Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok belkı marka degıstırırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

2 gün önce satma kararı aldım hatta birisiyle anlaştım gibiydim bu zam haberinden sonra vazgeçtim şimdi de adam beni arıyor bitcoin gibi cihaz

Geçen hafta 2 yıllık 7 mi sattım 2000 tlye pişmanım vuruk çiziği vardı belki 200 300 lira oynardı ama sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 12 Temmuz 2018; 22:29:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapmayanlar birden yuvalarından çıktı hayırdır zam gelince telefonlarıza göbek mi atiyorsunuz telefonun orasini burasini begenmiyordunuz hani birden sempatimi duydunuz almak isteyenleri unuttunuz galiba merak etmeyin dolar bi düşer bir fırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim İphone 8 Plus Space Gray 256 GB 6.999 tl olmuş
  • Bugün öğlen 8 Plus 64 GB siyah aldım 4600 TL ye...

Neler olmuş neler...
  • Dolar ister düşsün ister yükselsin bu saatten sonra yapılan zamda indirim olmaz. Demek istediğim bir daha eski fiyata inmez bu telefonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 13 Temmuz 2018; 1:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Dolar ister düşsün ister yükselsin bu saatten sonra yapılan zamda indirim olmaz. Demek istediğim bir daha eski fiyata inmez bu telefonlar

Geçen sene ocak ayında 7 serisi 500 lira artmıştı ip7 3799 olmuştu sonra tekrar 3299a çektiler düşer bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 13 Temmuz 2018; 1:39:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustosta alıyordum. Şuan satın almak ile almamak arasındayım. 4 bin bandında bulursam alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam geç oldu ama bu durum galiba sürümden falan kaynaklanıyor. Şimdi wi-fi arama ve lte açık. Kulaklık takılıyken gelen aramalarda şuan için sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_ogrtmn -- 13 Temmuz 2018; 9:13:43 >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Hocam rahat ol. Ben de şüphelenmiştim. Eskişehir pupaya gösterdim. Cihazda sıkıntı yok gayet normal dediler. Gittim mağazalarındaki telefonlara baktım. Genelde ekranın bir tarafı diğerlerine göre daha açık. İnan açıklığı daha fazla olan telefonlar da var.

• dün aldık bir arkadaşa 8 Plus Gold - 4.400 iyi fiyata almışız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Dolar ister düşsün ister yükselsin bu saatten sonra yapılan zamda indirim olmaz. Demek istediğim bir daha eski fiyata inmez bu telefonlar
    Düşecek merak etme abicim yukarda biri yazmış aynisi iphone 7 de oldu diye sonra geri düşürdüler

• Amerikanin bir oyunu bu arkadaslar baktı satılmayacak telefon geri eskisine döndürecekler eğer dolar yüzünden diyorsanız tayyip baba doları düşürcez dedi bana inanın güvenin dedi reis yaparim diyosa yapar

• Valla ben nasıl olsa tl borçlanıyoruz diye iki tane faturaya 8 plus aldım. Tanesi 5400 e geldi, şimdi 5900 olmuş, çok üzülüyordum keşke yatırımı bozup nakit alsaydım diye ama şimdi içim soğudu biraz. Zaten yatırım da 10.800 ederken şimdi 12000 ediyor. Artık bu telefonları baya bir kullanırız . Hedef 2023 :)

• Dolar düşse düşse bu saatten sonra maksimum 30 40 kuruş düşüp sabit kalır. 1 2 liralık bir düşme olmaz ve malesef ki o 40 kuruşluk düşme zammı geri çekmez.

• Sana dedim düşmez artacak fiyatları 1600 tl zam geldi sen hala düşecek diyorsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Bekleriz bi süre düşmüşze napalim başka bahara kalsin iphone bukadar para veremem günah yazık irakda kuveytte fiyatlar halen ucuzmuş belki oradan getirtirim ondan sonra soylim abime huawei kullaniyorum şuan bi iki ust modeline bakarım :)

• bende yeni çıkacak modelleri bekliyordum ama bu gidişle onlarda 10 k olur şaka gibi valla :)) bende honor 10 düşünmeye başladım yapacak bişey yok
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    1000₺ kardayız eheheh

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Halının modeli güzelmiş 🤣

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.