Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Android Alacak Olsam

Xiaomi Veya Huawei Düşünüyordum

Apple Eleştiren ve Ön Yargıları Olan Biriydim

Alıp Kullanmadan Eleştirmeyi Kendime Yakıştıramadım

Ömrümde İlk defa Bir sefer bu kadar para harcadım

Ömrümde ilk defa Bir Telefona Bu Kadar Para Verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrud83

:) yetkili servise göstererek.Bu iyi niyetli olduğum gerçeğini değiştirmez yine de :)) Ama değil derken siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.Şarj adaptöründen, kablosundan olma ihtimali yok mudur?Totalde 4kere tam şarj ettim 2sinde takılmadan tam şarj oldu fakat 3saat10dk civarı sürdü.Diğer 2sinde ise kopmalar yaşandı.
    Onu da yetkili servise sorun o zaman. Onlar doğrusunu bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.4.1 gelmiş yükleyen varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ilk aldığım zaman ben de öyleydim sağını solınu kurcalardım ama heves geçince de bırakırım. 1 yıl içinde 6s 7 ve 7 plus kullandım hepsinde de 2-3 gün sürdü heveslerim ki olması gereken de budur.

• Bilgilendirirseniz sevinirim. Bizim cihaz sürüm 11.4 olarak açıldı. @legolas4121 arkadaşımızın ki 11.0 olarak gelmiş. Dün @delikanligenc arkadaşımız bir cevap yazdi. espiri olduğunu düşünmüştüm. Lakin içime kurt düştü. Yardimci olursanız çok sevinirim. Saygılar sevgiler.

• Arkadaşlar bugün şarj konusunda sıkıntı yaşayan var mı? Şarjım olması gerekenden çok hızlı bir şekilde tükendi. Şöyle ki ekrana bakıp kapatıyorum. 10-15 dk sonra yine bakıyorum en az %2 kayıp. 8 aydır kullanıyorum böyle birşey görmedim. Pil sağlığı %95 bu arada.
  • sabarra kullanıcısına yanıt
    Çok mantıksız kayıtla beraber 4100 e geliyor telefon trdeki telefonlar 4300 den satılıyor Tr den alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 10 Temmuz 2018; 18:36:0 >
  • Arkadaşlar 8 plus mikrofonda sorun yaşayan oldumu hiç? Ses gitmemesi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Valla mi?

Cihazın son kasa üretimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.

• Kusura bakmayın arkadaşlar biz mi çok inceliyoruz bilmiyorum ama hep bir kusur gözümüze çarpıyor. Fotoğrafi inceleyip yorum yaparsanız sevinirim. Zira bu kasa açıklığı mıdır yoksa tüm 8 pluslar böyle mi?

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• https://i.hizliresim.com/MDoYrk.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Kusura bakmayın arkadaşlar biz mi çok inceliyoruz bilmiyorum ama hep bir kusur gözümüze çarpıyor. Fotoğrafi inceleyip yorum yaparsanız sevinirim. Zira bu kasa açıklığı mıdır yoksa tüm 8 pluslar böyle mi?

Altta çigiler mi var Ben de yok o

• legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Evet çizgiler. Fotoğrafı daha iyi gorulebilsin diye buraya yükledimhttps://i.hizliresim.com/MDoYrk.jpg

• iOS son sürüm yüklü iPhone 8 siyah renkli cihazda açılışta apple logosunun üstünde saniyelik çizgi çıkıyor

Test edermisiniz genel bi sorun mu yoksa bizim cihazda mı bişiy var

• Ben daha almadım eylulu bekliyorum şu iPhone 9 çıksada fiyatlar düşse diyorum fakat daha demin iPhone 8 plus ve note 8 karşılaştırmasini seyrettim şoktayim accayip derecede iPhone 8 plus sınıfta kaldı kamera dan sinifda kaldi bataryadan sinifda kaldı video ses kalitesinden sinifda kaldi bataryasini test ettiler sadece 5 buçuk saatte bitti yalniz 5 bucuk saat surekli oyun video vs ekran acik kaldi yani sizde durum nedir arkadaşlar bataryaniz konusunda ozellikle birgünü çıkartabiliyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebegin_intiharı -- 11 Temmuz 2018; 23:34:45 >
  • İlk aldığım zamanlar bataryadan çok memnundum fakat her 3 haftada felan pil sağlığım %1 azalıyor, şuan %94’e düşmüş durumda ve ilk aldığım güne kıyasla gözle görülür bir biçimde pil daha hızlı azalıyor.Bu gidişle yılbaşına kadar %90’ın altına düşer diye tahmin ediyorum, o zaman napıcaz hiçbir fikrim yok..

Açıkcası sırf bu pil mevzuları yüzünden Apple’dan soğudum, bir önceki telefonumuda sırf pil sıkıntıları yüzünden değiştirmiştim, şimdi bundada aynı sıkıntıyı çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 12 Temmuz 2018; 0:45:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebegin_intiharı

Ben daha almadım eylulu bekliyorum şu iPhone 9 çıksada fiyatlar düşse diyorum fakat daha demin iPhone 8 plus ve note 8 karşılaştırmasini seyrettim şoktayim accayip derecede iPhone 8 plus sınıfta kaldı kamera dan sinifda kaldi bataryadan sinifda kaldı video ses kalitesinden sinifda kaldi bataryasini test ettiler sadece 5 buçuk saatte bitti yalniz 5 bucuk saat surekli oyun video vs ekran acik kaldi yani sizde durum nedir arkadaşlar bataryaniz konusunda ozellikle birgünü çıkartabiliyormusunuz
    Dolar 5.e dayandı bu telefonlar düşmez yeni gelenler de fiyat pahalı gelecek. Pili maşallah2 gün rahat çıkıyor. Kamerası çok iyi o incelemelere bakma 2 el de satman kolay uzun yıllar kullan stabilitesi daha iyi.

• legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Bir komplo mu var bu işte :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Felurian

İlk aldığım zamanlar bataryadan çok memnundum fakat her 3 haftada felan pil sağlığım %1 azalıyor, şuan %94’e düşmüş durumda ve ilk aldığım güne kıyasla gözle görülür bir biçimde pil daha hızlı azalıyor.Bu gidişle yılbaşına kadar %90’ın altına düşer diye tahmin ediyorum, o zaman napıcaz hiçbir fikrim yok..

Açıkcası sırf bu pil mevzuları yüzünden Apple’dan soğudum, bir önceki telefonumuda sırf pil sıkıntıları yüzünden değiştirmiştim, şimdi bundada aynı sıkıntıyı çekiyorum.
    İphone dan batarya performansı bekleme zaten diyenlerde çok

• 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.