Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelebegin_intiharı

Arkadaşlar apple telefonlarda da görüşme kaydı yapabiliyormusun telefonun özelliğinde yoksa program yukleyip halledebilirmiyiz bunu
    Maalesef Yapılamıyor

Görüşme Sırasında

Ses Kayıt Programı bile açamıyorsun

Görüşmeyi bitir öyle devam et diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal2_ocal kullanıcısına yanıt
    Böyle bir telefon üretiyorsun bukadar para veriyorsun ve bu özelliğin olmamasi yemin ederim şaka gibi telefondan soğudum bütün android cihazlarda görüşme kaydı var halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebegin_intiharı -- 9 Temmuz 2018; 13:1:18 >
  • Güvenlik Sebebiyle miş

• Belki Bu Görüşme Kaydı ile Alakalım Change de bir imza kampanyası yapılabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Güvenlik Sebebiyle miş
    Milyonlarca insan kullanıyor görüşme kaydi programini bir kere artık yasal haberlerde çıktı imza kampanyası işe yarayabilir

• Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. Aciliyeti olduğu için hızlı olarak cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Şimdi malum site aracılığıyla bir kişi ile iletişime geçtim. Telefon 64 gb siyah iphone 8 plus modeli a1897 ve amerika apple store'dan alındığına dair faturası mevcut. Telefon için 3900 tl isteniyor. Pasaport kaydı yok cihazın. Ne dersiniz 3900 tl sıfır ve Amerika Apple store'dan alınmış bir cihaz için iyi bir fiyat mı? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabarra -- 9 Temmuz 2018; 15:45:1 >
  • sabarra kullanıcısına yanıt
    Tr cihazları 4.300-4.400 bulunabilirken 3.900+kayıt ücreti =4050 TL mantıklı değil. 250-350 TL daha koy al tr cihazı.

Arada 1000 TL 750 TL fark okur kar edersin tamam. Fakat değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrud83

Arkadaşlar merhaba, 2.el iphone 8 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.Yalnız şöyle bir durum var telefon 3 saatte tam şarj oluyor, ara ara da takılıyken şarj almayı kesiyor şarj işareti kayboluyor çıkarıp tekrar takmak durumunda kaldım.Bunlar normal midir?
    Maalesef normal değil. Cihazınız tamir görmüş ya da şarj soketi bozuk olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 9 Temmuz 2018; 15:54:27 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Cihazın tamir görmediğini teyit ettim.Ben şarj aletinden olduğunu umuyorum.Başka şarj aletiyle deneyecem bakalım.Olmazsa garantisi devam ediyor mecbur servis yolu görünecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrud83

Cihazın tamir görmediğini teyit ettim.Ben şarj aletinden olduğunu umuyorum.Başka şarj aletiyle deneyecem bakalım.Olmazsa garantisi devam ediyor mecbur servis yolu görünecek.
    Nasıl teyit ettiniz? Aldığınız yere sorarak ise çok iyi niyetlisiniz. :)) umarım sizin dediğiniz gibidir. Ama değil.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    :) yetkili servise göstererek.Bu iyi niyetli olduğum gerçeğini değiştirmez yine de :)) Ama değil derken siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.Şarj adaptöründen, kablosundan olma ihtimali yok mudur?Totalde 4kere tam şarj ettim 2sinde takılmadan tam şarj oldu fakat 3saat10dk civarı sürdü.Diğer 2sinde ise kopmalar yaşandı.
  • arkadaslar 8 plus 64 luk 4450 tl
    7 plus 128 gb 4200 tl; aradakı 250 tl ıcın 64 gb depolama alanından vazgecılebılır mı?

kullanan arkadaslardan tavsiye bekliyorum. pek oyun delısı degılım en fazla 3-4 oyun yuklü olur, fotogragları google fotograflara upload etmeyı planlıyorum. tavsıyenız nedır? kullanan arkadaslasr memnun mudur?

selamlar, hayırlı gunler.
  • Görüşme kaydı hoş bir şey değil. Benim iznim olmadan kimse kaydedememeli. Müşteri hizmetleriyle görüşmüyoruz sonuçta.

• kartal2_ocal kullanıcısına yanıt
    Hocam katiliyorum ben iphone seviyorum yillardir kullandim en son s7 edge kullandim ve airpods kulaklik icin iphone a geri dondum baktim ki airpods iphone a ozel degilmis samsunga da baglaniyor.

Gecen kulakligi s9 a baglayip dolby atmos actim inanilmaz kayif aldim. Birde ozel icerikler cok oldugu icin bunlari gizlemem gerekiyor. Samsungtaki ozel mod tam ihtiyacimi karsiliyor.

Yurtdisinda yasayacagim icin gboard anlik ceviri ozelligini cok sik kullanacagim icin s9 sectim malum iosta boyle bisey yok. Keyboard+ var o da stabil degil.

Cok yabanci dizi klip izliyorum elimde 256 gb samsung evo sd kart var tercih sebebim oldu. Mx player gibi nimet sayilabilecek bir medya oynatici var androidde.

Always on display sabah kalktığımda telefonu elime almadan saati gorebiliyorum cok isime yariyordu saka maka.

Cift sim kart kullanicam diye duos s9 alicam yoksa ben iphone u seviyorum ama s7 edge kullandigimda asiri memnun kalmistim yani iphone un yoklugunu aramam kolay kolay iki telefonda guzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Görüşme kaydı hoş bir şey değil. Benim iznim olmadan kimse kaydedememeli. Müşteri hizmetleriyle görüşmüyoruz sonuçta.
    Valla hocam kötüye kullanirsan hoş bişey degil ama iyiye kullanirsan çok kullanişli güzel birşey hastanelere cok giden insanim annemi götürüyorum ve telefondan surekli randevu aliyorum o anda kâgit kalem bulamiyorum geri dönüp kaydı dinliyorum ve bu benim cok işime yarıyor aynı keza gecen yaz dolandırıcılar aradı beni ben bu kaydı polislere verdim yerini tespit etmeleri açısından polislere kolaylik sağlayacak asıl konu bukadar para verip bu telefona bu özelliğe sahip olmaması bana abes geldi.

• 8 plus 3 saat önce kadar elime ulaştı. Sürüm olarak 11.4 görünüyor. Bir kaç sayfa önce bir kaç sayfa önce bir arkadaş 11.4 un iyi gelmediğini söylemiş. Bu durumda ilk alınan cihazda 11.4 değil de daha önceki bir sürüm mü olmalıydı? Apple online bize yenilenmiş cihaz satmaz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

8 plus 3 saat önce kadar elime ulaştı. Sürüm olarak 11.4 görünüyor. Bir kaç sayfa önce bir kaç sayfa önce bir arkadaş 11.4 un iyi gelmediğini söylemiş. Bu durumda ilk alınan cihazda 11.4 değil de daha önceki bir sürüm mü olmalıydı? Apple online bize yenilenmiş cihaz satmaz herhalde.
    Kutunun içinden çıkartıp güncellemişler bir kaç gunde kullanmışlar sonra geri kutunun içine koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebegin_intiharı -- 9 Temmuz 2018; 18:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurabiyee Canavari

arkadaslar 8 plus 64 luk 4450 tl
    7 plus 128 gb 4200 tl; aradakı 250 tl ıcın 64 gb depolama alanından vazgecılebılır mı?

kullanan arkadaslardan tavsiye bekliyorum. pek oyun delısı degılım en fazla 3-4 oyun yuklü olur, fotogragları google fotograflara upload etmeyı planlıyorum. tavsıyenız nedır? kullanan arkadaslasr memnun mudur?

selamlar, hayırlı gunler.
    8 Plus al bence
  • Valla mi?

• Arkadaşlar, fotoğraflar kısmında kişiler diye bir albüm var. Onu nasıl silebiliriz ya da kapatabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.