi yaptırabilirmiyim. Bu firmaların pili orjinal mi oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet yaptirabilirsiniz..gecen yil aralik ayinda ayni sizin durumda ben yaptirdim..apple zorlu-akasya almiyor ama yetkili bayiler degistiriyor..kadikoy genpa da degistirmistim..
Merhaba elimde garantisi bitmiş iPhone 8 var. Batarya değişmek istiyorum. Kadıköy genpa'da yaptırdım demişsiniz, fiyatı nedir? Ne kadar sürede takıyorlar ve format vs atıyorlar mı cihaza? Zam gelmeden değiştirmek istiyorum.
merhaba arkadaşlar, iphone 8 var elimde cihaz 15.6 da 15.7.1e mi geçeyim yoksa 16.1.2 mi batarya ve hız için hangisi daha iyi ya da en optimal seçenek hiç geçmemek mi? görüşlerinizi bekliyorum.
-
Ankara Gürgençler 1019₺’ye Değiştirdim, MediaMarktan da Orijinal Şarj Adaptörü ve Kablo Aldım 699₺. Bu Ay İçinde Değiştir. Bir Kampanya Olmazsa Fiyatlar Yükselecektir
8 plus ile 16 da cihaz kasmaya/donmaya başlayınca tekrar 15.6 ya dönüp, ota ile 15.7.1 e güncellendim. 16 yı yüklemek için daha erken olduğunu düşünüyorum. 15.6 da kalabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: DeShawN1905merhaba arkadaşlar, iphone 8 var elimde cihaz 15.6 da 15.7.1e mi geçeyim yoksa 16.1.2 mi batarya ve hız için hangisi daha iyi ya da en optimal seçenek hiç geçmemek mi? görüşlerinizi bekliyorum.
Yakın zamanda iPhone 8 için ahize veya hoparlör değişimi yaptıran oldu mu fiyatlar ne durumdadır ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X