Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Değiştirirler derken ekranı değiştirirler dedim
    hımmm... sıfır telle değişim verebilirler mi ? imkanı var mı acep ?
  • O konuda bir bilgim yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar suan elimde Samsung S8 var.Iphone 8+ önerir misiniz? Memnun musunuz?

• Selam arkadaslar iphone 8 black 64 gb 400 euroya sifir kutul

Fiyat cok uygun belcikada suan iphone 8 alinir mi tavsiyeleriniz nelerdir ?

• 36 kullanıcısına yanıt
    Harbiden fiyatı çok uygunmuş. Bir de bizim ülkedeki fiyatlara bak. Alınır bence ama umarım yeni imei kayıt ücretini hesaba katmışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Harbiden fiyatı çok uygunmuş. Bir de bizim ülkedeki fiyatlara bak. Alınır bence ama umarım yeni imei kayıt ücretini hesaba katmışsındır.
    hocam zaten belcikada yasiyorum bizde kayit ucreti yok

ben zaten suan 6s kullaniyorum fakat sikildim telefondan ios 12 de hafif yavaslama geldi zaten ip8 i sizce almaliyim aradaki gozle gorulur farklar var mi?
  • 36 kullanıcısına yanıt
    O zaman havada kap. 400 Euro, 400 TL'ymiş gibi düşün. Nasıl olsa orada Euro kazanıyorsun. Çok ucuz, almaman için bir sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

O zaman havada kap. 400 Euro, 400 TL'ymiş gibi düşün. Nasıl olsa orada Euro kazanıyorsun. Çok ucuz, almaman için bir sebep yok.
    tavsiyelerinize uyup alacagim tek sorum var telefonuma 6s gibi jb yapmak istiyorum ios 12 surumu ile mi geliyor iphhone 8 ler

tesekkurler cevp icin
  • 36 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hiç bir fikrim yok. Alacağın kişiye sorarsan bence daha mantıklı olur.
  • garanti bitmeden ücretsiz batarya değiştiren var mı? batarya sağlığı 86 şarj eskisi gibi dayanmıyor garantimin bitmesine 4 ay var değiştiren varsa aydınlatabilirmi?
  • bende aynı durumdayım 85 görünüyor. Maalesef istanbul'da yaşamadığım için...
  • Değiştirebilir miyiz, benim de %87 oldu cihaz 8 plus.
  • Geçen sene bir güncellemeden sonra banada öyle oldu patır patır düşüyodu sonra durakladı suan en son ki güncellemede aynı kaldı ilk aldığımda nerdeyse 2 günü çıkardığım telefon artık 1 günü zor çıkarıyor burdan cevap alamassam akasyadan randevu alıp deniyicem bakalım değiştiriyolarmı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 19 Ağustos 2019; 12:59:11 >
  • Selamlar iphone 8 almayi dusunuyorum bi telefon begendim tek sorunu home tusunun uzerindeki cam kirik. Telefon garantili, bu kullanici kaynakli olan kirigi garanti kapsaminda degistirirler mi? Tesekkurler

• FREETAKILIR kullanıcısına yanıt
    Ücretli değiştirirler yüksek ihtimalle kullanıcı hatası derler

• Bunu alanin ben.. Afaddafadadas 8 metre cercevesi var bendee xsmax var agla kudur zirlaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Arkadaşlar , iPhone 8 Red 256 cihazımı satmayı planlıyorum düşünen olur ise özelden yazabilir, Teşekkür ederim.

• Arkadaslar mobile sayfada alinti yapacagim zaman alinti ustune gelip bitti tusuna basiyorum ama yonlendirme yapmiyor. Butun browser larda durum boyle bu neden olur ? Ornek bir resimde koyayim.
    https://resmim.net/preview/dhnDe2.jpeg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen sene gidip pilimden memnun olmadığımı söyledim aldılar baktılar sorun yok dediler ama ücretsiz batarya değiştirme kampanyası kapsamımda pili değiştirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler hocam apple centerdan randevu alıp şansımı deniycem bende... bu arada şarj kablosunu telefona takıyorum şarj olmuyor diğer tarafını takıyorum şarj ediyo sıkıntı nedir acaba ?kablonunun ucunun bire tarafımı bozuk?
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.