Eksik olmayın hocam. Çok sağolun. |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (661. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
pek güncelleme yapmak taraftarı değilim.
www.hurriyet.com.tr
Apple kullanıcılarına ciddi güvenlik açığı uyarısı... Hangi modeller etkilenecek?https://www.hurriyet.com.tr/dunya/apple-kullanicilari-dikkat-ciddi-guvenlik-acigi-uyarisi-hackerlar-cihazlarinizi-tamamen-ele-gecirebilir-42121895şu güncellemeyi yapan kullanan fikri olan var mı acaba?
-
Ben güncelledim. Herhangi negatif bir etkisi olmadı telefona.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar iphone 8 için batarya öneriniz var mı? 2017 den beri orjinal bataryasıyla kullanıyorum.
Ben orjinali ile değişim yaptım, memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal batarya ile degistirdim memnunum..tavsiye ederim..apple yetkili servisinden degismenizi oneririm..
Yaklaşık 5 yıldır 8 plus kullanıyorum. yanlış anlaşılma olmasın, dün arkadaşımın yine benim gibi 5 yıllık olan X ile karşılaştırınca X daha yavaş geldi. Var mı böyle bir fark hisseden yoksa placebo mu ? :) iki bataryada %100 de fakat sanırım onunki yan sanayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 29 Ağustos 2022; 14:46:29 >
kesinlikle deji.
-
Tamamen psikolojik faceid, touch id ve ekran farkı var sadece
-
Nfc var ama apple pay türkiyede yok
Bende enson 13 versiyonu vardı. Nfc yoktu. 15 ile geldi.
-
Nfc iphone 6 dan beri var ama kullanılmıyor malesef
iOS 16 yükleyen var mi ?
Ben yükledim hız konusunda sıkıntı yok. Korkum batarya, onuda zaman geçtikçe deneyimleyeceğiz.
iPhone 8'e 15.7 yükleyen varsa deneyimlerini aktarabilir mi? 16'ya geçmeyi düşünmüyorum.
-
8plus 15.7 yükledim degişim yok zannımca. Pil vs
Teşekkür ederim, akşam yükleyeyim ben de.
-
Evet 16 kullanan var mi acaba 8 plus için. Annemin telefonunu yükseltmeyi düşünüyorum ama pek emin değilim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X