Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En nihayetinde ayıplı mal, sim kart takılmamış, açlışta fark edilmiş sonradan yapılması zor bir ölü piksel. Buna onay vermeme ihtimalleri olduğunu düşünmüyorum. İndex'le de görüştüm, genelde Vatan ürünlerine onay veriyoruz dediler. Bakalım, hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

En nihayetinde ayıplı mal, sim kart takılmamış, açlışta fark edilmiş sonradan yapılması zor bir ölü piksel. Buna onay vermeme ihtimalleri olduğunu düşünmüyorum. İndex'le de görüştüm, genelde Vatan ürünlerine onay veriyoruz dediler. Bakalım, hayırlısı.
    Hocam kutu açıldıktan sonra içinden öyle çıktıysa direk ayıplı maldır yani kaç bin liralık cihazlar bence sıfırını direk verirler
  • Bence de cevap olumlu olacak. Beklemedeyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son güncelleme sonrası telefonu gümde 2 kez şarj etmeye başladım acaba benzer sorunu yaşayan var mı ? cihaz iphone 8 plus pil sağlığım %86da. Dün format attım ama sonuç değişmedi... ios 12.3.2

• 8 plus cihaz benim ufaklığın elinden fırladı. ekran üzeri zimpara gibi keskin - engebeli taş yüzeye düştü. Üzerindeki 25 TL'lik nano cam koruyucu tahrip oldu. Ancak ekran kırılmadı.
    Daha iyi bir şeyler (kaliteli damper cam vb) taktırmak için yıllardır tanıdığım dükkana gittim. Ekranı komple kaplayan iki farklı damper cam denediler. Teki kılıfa takarken yanlardan açıldı. Diğeri baloncuk vb oldu oturmadı vb.
    Nano cam dışında aşırı kalın olmayan bir ekran koruyucu kullanan tavsiye edebilecek olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrası üç beş gün geçsin. Arka planda bir dolu işlem yapıyor. Bir hafta sonra felan kontrol edin aşırı pil gidiyorsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: ramaray

Güncelleme sonrası üç beş gün geçsin. Arka planda bir dolu işlem yapıyor. Bir hafta sonra felan kontrol edin aşırı pil gidiyorsa..
    güncellemeyi yapalı nerdeyse 1 ay olacak reyis

• arkadaslar daha once konuya arka kamera lensinin sanki oynadigini parmagimla bastirdigim zaman cit cit ses yaptigini soylemistim. ilk kameranin icinde flash ile bakildigi zaman gozuken fakat fotograflara etki etmeyen bir toz tanesi oldugunu gordum. pazar gunlu istanbula gelecegim kesinlesti apple store lensin icini acip temizleyebiliyor mu?

• sahankazim kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen arka kısma montelidir orası yani kamera camı tek başına çıkmıyordur. Eğer arka kısım çıkmıyorsa ekranı kaldırarak işlem yapmaları gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 10 Temmuz 2019; 20:1:8 >
  • Pil iyice bitti değiştircwm telefonu yakında

• Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    5. ayda alinmis bir telefon hocam. acaba degistirirler mi? cok az kullanilmis bir cihazin bu kadar tamire maruz kalmasini istemem acikcasi. bir de ben pazar gunu orda olucam akasya randevusuz bakiyor mu?

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    “ Spigen glas.tr slim “ bence en iyisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red mercury -- 10 Temmuz 2019; 23:1:43 >
  • Arkadaşlar orta derece grafik ile pugb oynuyorum iphone 8 cihazım kasıyor sebebi ne olabilir acaba?

Akasyayi bilmiyorum hocam ama ben zorluya gittiğimde direkt ilgilendiler. Tek şartları cihazı onlardan almaktı. Başka yerden alınana değişim yapmıyorlar. Ve o gün içinde de işleme almazlar. Yani cihazı verip beklemeniz gerekir her türlü sonuç için.

şansıma randevu da aldım. sürecin bu şekilde işlediğine emin misiniz hocam? apple türkiye garantili cihaz sonuçta nerden aldığım ne farkeder

edit: apple ile görüştüm cihazin nerden alınmış olduğunun bir önemi yokmuş.

ihtiyacı olan arkadaşlar içinde randevular 10-15 dk aralıklarla sürekli açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahankazim -- 11 Temmuz 2019; 11:49:0 >
  • Merhaba. 2018 Şubat ayından beri 8 plus kullanıcısıyım. Geçen hafta şarj aletimi kaybettim. Yenisini alacağım ama orijinali 300 TL'ye yaklaşıyor. ttec Marka olanlar 80 TL civarında. Ne diyorsunuz? Orijinalini almaya değer mi? Yoksa ttec kullanmanın de hiçbir farkı yok mu? Uzun yıllar bu telefonumu kullanmayı düşünüyorum.
  • 141516 1 kullanıcısına yanıt
    letgo tarzı uygulamalarda kutu çıkması sıfır şarj aletleri 80-100 lira civarında gidip o kadar fazla para vermeyin hocam.
  • 141516 1 kullanıcısına yanıt
    Kardesim spigen al ustelik hizli sarj destegi var bi tasla iki kus vurursun. Ben de almayi dusunuyorum hizli sarj icin extra olarak sanirim 150/160 civariydi

Eminim hocam. Zorlu Apple'daki arkadaşlar cihazımın ekranındaki ölü piksel sebebiyle değişim yapmadılar. Cihaz Vatan'dan alındı kutudan çıkma hatalıydı. Sebebini de burdan almadığınız için şeklinde açıklamayla dile getirdiler.
    ben akasyadan bahsediyorum. direkt akasyayi aradim telefonun nerden alindiginin bir onemi yok dedi arkadas.

• 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.