Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 dolar olan X modelleri, plus modelleri 800 dolar civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    1000 dolar 4600 yapıyor iphone x fiyatlari 5600 ee nasıl oluyor x ler bin dolardan daha yüksek ozaman :))

• Dolar üzerinden almıyoruz biz euro üzerinden alıyoruz ayrıca bunun gümrük vergisi ötvsi kdvsi var. Türkiyedeyseniz fiyatlarda mantık aramayacaksınız

• Dolar bazında düşme olur fakat tl olarak bize yansımaz. Amerikadan alacaksanız o ayrı tabi

Yani kisaca Eylül ayını beklemekde fayda var üst modeller çıkınca muhakkak düşme olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebegin_intiharı -- 6 Temmuz 2018; 22:57:29 >
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Yok tr den alırım kafam rahat olur üç beş lira fazla verrim garantisi olur hic olmazsa 2 yıl

• 500 600 gibi bir indirim olur en fazla bu kurla beraber bu parada buhar olup uçabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 6 Temmuz 2018; 22:58:17 >
    1 yıllık internet paketime gitsin ozaman o parada

• Valentino V kullanıcısına yanıt
    Benim kılıf halen gelmedi hocam 😔😔😔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wandet249 W kullanıcısına yanıt
    İ8p de 8.25 ekran sürem vardı şuan 6.20 lerde 11.3.1 de çok iyi idi şimdi 11.4 le iki aylık telefondan soğudum bıktım resmen koruma paketi ile 4600 TL ye aldım verdiğim paranın tek kuruşunu hak etmiyor artık keşke 11.3.1 geri gelse. Aksi halde telefonu elimden çıkartmak zorunda kalacağım 😞😞😞

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Benim kılıf halen gelmedi hocam 😔😔😔
    Üstüne soğuk su iç o zaman hocam. Takipli alsaydın keşke. Takipsiz kargoları genelde kapının önüne veya apartmanın içine bırakıp gidiyorlar, birisi almış falan da olabilir. PTT görevlisi ceplemiş de olabilir takipsiz olduğu için. PTT şubesine gidip sordun mu?
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Hocam ptt Şubesi çalışanları tümüyle hepsi arkadaşım olur yok diyorlar gelse arıyor aynı satıcı dan ondan 4 gün sonra aldığım arkadaşa x için verdiğim sipariş 10 gün önce geldi ama ondan önce aldığım ürün hala gelmedi gelse sıkıntı yok arar eleman lar

• bende bir ara bir ürün almıştım 2 ay olmuştu gelmemişti tam ümidimi kesmişken 3. ayda geldi :))
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Çok önemli değil iki Ürüne toplam 18 TL para verdim. Gelirse mutlu olurum gelmezse de umursamam çünkü aynı üründen alan bi arkadaş aşırı derecede koktuğunu söylemişti. Sağlık olsun artık

• Hocam selam. 7+ sahibiyim 1 aylık falan şarj süresi olarak aman aman bir olay yok 7 kullanırken de 2 gün gidiyordu bu da 2 gün gidiyor. Tamam batarya büyük ama full HD ekran var tutupda 12 saat süre vermesini beklememek gerek.

Ha 6.5 vermiş ha 7 saat süre vermiş ne değişecek Allah aşkına ? Ülkede elektrik kıtlığı mı yaşandı takarsınız şarja işinizi halledersiniz. Ekran süresi için telefon kullanmak saçmalığın daniskasıdır. İşini halleder kaldırırsınız köşeye. Bir gezmeye gittiğim zaman ekran süresini napayım ben ? Geçen gün şelalelerde fotoğraf video çekerken ısındı şarjı çabuk düştü. Napalım kaldırıp çöpe mi atalım 1 saat düşük süre verdi diye ? Biz de para veriyoruz ama 6.25 süre verdi hemen satmalıyım düşüncesine de girmiyoruz. Zor zamanda işinizi görsün 5 saat versin ne önemi var takarsınız şarj olur. Cidden bozuksa götürür Apple pilinizi değiştirir ki 2 aylık telefonda çok hor kullanmadığınız sürece batarya eskimez. Gözünüzü seveyim her şarj süresini paylaşmaya ne gerek var birkaç yıl sonra modası geçer yenisini alırsınız ömrünüzün sonuna kadar kullanacak değilsiniz. Ben de bir zamanlar her şarj süresini paylaşır dururdum ama elime birşey geçmezdi yazdığımla kalırdım. Çok da güzel bir telefonunuz var takın kılıfını kırılmazını kullanın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 7 Temmuz 2018; 15:33:9 >

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim saygılar sunarım her defasında kafama takılır durur du. Bu yönden bakmak hiç aklıma gelmemişti 👍👍👍

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın ama tlefonu aldigin ilk başlarda böyle oluyor üzerine titreme sonralari telefonun başına ne gelirse gelsin pek takmiyon hevesini aldığın için ben eger alirsam iphone 8 üçüncu telefonum olcak diger aldigim telefonlarda ilk günler hergun bakardım ekran pil süresine sonra hevesim gttikden sonra pek bakmamaya başladım emin olun böyle...

• Arkadaşlar merhaba , bugün 3d touch denerken fark ettim ekrana normalden sert bastırınca çıt sesi geldi. Daha sonra ekranın diğer kısımlarında da sert bastırarak test yaptım her seferinde değil ama bazen yine “çıt” sesi geldi. Daha önce 6 pluslarda böyle birşey duymuştum normal bir durum mu arkadaşlar?

• Type c to Lightning kablosuna ihtiyacı olan arkadaşlar ilanıma bakabilirler.

https://forum.donanimhaber.com/18watt-pd-hizli-sarj-kablosu-iphone-8-plus-ve-x-hizli-sarj-kablosu--133735597#133735597
  • Evet arkadaşlar kızıma aldığım 8 plus Rabbim izin verirse pazartesi günü elime ulaşır. Bu arada Apple online mağazadan verdim siparişi. Şimdi sizden ekran koruyucu tavsiyesi istiyorum. Unutmadan kılıf olarak tech Evo elit siparişi de verildi. Bu kılıfa uygun bir ekran koruyucu olursa iyi olur. Kılıf olarak yanlış bir secimse lütfen altarnatif tavsiyelerinizi esirgemeyin. Amac hem koruma hem şıklık. Saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 8 Temmuz 2018; 8:54:17 >
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.