Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aradaki fiyat farkına orijinali tercih etmeye değer mi acaba? (Yetkili serviste değişim)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sir.Eko kullanıcısına yanıt

Evet değer..

sahte parça orijinal ile kıyas bile olmaz sonra çok üzülürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Bu konuyu tekrar düşüneyim en iyisi.

• Sir.Eko kullanıcısına yanıt

Eğer telefonunuzu daha uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız orjinal parça taktırın. Eğer 1-2 sene sonra satacaksanız orjinalmi yan sanayi mi bütçeniz karar versin. Ben genelde orjinalden yanayımdır.

• 8 plus ios 16 yapan var mı ? problem oluyor mu ?

Ben kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım.

• Apple servisinden sadece pil alabiliyor muyuz?

• cemal85 C kullanıcısına yanıt

parasını verip değiştirtiyorsun, parça satmıyorlar

Bende baya kasma / takılma olmaya başlamıştı. Pazartesi 15.6 ya geri dönüş yaptım , bu halinden gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 16 Kasım 2022; 20:4:51 >
  • Arkadaşlar 8 plus cihazımın ön camı kırıldı dokunmatikte hiçbir problem yok. Sadece cam değişimi yapsam 300tl fiyat veriyorlar true tone parmak izi vb gidiyormu? Sıkıntı olurmu?

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    15 e nasil dondunuz hocam donusler kapali

• krki K kullanıcısına yanıt

Hocam pazartesi yazacaktım, yanlış yazmışım. Dfu ile önce 15.6 ya sonrasında ise ota ile 15.7.1 e güncellenmiştim. Şu an imzalar kapalı mı bilmiyorum.

• imzalar kapanalı bayağı oluyordu nasıl döndünüz pazartesi günü?

• Pasaport kayıtlı 8 plus için gürgençler troy gibi mağazalarda pil değişimi yaptırabilirmiyim. Bu firmaların pili orjinal mi oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çesna kullanıcısına yanıt
    Evet yaptirabilirsiniz..gecen yil aralik ayinda ayni sizin durumda ben yaptirdim..apple zorlu-akasya almiyor ama yetkili bayiler degistiriyor..kadikoy genpa da degistirmistim..

• kvc_kvc kullanıcısına yanıt

Merhaba elimde garantisi bitmiş iPhone 8 var. Batarya değişmek istiyorum. Kadıköy genpa'da yaptırdım demişsiniz, fiyatı nedir? Ne kadar sürede takıyorlar ve format vs atıyorlar mı cihaza? Zam gelmeden değiştirmek istiyorum.

• merhaba arkadaşlar, iphone 8 var elimde cihaz 15.6 da 15.7.1e mi geçeyim yoksa 16.1.2 mi batarya ve hız için hangisi daha iyi ya da en optimal seçenek hiç geçmemek mi? görüşlerinizi bekliyorum.

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Ankara Gürgençler 1019₺’ye Değiştirdim, MediaMarktan da Orijinal Şarj Adaptörü ve Kablo Aldım 699₺. Bu Ay İçinde Değiştir. Bir Kampanya Olmazsa Fiyatlar Yükselecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: DeShawN1905

merhaba arkadaşlar, iphone 8 var elimde cihaz 15.6 da 15.7.1e mi geçeyim yoksa 16.1.2 mi batarya ve hız için hangisi daha iyi ya da en optimal seçenek hiç geçmemek mi? görüşlerinizi bekliyorum.

8 plus ile 16 da cihaz kasmaya/donmaya başlayınca tekrar 15.6 ya dönüp, ota ile 15.7.1 e güncellendim. 16 yı yüklemek için daha erken olduğunu düşünüyorum. 15.6 da kalabilirsiniz

• Yakın zamanda iPhone 8 için ahize veya hoparlör değişimi yaptıran oldu mu fiyatlar ne durumdadır ?

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.