Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    itunes üzerinden atmadınızmı melodiyi
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bılgısayardan melodı yapıp dropbox ıle attım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SezerDogan kullanıcısına yanıt
    Aşırı ısınması normal değil heleki elle tutulamayacak kadarsa servise gönderin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Valla havalardan diyor duruyorum kışın da devam ederse ilk iş servise yollamak çünkü performans pil halen iyi ama bazen gereksiz ısınıyor. Cihaz yükte olsa anlarım

Hocam bende sizinki gibi bir durum yok yinede siz bilirsiniz telefonsuz kalmak kötü tabi

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    dropbox olmaz itunes ile atmanız gerekiyor
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    hocam itunes konusuna çok yabancıyım kısaca yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar iphone alacağım 8 plus ile x arasında gidip geliyorum hangisini neden tavsiye edersiniz?

• atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Buyuk kucuk ekran sonsuz ekran bu taraftan baktıgında fark edıyomu maddı sıkıntı yoksa ben x alırdım yenı nesıl .

• atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Hiç biri Eylülü bekle:)

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

Arkadaşlar 8 Plus'ım son 2 aydır aşırı ısınıyor. Özellikle home butonu. 11.3 yüklü. Büyük adaptör ile hızlı şarj oluyor kullanınca neredeyse yanıyor bu normal ama şarjda olmadığı halde bile ısınıyor. Telefonu zorlamıyorum bile ne oyun oynuyorum be başka birşey. Telefon siyah, kılıf siyah acaba renk ve havalardan dolayı mı? G4 gibi kendine zarar verecek kerata :)
    benim 8 plus da 2 aydır ısınıyor, batarya ömrüde çok azaldı 10-11 saat ekran süresi alırken şu anda 5-6 saat aralığına düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord87

benim 8 plus da 2 aydır ısınıyor, batarya ömrüde çok azaldı 10-11 saat ekran süresi alırken şu anda 5-6 saat aralığına düştü.

Alıntıları Göster
    maalesef ısınma problemi bendede var ekran ışığı %100 olduğu zaman youtubedan video açıyorum ana ekran düğmesi yanıyor bildiğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Hiç biri Eylülü bekle:)
    Bu arkadaş o kadar ileri görüşlü ki Eylül’ü bekle dedikten iki saat sonra zam yağdı. Kim bilir şimdi neler olur :D

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• korkusuzkorkak71 K kullanıcısına yanıt
    Zamdan kimsenin haberi yoktu apple nin hersene yaptigi eylüldeki indirimden dolayi almak mantikli değildi türkiye applede işini biliyor indirimden dolayi zam yapti tekrar eski fiyattan 300-500 fazla olucagi kesin halende anlmak mantikli değil..ayricaaa son cümleyi okumamiş sucum yok 8 plus al demişim almamişsa sucum yok kardeş:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 18 Temmuz 2018; 11:44:46 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Türk ekonomisi çöktü TL çok büyük değer kaybetti APPLE ise aradaki kur farkını yansıttı Apple aslında zam yapmadı.
  • lord87 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıma bağlı olarak halen 7-8 saat alıyorum sıkıntı yok ama özellikle dışarıda ve telefon şarjdayken aşırı ısınıyor. Isındıkça da pili çabuk bitiyor. Pil sağlığım %92

Sarjda benım telefonda cok sıcak oluyor

• Büyük iPad adaptörüyle dolduruyorum daha hızlı doluyor pil tüketiminde hiçbir fark yok ama 2dk bile kullansam çok ısınıyor.

• Yani şöyle diyeceksiniz ısınması normal, ısınabilir her telefon ısınıyor diye ama burada anormal olan şey bu telefon eskiden böyle ısınmıyordu, kullanma alışkanlığım da değişmedi.

Bendeki olayda yeni acaba sürümle bi alakası varmı

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.