Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir tane .dmg uzantılı dosyayı cihaza atıp kurmam lazım nasıl yapabilirim*
  • Beyler iPhone 8 Plus cihazımın pil sağlığı %91’e düştü 29 Kasım 2019 da garanti sona eriyor. Bir kez pil değişimi yaptım ikinci kez yaparlar mı ? Yoksa yine 500 döngü olmamış diye red mi ederler 🤔 döngü 260-290 arasıydı en son baktığımda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadrkn kullanıcısına yanıt
    Pil değişimini nasıl yaptılar yani pilde sorun varmıydı

• kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında ücretsiz değişim programı vardı

• Dun itibariyle bende 8 plus almis bulunuyorum.

Telefon degistirmekten nefret ederim bundan once 5S almistim sifirdan itibaren 5 yila yakin kullandim sanirim , maalesef artik sarj durumu epey kotulesince degisim zamani geldi , hatunun israriyla buyuk telefon alemine gecis yaptim , fakat maalesef biraz yadirgadim sanki , ozellikle tek elle kullanamama olayi bana gore degilmis keske plus degil 8 modelini alsaymisim.

Neyse benim gibi iphone 5S den gecis yapacak kisilerin dikkatine , once soyle elinize alip tartin kendinizi :)

Boyutu ve agirligi disinda mukemmel bir alet , sarj durumu harika , gayet hizli , bana fazla bile :)

Iphone X tam bana gore boyutlari itibariyle fakat home butonunun olmasi isleri bozuyor , surekli suratima tutamam telefonu acmak icin.
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Benim eller küçük. Ona rağmen ağırlık ve boyutuna kısa sürede alıştım. Akıllıca alışveriş olmuş 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: ramaray

Hayırlı olsun. Benim eller küçük. Ona rağmen ağırlık ve boyutuna kısa sürede alıştım. Akıllıca alışveriş olmuş 👍
    Tesekkur ederim

Benim ellerim de epey buyuktur aslinda fakat zamanla alisilacak bir durum gibi bu arada Spiegen ultra hybrid 2 bir kilif aldim , cok kaliteli gibi malzemesi fakat telefon daha da buyudu , kaliteli ama telefonu daha da irilestirmeyecek kilif tavsiyelerine acigim.
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iphone 8 sahibiyim 2020/subat garanti bitiyor pil sagligi %84 ayrica ekranin tam ortasinda beyaz bir isik var nokta ne oldu anlamadim nasil hir yol izliyeyim simdi pil degistirmek icin gidecektim ama bu isik isi bozdu :)

Şunu alsaydın keşke. Siyah ve koyu lacivert olarak var. Hep bunu öneriyorum burada. Telefon beyaz ise sıkıntı olabilir renkleri.. Koruyor hafif ve ince.

Spigen Apple iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus Kılıf Liquid Armor Black 043CS20525

• Az önce apple destek hattını aradım. Pil sağlığı yüzde 88. Şarj döngüsünün 307 olduğunu söyledi görevli. Yüzde 80'e düşünce yine arayın 500 şarj döngüsü olduysa ücretsiz değişim yapılır vb dedi. Cihazın 2 yıllık garantisi Haziran 2020'de doluyor.

Olay cidden böyle midir? İlla yüzde 80e düşmesi mi lazım?

Ankara'da nereye yönlendiriyorlar ve orjinal - sağlıklı pil değişimi yapılıyor mu? Tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Aynen %80'e düşmesi lazımmış. Diğer olayla ilgili bilgim yok.
  • üstadlar merhaba,

ip8 sahibiyim. telefonu açılışında ekran siyah iken sol üstte renkli pikseller görüyorum. piksel sıkışması olabilir mi ? siyah iken farkediliyor... özellikle açılışta çok belli ediyor. apple değişim yapabilir mi ?
  • Göstermekte fayda var değiştirirler çok bariz belli oluyorsa

• Ne leş 1 tfln muş la bu irenc kasior duzgaun ekranda yok adam 8 km cerceve yapmis tirraş makinasi gibi buna zamaninda 3000 para verenler olmus acidim Ğağağa xsmax den akiyommmm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Göstermekte fayda var değiştirirler çok bariz belli oluyorsa
    beyazdafalanbelli değilsiyahta dikkatli bakınca bariz belli... bazı arkadaşlardan ekran değişir yenisini vermezler falan diye duydum ?
  • Valla Apple dedin mi insanlar güven ya da kullanım konusunda kesinlikle şüpheye düşmüyor. Bir de fiyatları hep cazip olsa o ilk çıkış kuyruklarını abd den çok ülkemizde göreceğimizin garantisi bile var

• Ben bu batarya sağlığının doğruluğuna inanmıyorum. Neye göre kime göre ölçüyor ? Sürekli oyun oynayan birisiyim. Hatta geceleri şarjda takılı bırakır sabaha kadar oyunu açık tutarım. Aldıktan 1 sene sonra %88e düştü. Garanti bitmesine 3 ay kaldı ve hala %88. Her gün 3-4 kere şarj etmeme rağmen hala yüzde düşmüyor. Hatta önceden telefon şarjda oyun oynarken %100e çıkıyordu artık telefon bataryasını fulleyemiyor. Servise göndersek %85 altına düşmediği için batarya değişimi yapmazlar sanırım. Bu bu oranı bence kendileri bir şekilde ayarladıklarından şüpheleniyorum.
  • Telefon su geçirmiyor hocam. Kaldıki suya düşünce hoparlörün suyu atması zaman alır biraz yüksek sesle müzik filan açın. Şu kestirmeyi kurun telefonunuza suyu atmada yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 17 Ağustos 2019; 19:22:58 >
  • Değiştirirler derken ekranı değiştirirler dedim

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.