Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil sağlığını bozmak istiyorsanız telefonu güneş ışığında kullanın.Ben geçen yaz güneşli havada telefonla uğraşırken telefon alev alacak gibiydi. Yaklaşık 2 hafta o şekilde kullandım pil sağlığı %3 düştü.
  • iPhone 8 plus ile yaklaşık 2 gün boyunca 12.4 kullandım batarya performansı olarak hç hoşuma gitmedi bu akşam tekrardan 12.3.1 e geçtim daha da güncelleme yapmam diyebilirim
    Benim adıma 12.3.1 ile birlikte 8 plus güncelleme defteri kapanmıştır
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi oldu aksama kadar 2 kere sarj edıyordum 12.3 de suan 12.4 deyim %30 altına daha düşmedim nazar degmesın:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

Bende tam tersi oldu aksama kadar 2 kere sarj edıyordum 12.3 de suan 12.4 deyim %30 altına daha düşmedim nazar degmesın:)
    Hocam demekki telefondan telefona sürüm fark ediyor
    İnanın şu anda ben de bir önceki sürüme geçtiğimiz için çok memnunum en son sürümde su gibi gidiyordu şarj günde üç kere şarja takıyordum
    :)

yapacak bısı yok hangi sürümde ıyıse onda kalmak ıyıdır ama genel olarak 12.4 cok basarılı pilde benım cevremdekılerdede durum aynı biladerdeki xs dede durum aynı cok basarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

yapacak bısı yok hangi sürümde ıyıse onda kalmak ıyıdır ama genel olarak 12.4 cok basarılı pilde benım cevremdekılerdede durum aynı biladerdeki xs dede durum aynı cok basarılı.
    Belki psikolojik belki de gerçekten böyledir bilemiyorum ama eğer ki en son sürümde kalsaydın ve imzalar kapatılsaydı bu sürüme geçmediğim için pişman olurdum diye düşünüyorum şu anda gerçekten çok memnunum yinede umarım herkes kullandığı sürümden memnun kalır bir daha güncelleme yapar mıyım hiç sanmıyorum
    Ama şöyle bir durum var gerçekten iPhone hiç işlevsel bir telefon değil gerçek bir para tuzağı sırf kamerası iyi diye aldım onun haricinde beni cezbeden hiç bir yanın yok eski teknolojiler bir de hala bu telefona gelmiyor en basitinden teknoloji bu kadar ilerlemişken İstanbul kart yüklemesi yapıyoruz ama karekod okutamıyoruz uygulamada android bence çok daha kullanışlı
    sırf statü telefon olarak düşünüyorum

• iOS 13 Beta 5'i deneyen var mı arkadaşlar?
  • Dün İzmir başarı teknik servisi aradım garantim devam ediyor ücretsiz batarya değişimi yapabilir miyim diye başladılar 500 döngü muhabbetine ücretsiz mi olur kesin bir şey diyemeyiz dediler . 320 tl de çok pahalı telefondan soğudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Dün İzmir başarı teknik servisi aradım garantim devam ediyor ücretsiz batarya değişimi yapabilir miyim diye başladılar 500 döngü muhabbetine ücretsiz mi olur kesin bir şey diyemeyiz dediler . 320 tl de çok pahalı telefondan soğudum
    Arkadaşlar bu döngü muhabbetini nereden kontrol edebiliyoruz

iBackupBot diye bir program var. Bilgisayar üzerinden bakabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

iBackupBot diye bir program var. Bilgisayar üzerinden bakabiliyorsun.
    Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim

iphone 6, 7 ve son olarak 8 plus kullanıcısı olarak şunları söylemem gerekir:
    - Her birini çok iyi fiyatlara satıp yenisiyle yenileme imkanına sahip oldum.
    - Evimizdeki bir İphone 7 sorgusuz sualsiz garanti kapsamında değişti.
    - Elimdeki cihazı hala çok makul bir fiyata satabiliyorum.
    - iphone 7'den başlayarak benzer dönemde çıkan çoğu Android cihaz bu kalitede video çekemiyor. Optik stabilization olağanüstü.
    - Cihazın donanım ve yazılımı aynı firma tarafından yapıldığı için bu derecede istikrar başka bir cihazda yok. Tek istisna Google'ın kendi ürettiği pixel vb telefonlar onlar da Türkiye'de yok maalesef. Apple Store ile Google store mukayese edilemez.
    - Telefonlardan ikisini 40 küsür derecede güneş altında unuttum. Gittim duşun altında yıkadım. Bi tanesini de denizin dibinden kumdan çıkardım. En ufak sorun yaşamadım.
    - Bu telefonu en az 30 küsür kez betona fayansa düşürdüm. Tık yok.
    - Dünyanın en kullanıcı dostu ve işlevsel cihazı.

Dolayısıyla sırf STATÜ telefonu değil. Yıllarca adam gibi yazılım desteği alan diğerlerinden ÇOK ÜSTÜN ve SAĞLAM bir cihaz.

Bataryası yetersiz doğru. Fiyatları astronomik doğru. Ama günde en az 8 saat kullanan beni yıllardır yarı yolda bırakmayan, bir kez kitlenip restart etmek zorunda bırakmayan bir marka.
    Sonbaharda çıkacak modellere büyük olasılık param yetmeyecek. Bundan sonrasına ikinci el devam inşallah..

• Aynen. Ancak büyük olasılık bu yıl değil de 2020'de çıkacak yeni iPhone serisi ciddi yenilikler içerecek. Onu bekleyeceğim :)

• Pili aynı gün değiştirirler mi sizce ?

• Beyler 12.3.2 den 12.4 e geçmek sizce mantıklı mı? Şuan pil konusunda sıkıntılıyım 5 saat ekran süresini zor görüyorum yüzde 40 parlaklıkla

• iOS 12.4'de güncellediğimden beri pil bölümünde şöyle bir uyarı mevcut; “iPhone aygıtınız iOS sürümüne güncellendiğinden beri normalden fazla kullanıldı ve bu pil ömrünü etkileyebilir.”

Dün pil ömrüm %95'di, bugün %94'e düşmüş. Telefonu alalı 14 ay olacak. Pil bölümünde çıkan bu uyarı sizce normal mi?
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    8 plus cihazım batarya konusunda biraz daha iyi hale geldi. Astronomik bir artış yok. Ancak güncellemeye sadece bu açıdan bakmayın. Her güncelleme bir dolu güvenlik açığını da kapatıyor.

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdığım uyarı hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Çünkü 12.2.3 sürümünde telefonu nasıl kullanıyorsam aynı şekilde kullanıyorum. Önceki sürümde böyle bir uyarı yoktu. Telefonda oyun filan da oynamıyorum. Aklıma gelen tek şey, acaba diyorum denize filan çok gittiğim için sıcaklığa mı maruz kalıyor da böyle bir uyarı veriyor?
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Uyarıyı bilmem de senin telefonun pil sağlığı 14 ayda yüzde 94 gayet iyi. Benim 8 plus aynı sürede yüzde 89'da.. Çok da önemli değil veririm cüzi bir para bataryayı değiştiririm gerekirse.

Bu kadar kafaya takmayın pil batarya işlerini vb vb. Bütün Iphoneların bataryaları sınırlı ve yetersiz maalesef. Keyfini çıkarın cihazın :)

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler. Uyarı işine gelirsek telefonu gece yattığımda kapatıp, şarja taktım. Şu an uyarı kaybolmuş durumda. Telefonu neredeyse aldığım zamandır, güncellemeler ve arada kapat aç dışında kapalı tutmuyordum. Belki de sebeplerden biriydi. Neyse dediğin gibi telefonun keyfini çıkarmakta yarar var. 🙂

• 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.