Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Cihazı vatan aracılığıyla distribitör olan İndex'e yollamıştım. İndex değişim onayı verdi. Yeni cihazımı dün teslim aldım. Androidden sonra iPhone gerçekten başka bir konfor imiş. Bir de beyaz rengi çok tatlı. Spigen kılıf aldım şeffaf güzel oldu şimdilik. :)

İlk defa IOS kullandığım için IOS'a özgü güzel dediğiniz uygulama varsa önerilerinizi alırım :)
    Hayırlı olsun hocam cihaz değişimine sevindim güle güle kullanın
  • Teşekkür ederim.
  • Bu arada ucuz yollu orjinal lightning dönüştürücü satan varsa talibim :)
  • 6s’ten 8plus’a geçmeyi düşünüyorum sizce artıları eksileri ne olur arkadaşlar? özellikle bir dahaki güncellemeleri alamayacak olduğu için 6s’i değiştirmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ip8 alarak aranıza katıldım arkadaşlar, android bir cihaz alıp almamak arasında çok gidip geldim ancak hayatı boyunca ios kullanmış birisi olarak tercihimi yine Apple’dan yana kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    Hocam ben Buff markasının koruyucusunu kullanıyorum. Eski telefonumda da kullanmıştım gayet sağlam onu önerebilirim size
  • Hocam ben bunu kullanıyorum ve tavsiye ederim. Ekranda boşluk vs kalmıyor. İyice hizalayıp takmak lazım. Çok zor değil kendiniz de yapabilirsiniz. Dokunmatik hissi de çok iyi tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prmierd

Bugün ip8 alarak aranıza katıldım arkadaşlar, android bir cihaz alıp almamak arasında çok gidip geldim ancak hayatı boyunca ios kullanmış birisi olarak tercihimi yine Apple’dan yana kullandım
    Dogru tercih

• VaporWave kullanıcısına yanıt
    eksi bir yanı olmaz sonuçta yeni model bir telefona geçiyorsunuz, kameradan tutun işlemciye kadar her açıdan artı yönleri vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şubat 2018 de 8 plus aldım bir süre sonra ekranın sol üstten aşağıya doğru beyazlık oluştu şubat 2019 da zorluya götürdüm amacım telefonu değiştirtmekti ama ekranı değiştirdiler 5 ay geçti şuan baktığımda tekrar aynı olmuş ve ekranın sol üstündeki şebeke simgesi yer yapmış ekranda yani mavi bi arkaplanda şebeke simgesi şeklinde yanık beyazlık var ve bataryam öldü 88 gösteriyor ama su gibi şarjım bitiyor ben kasımda askere gidicem o yüzden döndüğümde garantim bitmiş olacak ne yapmalıyım istanbula zorluya tekrar gidicem birkaç ay içinde nasıl değiştirebilirim bu cihazı

• aykut2424 A kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamına giriyor mu yüzde 83'e düşünce? En kötü ihtimal bataryayı değiştirip kullanmaya devam edin. Durum müsaitse satın gidip xs max alın :)

• Garanti yuzde uzerinden degil 500 dongu uzerinden hesaplanir. Eger asildiysa isterse 70 olsun farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    İçine toz kaçması gibi bi durum olamaz havalar sıcak hepimizin cihazı ısınıyor

• Arkadaşlar Biriken Fotoğrafları Flash Belleğe veya Sd Karta Hızlıca Taşımak ve Foto Gerekli Olduğunda Hemen İçindenArayıp Bulmak İçin Böyle Bir Ürün Arıyorum
    Tavsiyelerinizi Bekliyorum .

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhaba.
    2 gün önce iphone 8 telefonumu servise yolladım yakınlık sensörü çalışmıyordu, ekranda ölü pikseli vardı dokunmatik falan da biraz sıkıntılı gibiydi. Bugün gelen mesajda "gövdede eğilme var, kasada eğilme var, kamera yanında eğilme var" yazıyordu ve aradığımda eğilmeden dolayı tamir için uygun olmadığını söylediler ve benden 3300 tl ücret talep ettiler. Böyle bir saçmalık olabilir mi ben anlamadım. Cam kasa cihaz nasıl eğilebilir kırılmadan bu mümkün mü biri açıklayabilir mi? Kasası kırık falan değil çünkü sapasağlam. Ayrıca eğilebilir olsa bile ben zaten kasa değişimi istememiştim yukarıda bahsettiğim sorunlardan dolayı göndermiştim bu sorunları çözmeleri gerekmez mi? Cevap verebilir mi biri lütfen çok canım sıkıldı bu duruma.

• Arkadaşlar bir kaç gündür Siri’de sıkıntı yaşayan var mı? Sesli geri bildirim ve kişi araması yapmıyor. Bugün sürümü 12.3.2ye yukselttim. Sorun devam ediyor

• Cornelias kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. He deyip geçmeyin hakkınıza sahipleri çıkın. Valla bu tür haberler benim de aşırı canımı sıkıyor. Iki kez yakınlarımın iphoneları sorgusuz sualsiz değiştirilmişti yaklaşık 1.5 yıl önce. Ödediğimiz extra aşırı para 2 yıl adam gibi garanti için değer diyordum. Elimdeki 8 plus'tan sonra bir daha bu markaya bu parayı basar mıyım? Bilemiyorum.

• Arkadaşlar, iPad şarjı olup da iPhone 8 plus'ta şarj eden oldu mu? iPad şarjıyla, telefonu şarj etsem pil ömrünü kısaltır mı?
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç demeyin verilen paraya değer dedik garantisi var mağdur etmezler dedik yaptıkları iş değil. Aldım telefonu bugün çok çok hafif bir bükülme var ne üstüne oturdum ne bir şey yaptım nasıl bükülür anlamış değilim. Servisteki yetkiliye “ben zaten kasa onarımı istemedim ölü piksel ve yakınlık sensörü için tamir istemiştim” dediğimde “kasa yamulduğu için tamir olunca su geçirmezlik gider o yüzden yapılmıyor” falan diye geveledi. Cidden aşırı sinir bozucu durum kendi hatalarından böyle bir bahaneyle sıyrılıyorlar tüketici heyetine versem mahkemeye taşınabilir ve kaybedersem bir sürü de masraf çıkar öğrenciyim onu da karşılayacak durumum yok ne yapacağım bilmiyorum. :(

• Hocam bilgisayardaki gibi hava çıkışı veya bir fan yok ki ısınmasına yol açsın?

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.