Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İ phone 8 ve 8 plus sıcak fırsatlarda bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde kapalı kutu iPhone 8 plus 64 gb uzay grisi var. Dileyen olur ise satabilirim. İhtiyaç fazlası olarak duruyor bende mesaj atarak detayları görüşebiliriz. İstanbul içi elden teslim edilebilir.

• arahmanakaynak kullanıcısına yanıt
    Eylül deki yeni tanıtılacak olan iphone dan sonra muhtemelen fiyatlar da bi düşüş olacaktır bence bi ay daha beklersiniz zarar etmezsiniz diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone 8 64 gb uzay grisi 1 aylık çizik çürük vs yok

Apple watch 2 42mm uzay grisi (haziran 2019 a kadar garantili 1 senedir kutuda yatıyor)

İkisi 4.900 tl adana dan satılık takas yok

• 4 yıl garanti, üzeri sizin kullanımınıza bağlı.

• Arkadaşlar merhaba. Yeni ıphone 8 aldım. Daha önce android kullanıyordum. Rehbere yeni bir kişi eklediğimizde bu nereye kayıt oluyor? Telefon hafızasına mı yoksa sim karta mı? Sim karta kaydetmeyi bulamadım. Sim karta nasıl kayıt yapabiliriz? Teşekkürler

• malibukont M kullanıcısına yanıt
    SIM Kart'a kayıt yok maalesef. Eğer kişilerinizi kaybetmek istemiyorsanız iCloud'dan Kişiler'i aktifleştirin, ekledikleriniz otomatik olarak oraya kaydolur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Teşekkürler

• Beyler mediamarttan 8 plus aldim. 10 gun oldu ilk defa iphone kullaniyorum yardiminiz lazim. Bildigim kadariyla iphonelarda gece %50 sarjla biraksak sabahda %50 olarak kaliyordu, bendekinde %3 civarinda sarj gidiyor bu sirada 3G hucresel veri acik degildi genelde acik oluyor. Birde chrom da youtubede gezerken video izleyip muzik dinlerken sarjim cok gidiyor 10dk 20dk da %6 gitti parlaklik %30 lardaydi, normal mi? Performans anlaminda hic lafim yok iki sorunum var. 1. si kardesim yks ye girdi osym kontenjan klavuzu yayinlamis pdf olarak inmiyo dosyalarima kaydettim. Bide bu sarjinin azda olsa oyun oynasam 08:00 de %100 le evden ciksam 23:00 gibi 22:00 gibi %5 - %10 civarinda sarjla donmem mumkun mu? Sizde durumlar nasil? Mobilim imla icin kizmayin

Edit: gonlumde samsung note 8 yada 9 var ama guncelleme ile uzun omur acisindan iphone tercih ettim aklim hep note serisine gidiyo sarj konusunda 8 plus uzmezse benim icin sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 21 Temmuz 2018; 23:29:21 >

• Kullanmadıgın uygulamadaki bildirimleri kapat konumunu kullanan uygulamaları kapat Siri’yi kapat bu şekilde şarjını daha uzun götürürsün.

• atillaoguz kullanıcısına yanıt
    8 plus doğru karar olur. Iphone x’e 2100 tl daha verilmez yeni gelen ıphoneyi bekle diyenler de onun ne kadar pahalı geleceğinin farkında değiller sanırım. Ekranı büyüyecek yeni telefon olacak ve yeni kurdan hesaplancak fiyatı net bir şey diyemem ama minimum 8 bin olur.

• 1 gecede %3 gitmesi normal kafana takma

• 7 ay önce 8 aldım ve gayet memnunum sadece pil sağlığı %91'e düştü 7 ayda ama güzel ekran süreleri alıyorum önceki aklım olsa 8 plus alırdım bu da bir gerçek
  • öncelikle 8 plus alarak iyi bir tercih yapmışsın. gelelim konumuza gece sabaha kadar %3 gitmesi normal bir durumdur (bende de öyle yani %3, %4 gidiyor), diğer sorun ise müzik dinleme de %6 gitmesi de normal olağan bir durum yani, pdf olarak bende indirip açamıyorum word excel vs. uygulamalar kurdum ama kurduktan sonra hiç denemedim bir dosya açmayı, 08.00 da evden çıkıp 23.00 a kadar pilin dayanıcağını umuyorum dayanır yani bende dayanıyor iphone 8 kullanıyorum bu arada fakat oyun oynamıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSunTzu

Beyler mediamarttan 8 plus aldim. 10 gun oldu ilk defa iphone kullaniyorum yardiminiz lazim. Bildigim kadariyla iphonelarda gece %50 sarjla biraksak sabahda %50 olarak kaliyordu, bendekinde %3 civarinda sarj gidiyor bu sirada 3G hucresel veri acik degildi genelde acik oluyor. Birde chrom da youtubede gezerken video izleyip muzik dinlerken sarjim cok gidiyor 10dk 20dk da %6 gitti parlaklik %30 lardaydi, normal mi? Performans anlaminda hic lafim yok iki sorunum var. 1. si kardesim yks ye girdi osym kontenjan klavuzu yayinlamis pdf olarak inmiyo dosyalarima kaydettim. Bide bu sarjinin azda olsa oyun oynasam 08:00 de %100 le evden ciksam 23:00 gibi 22:00 gibi %5 - %10 civarinda sarjla donmem mumkun mu? Sizde durumlar nasil? Mobilim imla icin kizmayin

Edit: gonlumde samsung note 8 yada 9 var ama guncelleme ile uzun omur acisindan iphone tercih ettim aklim hep note serisine gidiyo sarj konusunda 8 plus uzmezse benim icin sorun kalmaz.
    Ben cihazı saat 06:00'da açıyorum her gün. Ertesi gün saat 16:00 civarlarına kadar gidiyor. %20'deyken düşük güç moduna al. Oyunda oynuyorum ben oynamasam 18:00'i görürüm.

• Merhaba Arkadaşlar.
    Kılıf almıştım Mayıs 12 de ürün gelmedi. Ve ürün gelmedi diye alşexpres e yazdım şuan ihtilaflı sipariş diyor bundan sonra ki süreç ne olacak? Para iadesi mi yoksa giden gitti mi?

• Gitmez, alırsınız paranızı geri. Ödediğiniz karta iade olur. Size seçenek sunabilir satıcı "yeni ürün mü göndereyim para iadesi mi istersin " diye.

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile iletişim kurmayı denedim fakat cevap vermiyor 😔😔😔

• AliExpress kurar merak etmeyin 😊 Siz gelen bilgi mesajlarını takip edin yeter. Defalarca yaşadım hepsinde iade aldım. Hatta parayı iade ettikten sonra ürünün geldiği de oldu.

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim para mühim değil ee ürün geleydi iyiydi 🤭🤭🤭🤝

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.