Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 W'lık iPad şarjı var. Belki ileride kullanırım diye merakımdan sordum. Şu an yine orjinal şarjla devam ediyorum.
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam, ayrıca yeni sürüm yayınlandı, kurulum yapacağınız cihazı güncelleyip ilk ekranda aktarımı yapabilirsiniz, zaten olmuyor deneyin gitsin.
  • Bir pilin garanti kapsamına girmesi için 500 döngüyü aşmamış olması ve pil sağlığı %80 in altına düşmüş olması gerek. Diğer durumlarda insiyatif servis sağlayıcısınındır.
  • martı jonathan liv. M kullanıcısına yanıt
    Pil döngüsüne nereden bakıyoruz?
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Cok sacma bence. Akasyaya gitmek lazım ozaman
  • Bende normal bir telefoncudan alınmış ( Teknosa,vatan vs bile değil ) iPhone 6s vardı , zorluya götürdük Ekim falandı, değiştirmişlerdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Pil döngüsüne nereden bakıyoruz?
    apple destek uygulamasını indirip pil konusunda canlı sohbet desteği alarak öğrenebilirsiniz.
  • martı jonathan liv. M kullanıcısına yanıt
    iBackupBot diye bir program varmış. Biraz araştırma yaptım. Oradan da öğrenebiliyoruz.
  • orta bütçeli bir ekran filmi ve görünüşü kaba olmayan ve düştüğünde cihazı koruyabilecek bir kılıf önerisi alabilir miyim?
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 5 aydır sürekli ipad şarjıyla şarj ediyorum 5 w ile şarj etmek 8 plusa zulümdür. Neden derseniz bunu temsilcide söylüyor bu cihaz hızlı şarjı destekliyor rahatlıkla kullanın demişti. 5w ile şarj etmek bana göre telefonu daha çok yoruyordur. Koşmak isteyen yürüterek bi yere varmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Valla bazen bana da zulüm gibi geliyor ama orijinal şarj kablosundan şaşmak istemiyorum. Bilmiyorum artık ilerde kafam eserse dediğin gibi iPad'in şarjıyla devam ederim.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    KILIF:
    Spigen Apple iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus Kılıf Liquid Armor Midnight Blue - 043CS21191

EKRAN KORUYUCUSU:
    NANO ekran koruyucu (ince film)

Yaklaşık 1 yıldır bu kombinasyon kullanıyorum. Hem hafif hem güvenli 👍

Ben IPAD şarj cihazıyla ilgili tecrübemi yukarıya yazdım. Size kalmış. Kesinlikle azaltmaz demek oldukça iddialı bence 😎

• 12.4 e güncelleyen var mı nasıl şarj durumu, akıcılık

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    İnsan kime inanacağına şaşırıyor. Birisi sıkıntı olmaz diyor, siz azaltır diyorsunuz. En iyisi şimdilik orijinal şarjıyla devam etmek.
  • Bir kaç seneye telefon değiştirirken biraz ucuzlarsa bunu alırım muhtemelen.iphone un batarya haricinde sıkıntısını görmedim resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

12.4 e güncelleyen var mı nasıl şarj durumu, akıcılık
    Bende merak ediyorum. Şu an 12.3.2 sürümündeyim. Eğer şarj konusunda az da olsa iyileşme varsa geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 25 Temmuz 2019; 15:0:27 >
    - IPAD şarj cihazını kullanmaya başladıktan sonra pil sağlığı hızla azaldı. Bu şekilde Şarj olurken normalin üzerinde ısındığını gözlemledim. Evdeki iki adet 8 plusta aynı şeyi yaşadım.
    - Gerçek hızlı şarj kablosu vb hiç kullanmadım bi fikrim yok.
    - Birkaç kez kablosuz şarj ettim. Benzer şekilde ısınma gözlemledim.
    - Pil sağlığının en büyük düşmanı normalin üzerinde ısı.. Bu mantıktan hareketle KENDİ HESABIMA orjinal şarj cihazını tercih ediyorum.
    - Yapılan araştırmalar pili yüzde 50-80 arasında şarj durumunda tutmanın en sağlıklı metod olduğuna işaret ediyor. Tabi bu da zor birşey. O yüzden gece takıyorum sabah alıyorum. Tüm gün rahat gidiyor.

Özetle bu konu çok tartışmalı bir konu. Sonuçta en geç bir yıl içinde bataryayı yenilemek zorunda kalacağım. O yüzden pek takmıyorum. Ha çok yoğun kullanıyorsaniz koşuşturmaca vb. IPAD charger ya da fast charger kullanabilirsiniz.

Benim tecrübem bu şekilde..

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgin için teşekkür ederim. Sanırım bu baya açıklayıcı oldu. Bir de hızlı şarj kullanan arkadaşlar varsa onlardan da aynen senin gibi bilgiler alsak on numara olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.