Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüketici hakem heyetinden mahkemeye taşınırsa yensenizde yenilsenizde bütün masrafları karşı taraf öder tüketiciye hiçbir yük getirmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Hizli sarj destegi oldugu icin tam uyumlu calisir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Arkadaşlar bir kaç gündür Siri’de sıkıntı yaşayan var mı? Sesli geri bildirim ve kişi araması yapmıyor. Bugün sürümü 12.3.2ye yukselttim. Sorun devam ediyor
    Bilgisi olan?

• Benimki de aşırı derece toz ve pislik toplamış hava serinken sıkıntı yoktu ama havalar ısınınca benim cihazda da ısınma başladı , kasma donma hiç bir sıkıntısı yok cihazı kullanmaya devam ediyorum hiç kafaya takmıyorum sonuçta belli bir ömüre sahip cihazlar sonrasında teknolojik çöp haline gelecekler. İşimi görsün yeter .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 21 Temmuz 2019; 13:43:25 >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuya çok hakim değilim ama internette vekalet ücreti ödeyebilir tüketici tarzında bir şeyler okuduğum için çekindim açıkçası.

• Cornelias kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetleri bunun için var kaldı ki firmayı direk mahkemeye veremezsiniz tüketici hakem heyetinden sonuç alınmazsa mahkemeye taşınır. Mesut Çevikle Aydın Ağaoğlunun bir videosu var orda da açıkça belirtti tüketicinin üstüne hiçbir yük binmez diye.

• merhaba,benim pil 14 ayda %90 oldu.sizce ne zaman değiştirmeliyim ?ve bu değişim garanti dahilinde yapılıyor mu ?
    birde yanda soyulma oldu.garantiden değişim olur mu ? 8plus
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Normalden fazla ısınma yaptığı ve batarya ömrünü azalttığı için hızlı şarj işinden uzak duruyorum. Kendi tecrübem 8 plus telefonumun pil ömrünü azalttı Ipad şarj cihazı kullanınca. Orjinal şarj cihazını gece takın sabah alın. Ha telefonun pilini günde birkaç kez şarj etmek zorundaysanız ve aceleniz varsa bilemem :)

• silveraction kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz yaklaşık 450 döngü pil ömrü yüzde 89 Haziran 2020'ye kadar garantili. 500 döngüye az kaldı. Batarya garanti kapsamına girer mi? Bilen var mı bu konuyu?

• Merhaba
    8 plus kullaniyorum xs e gectim.8 plus in surum 12.3.2 ymis xs in 12.3.1 buyuzden yedekleme yapamadim icloud yada i tunestan
    Onerisi olan var mi nasil yedeklerimi xs e geciririm.
    12.4 guncellemesi ne zamn gelir?

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır kurulum yapmadım sıfırdan, bir videoda denk gelmiştim, yeni kurulum yapılan cihaza eski cihazı yakınlaştırıp yedekleri çektiriliyordu kontrol edin böyle bir şeydi.
  • Arkadaşlar 8 Plus Apple Türkiye Garantili için en ucuz nerede bulabilirim?
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Hayir girmez. Kısaca şu şekilde anlatayım pil ilk 500 döngüye kadar garantilidir bundan sonrası garanti dışıdır eğer ilk 500 döngüde astronomik bir yüzde düşüş olursa atıyorum %75 gibi o zaman değişim söz konusu olabilir aksi taktirde değişim teknik olarak kabul olmaz umarım anlatabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise Lost

Uzun zamandır kurulum yapmadım sıfırdan, bir videoda denk gelmiştim, yeni kurulum yapılan cihaza eski cihazı yakınlaştırıp yedekleri çektiriliyordu kontrol edin böyle bir şeydi.
    Link var mi acaba?

• cihazımı servise vermiştim şu şekilde görünüyor.

bunlar ne yapmış tam olarak cihaza anlayan var mı?

[simage]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU][/simage]
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Onlardan almak derken. Nereden almak

• silveraction kullanıcısına yanıt
    hayır girer. 500 döngüyü geçen cihazımın bataryasının değişimi apple storede ücretsiz yapıldı. %78di sanırım.
  • Yani pil ömrünü azaltır mı azaltmaz mı?
  • Zorlu Apple'dan.
  • Demekki insiyatif kullanmışlar eğer Apple’ın sitesine girerseniz ya da müşteri hizmetlerini ararsanız yazılı ve sözlü bir şekilde girmediğini göreceksiniz sizin adınıza sevindim

• 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.