Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyker Cihaza attığım dizileri silmek istedim önce itunesden sildim sonra Amateur Videolar uygulamasından sildim ama İtunes de silinmemiş görünüyor ve silemiyorum. Ben bu problemi nasil giderebilirim ?

Ek olarak Kitaplar bölümüne E-Kitap atamıyorum daha önce atmıştım

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/k6cygn

• 8 plus 64 gb 2. el şuan kaça gider ? 1 buçuk sene garantisi mevcut
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt
    benim apple tr garantili cihazım, her şey var faturalı cihaz yılbaşında almıştım

telefoncular 3500 veriyor. ortalama. bunun ustune 300-500 de kendisi koyacak

3800 e rahat satarsınız hocam.
  • tek istediğim bir mp3'ü zil sesi yapmak.

araştırdım

Webtekno
    iOS 11'de Dilediğiniz Parçayı Zil Sesi Yapabilirsiniz
    http://www.webtekno.com/ios-11-de-dilediginiz-parcayi-zil-sesi-yapmanin-yolu-yordami-h35349.html

bunu bulabildim çok karmaşık geldi.

Bunun dışında daha kolay bir yol yok mudur?

bu kadar komplike bir olay olmamalı

• yılbaşında 4550 ye almıştım

şuan fiyat 5850 :D

www.vatanbilgisayar.com
    iPHONE 8 PLUS 64 GB AKILLI TELEFON UZAY GRİSİ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-8-plus-akilli-telefon.html

hahahahaha

hedef 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 15 Temmuz 2018; 0:11:18 >

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Telefonda garage band uygulaması varsa onunla da yapılıyor. Googleda aratırsanız çıkar. Yalnız o yöntem de biraz karışık malesef. Tek artısı bilgisayara ihtiyaç duymuyorsunuz. Kullanacağınız şarkının telefonda bulunması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar. Gmaili anında almak gibi bir şansımız var mıdır? Çok geç, bazen hiç gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 15 Temmuz 2018; 11:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

benim apple tr garantili cihazım, her şey var faturalı cihaz yılbaşında almıştım

telefoncular 3500 veriyor. ortalama. bunun ustune 300-500 de kendisi koyacak

3800 e rahat satarsınız hocam.
    3850ye vermemiştim. Şimdi yeni zamlarla daha fazla eder bence.
    3 adımda yapılıyor ben hep burdan yapıyorum

https://www.melofania.club/
  • Merhabalar, arkadaşım amerikadan iphone 8 plus alacak. Sitesinden SIM free mi almamız gerekir? Sanırım siteden alınan SIM free cihazlarda garanti olmuyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz?

• delimavii67 kullanıcısına yanıt
    burdan yaptım m4r uzantılı dosyayyı telefona attım.

sonra ne yapacağım hocam?
  • Merhaba, şuanda ABD deyim ve telefon yenilemem lazım iphone 8 ve samsung s9 ikiside yaklasık 750 dolara geliyor,sizce hangisinş tercih etmeliyim ?

• edriyınnn kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa X yoksa ikisi arasında önerim şuan ki kullandığınız işletim sistemi neyse onun üstünden gitmeniz olur, doğru kararı yine siz vereceksiniz. İkisi farklı marka olması dışında işletim sistemi farklı.
  • arkadaşlar 8 plus şarj kablom kayboldu sarjımda azaldı illa orjinal kablomu almalıyım yoksa sıkıntısız başka marka kablo kullanılabilir mi ?
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Adaptör duruyorsa sarj kablosu spigenden al gec 35 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Mail kurulumu yaparken diğer seçeneği seçip gmail imap ayarlarını yapıp kullanabilirsin.

sonra zil sesi ayarlarına gelip zil sesi olarak seçmen kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmeto

Telefonu alalı 2 ay oldu ama daha çabuk bitiyor diye hissediyorum şarjı. Normal midir bu değerler acaba?

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]
    telefon 8 mi??bnm 8 plus 8 aylık ..Düşük geldi bana ama kullanma tarzına bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 16 Temmuz 2018; 18:49:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• delimavii67 kullanıcısına yanıt
    hocam ayarlarda ilgili yerde bulamıyorum melodiyi sadece sabit telefon meledoileri çıkıyor :(
  • Arkadaşlar 8 Plus'ım son 2 aydır aşırı ısınıyor. Özellikle home butonu. 11.3 yüklü. Büyük adaptör ile hızlı şarj oluyor kullanınca neredeyse yanıyor bu normal ama şarjda olmadığı halde bile ısınıyor. Telefonu zorlamıyorum bile ne oyun oynuyorum be başka birşey. Telefon siyah, kılıf siyah acaba renk ve havalardan dolayı mı? G4 gibi kendine zarar verecek kerata :)

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.