Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramaray

iphone 6, 7 ve son olarak 8 plus kullanıcısı olarak şunları söylemem gerekir:
    - Her birini çok iyi fiyatlara satıp yenisiyle yenileme imkanına sahip oldum.
    - Evimizdeki bir İphone 7 sorgusuz sualsiz garanti kapsamında değişti.
    - Elimdeki cihazı hala çok makul bir fiyata satabiliyorum.
    - iphone 7'den başlayarak benzer dönemde çıkan çoğu Android cihaz bu kalitede video çekemiyor. Optik stabilization olağanüstü.
    - Cihazın donanım ve yazılımı aynı firma tarafından yapıldığı için bu derecede istikrar başka bir cihazda yok. Tek istisna Google'ın kendi ürettiği pixel vb telefonlar onlar da Türkiye'de yok maalesef. Apple Store ile Google store mukayese edilemez.
    - Telefonlardan ikisini 40 küsür derecede güneş altında unuttum. Gittim duşun altında yıkadım. Bi tanesini de denizin dibinden kumdan çıkardım. En ufak sorun yaşamadım.
    - Bu telefonu en az 30 küsür kez betona fayansa düşürdüm. Tık yok.
    - Dünyanın en kullanıcı dostu ve işlevsel cihazı.

Dolayısıyla sırf STATÜ telefonu değil. Yıllarca adam gibi yazılım desteği alan diğerlerinden ÇOK ÜSTÜN ve SAĞLAM bir cihaz.

Bataryası yetersiz doğru. Fiyatları astronomik doğru. Ama günde en az 8 saat kullanan beni yıllardır yarı yolda bırakmayan, bir kez kitlenip restart etmek zorunda bırakmayan bir marka.
    Sonbaharda çıkacak modellere büyük olasılık param yetmeyecek. Bundan sonrasına ikinci el devam inşallah..
    Çok haklısınız hocam ben nedense hep olumsuz yönlerini söylemişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,

daha önce yaptığım brkaç ayar var ama şuan bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

-aramalarda ve bildirimlerde titreşim yoğunluğu ayarlanabiliyordu tam olarak nerde acaba?

-uygulamaların arka planda yenilenmesini sağlayan bir ayar vardı bulamıyorum .

-appstorda bulut üzerinden daha önce kullandığım/indirdiğim uygulamaların tamamını göremiyor muyum?

-bilirim ayarlarında sorun olmamasına ragmen bazı uygulamalar kafasına göre bildirim veriyor yada vermiyor.bunu nasıl kontrol edebilirim
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Hocam bu programın gösterdiği döngü sayısı %100 mü acaba benim 532 döngü göstermekte ama apple 450 civarı demişti

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Valla orasını bilemiyorum da internet sitelerini araştırdığım zaman hep bu programı önermişler. Başka da bir program göremedim.
  • IMAZING adlı programı tavsiye ederim. Evdeki bütün ios cihazlar bununla yedekleniyor. Taşınabilir disk dahil herşeye full backup alınabiliyor vb vb tonla özelliği var. Batarya döngü vb. tüm detayları da gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 ay kadar önce ikinci el almıştım iphone8 üzerinde halen ios 11.3.1 var şarj konusunda tam bir canavar iki güne yakın çıkardığı bile oluyor ortalama kullanımda, sırf şarj muhabbetleri yüzünden güncellemeye korkuyorum baya, eşimde iphone 7 vardı bi ara otomatik güncelledik şarj bizi bitirdi resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac907

1 ay kadar önce ikinci el almıştım iphone8 üzerinde halen ios 11.3.1 var şarj konusunda tam bir canavar iki güne yakın çıkardığı bile oluyor ortalama kullanımda, sırf şarj muhabbetleri yüzünden güncellemeye korkuyorum baya, eşimde iphone 7 vardı bi ara otomatik güncelledik şarj bizi bitirdi resmen
    Güncelleme kesinlikle hocam. Bende ikincil aldım 8 Plus . 13 aylık cihaz pil sağlığı 88. Yüzde 40 parlaklıkla 15 saat bekleme süresi 5.30 saat ekran süresini zor alıyorum. Birde pil göstergesi çok düzensiz. Yüzde 100 den yüzde 50 ye 3.30 saat ekran süresi ama sonrasında yüzde 50 den 0 a 2 saat ekran süresi veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarac907 kullanıcısına yanıt
    ios 11.3.1 imzası açık olsa, şu an ciddi ciddi geri dönmeyi düşünüyorum. Bence de güncelleme. Telefonu ilk aldığım zaman şarjı inanılmaz güzel gidiyordu, sonra ios 12'ye güncelleyince şarj adeta su gibi gitmeye başladı.
  • Beyler selamlar
    Biraz once cihazim ustune biraz sekerli cay dokuldu direk ekranin ustune

Direk sildim kuruladim suan dokunmatikte herhangi benim farkedebdigim bi sikinti yok ama icim hic rahat degil

Bu konuda yapabilecegimiz ne olabilir aacaba ?

Acil yardiminiz icin cok tesekkurler

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Temiz pirinç bul kavanoza doldur telefonuda gömülü birak 8 saat içinde. 2 gün once kuzenin telefonuna yaptım acilmayan tel açıldı. Sende bir sorun yok gibi ama ahize hoparlör e su girdiyse bunu yap şekerli ise cay sikinti yaratabilir ilerde

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihaz suya dayanıklı :) Öyleki temmuzda havuza soktum yani tatilde birşey olmadı şarj girişini güzelce temizleyin, hiçbir sorun olmaz.

• mylord92 kullanıcısına yanıt
    hocam içimi rahatlattınız.

sarj soektine gelmedi zaten direk ekranın ustune döküldü.yaklaşık yarım çay bardağı kadar. sonrasında direk ıslak mendil ve kuru bez ile temizledim.
  • Merhaba,

Yaklaşık 5 yıldır iphone 6 kullanıcısıyım. Çok sık telefon değiştiren biri değilim fakat artık telefonun performansı beni tatmin etmiyor.
    Bir telefona gidip 8-10 bin TL vermekte mantıklı gelmediği için. İphone 8 veya İphone 8 Plus almayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 aydır fiyatları takip ediyorum, fiyatlar hiç düşmedi hatta USD\Euro gibi yükselişe geçiyor Şuan en ucuz iphone 8 Amazon'da Product RED, kırmızı olmasından dolayı kararsızım. Telefonun fiyatı 5.430 TL civarında. Sizce ne yapmalıyım? Beklemeli miyim yoksa eylül de İphone 11 sonrası fiyatlar düşer mi?
  • Adam şekerli çay dökmüş siz diyorsunuz ki pirince batır,peki o şeker ne olacak akıllı arkadaşlar bunu hiç düşündünüz mü fikir verirken ? arkadaşım böyle bir durumda o telefonu hafif kılık suyla tekrar tekrar yıkayacaksın belli bir süre sonra tekrar yıkayacaksın ve hayatına devam edeceksin

• ibukrock kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem 8 plus almanız. Batarya süresi + ekran rahatlığı. Uzun yıllar iphone 6 + 7 kullandıktan sonra 8 plus alırken cihazın ağırlığı ve büyüklüğü endişe yaratmıştı. Kısa bir süre sonra alıştım ve iyi ki 8 plus almışım demiştim. Büyük rahatlık sağlıyor..

• Dostlar 5600 den 8 plus alinir mi sifir kapali kutu nakit ya da silver carrefoursa da 6099 tl ye alinir mi 2 taksit yapiliyor buna karttan dolayi

• ibukrock kullanıcısına yanıt
    Aksaray da vatan bilgisayardaki görevli kıza 8 plus sordum elllerinde olmadığını zam geleceğini 7bin ₺ yi geçeceğini söyledi. Ne kadar doğru bilemem.

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutu sıfır olan Türkiye garantili - kayıtlı ise alınır. Diğerinin fiyat da iyiymiş..

• Arkadaslar bu telefonu almayi dusunuyorum ama ikinci el
    Siz memnun musunuz? Ve alirken nelere dikkat etmemi onerirsiniz (pil sagligi vs )

• iPhone 8 Plus, kendi orijinal kamera uygulaması ile otomatik portre modunda çekildi.
    https://store.donanimhaber.com/12/f6/73/12f67307604e91d8a884a7e719679744.jpg

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.