Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Iphone 8 plus gold rengini alarak aranıza katılmış bulunuyorum. :) Tüm ayfoncu arkadaşlarıma selam olsun :)
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bizimki de pazartesi günü elime ulaşacak inşallah. Bu arada İlk Apple ürünümüz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her 3-4 haftada bir pil sağlığım %1 düşüyor, normalmidir sizce bu ? Telefonu alalı 4 ay felan oluyor, pil sağlığım %95..

• Sağolun size de hayırlı olsun. İlk apple cihazınız olacak demişsiniz, çok memnun kalacaksınız benim düşüncem, aldığınızda da yorumunuzu paylaşırsınız bizlerle.

• Hocam o normal arka planda kullanmadığınız uygulamaları belirleyin hepsini kapatın bir de Bluetooth özelliğini ayarlardan kapatın normalde kapatınca yine çalışıyor şarjınızı o etkiliyor olabilir.

İnşallah hocam. Gerçi ben değil kızım kullanacak. Tabii arada bir deneyimleme fırsatım olur. Ekran koruyucu tavsiyesi rica ediyorum kullanip memnun kalan arkadaşlardan. Tech evo elite ile kullanım olacak.

• 6 aydır 8 plusu incecik baseus bir kılıf ve spigen camla kullanıyordum çok dikkatliyimdir birkere olsun telefonu düşürmedim.camı kaldırdım attım kenarların boş olmasından nefret ediyorum şuan ekranda koruma yok çok iyiymiş ekran böyle yaa:) Ama yinede 5D tam kaplayan bir cam araştırıyordum trde fiyatlar uçuk ve dandik baya araştırıp aliezpressten baseus aldım bakalım gelir 2 3 haftaya takarım fiyatı 7.5 dolar falan olması lazım linki bırakıyorum kaliteli yurtdışından ekran koruyucu isteyenler için
    m.tr.aliexpress.com
    Online Shop Baseus 5D Ekran Koruyucu Temperli Cam iPhone 8 Için 7 Artı Tam Kapak Koruyucu Sertleştirilmiş Cam Filmi iPhone 8 Için artı 7 artı | Aliexpress Mobile - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32848561814.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32848561814&productSubject=Baseus-5D-Screen-Protector-Tempered-Glass-For-iPhone-X-8-7-Plus-Full-Cover-Protective-Anti

• ir10 kullanıcısına yanıt
    Bendede 8 var bende ekran koruyucu ayar oluyom yarım oldugu için ama 5d olanlar gercekten güzel bende şöyle bir sorun oluyo ön tarafta toz aldıgı için sensör calısmıyor aldıgınız geldıgınde sonucları soylersenız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5D nin iki çeşidi var, pet ve full glass o dediğiniz pet mi acaba ben full glass aldım çünkü. Pet dediğim ekran cam o kenar çerçeveleri plastik pet yani kıvrılabilen oluyor full glassın tüm bölümleri olduğu gibi cam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 8 Temmuz 2018; 22:59:21 >
  • 11.4 iphone 8 e hiç yaramadı..

• quaresmanıntrivelası Q kullanıcısına yanıt
    Ne bakımdan yaramadı

• ir10 kullanıcısına yanıt
    Valla bılmıyom hocam ama telefon goruntusu guzel oluyodu gercekten ama toz alıyo sensor calısmıyo dıye bu 10 lıralık kırılmaz kullanıyom oda kotu duruyo

Kullanım süresi net bir şekilde düştü

Kullanmadıgınız uygulamaları kapattınız mı ayrıca ben tasarruf modunda kullanıyorum inanılmaz farketti şuan 2. Gün bitecek yüzde 36 şarjım

Kullanmadıgınız uygulamaları kapattınız mı ayrıca ben tasarruf modunda kullanıyorum inanılmaz farketti şuan 2. Gün bitecek yüzde 36 şarjım

Kapattım.Biliyorum onları 30 altına düşünce açıyorum genelde pil tasarrufunu.11.4 11.3.1 e göre daha az kullanım sunuyor

• Arkadaşlar uçak moduna alınca telefonu hatsız olarak kullanamıyorum biri aradığında yine telefon çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

2 aydir kararsizim 8 Plus mi alayim S9+ mi diye her gun arastiriyorum yok abi kafayi siyiricam birinde o ozellik var digerinde bu ozellik var.

iPhone ekosistemine alistim ama cok kisitli mesela bir gif hazirlamak icin 35 tl uygulamaya para verdim. Bir font hazirlamak icin 25 tl para verdim. Bi film izlim diye 17 tl para verdim.

Bunlar samsungta yerlesik olarak bulunuyor. 8plus kullanan arkadaslar memnun musunuz tavsiye eder misiniz? Alayim mi yoksa s9 plus mi alayim?

S9 plus cezbeden ozellikler
    Dusuk isikta fotograf cekimi ve kaliteli fotograflar
    Elimde yedekte 256 gb samsung evo sd kart var bosta
    Film izlemesi muazzam keyifli ekrandan dolayi
    Gboard anlik ceviri ozelligi
    Hizli sarj
    Ozel mod fotograf ve video gizleme parmak okuyucusu
    Kolaylikla muzik atma

8plus cezbeden ozellikler
    Airpods kulakligim var siri ile etkilesim ile kullanim
    Emojiler ios emojileri harikulade
    Bir nesneyi yada iletiyi silmek icin androiddeki gibi basili tutmuyorsun, saga sola sürükleyince sil tasi gibi butonlarin gelmesi
    İos kolayligi cok teferruat yok bogmuyor seni

Size kaldim arkadaslar kullananlar lutfen yorum yapsin 2 aydir telefon alamadim bekliyorum suan
    Hocam İyi Günler

Samasung ve Apple Arasında Kalmışsınız kişisel kullanımım açısından Şöyle İzah Edeyim .

Note 3 ile Kalem Show yapmayı özledim

Android Tarafında Özlediğim Tek Olay Bu.

Genel Android Kullanımı İle Karşılaştırırsam (Note 3- G3)

iPhone 8 Plus

Eksileri

1. Görüşme Kayıt Olayı Apple de Yok

2. Tv Kumandası Özelliği Yok

3. Apple Uygulama Alanı Kısıtlı

4. Telefon Yatayda Panaromik Çekmiyor

5. Video İndirme, Ve YouTubemp3 çevirip indirme olayı Yok

6. Mobil İnterneti WiFi ile Erişime Açarken Bluetooth’u da açıyor

7. Denetim Merkezinden WiFi,Bluetooth’u Kaptmak istediğinde sadece bağlantıyı kesiyor aygıtı Kaptmak için ayarlara girmen gerekecek (kendilerine göre açıklamaları var)

8. Parmak izi okuyucusu yavaş

9. Android de Olduğu gibi her sayfaya wallpaper ekleyemiyoruz fakat sol tarafta bir sayfa var oraya borsa, namaz saati, takvim vs eklenebiliyor

Artıları

1. Telefon Stabil, Donma Kasma Yok

2. Şarjı Beni Tatmin Ediyor 40 saat Kullanım aldım

3. Kamera Hızlı Çekiyor Görüntü Kalitesi işine girmem çünkü fotoğrafçılık Yapmıyorum , ön kamera açısı geniş olsaydı daha güzel olacakmış

4. Ekran ss’i alımı güzel düzenleme işi çok daha güzel ve detaylı

5. Malzeme Ben Kaliteliyim Diyor

6. Ekran da Metin okuma olayı Harika

7. Özel Zil ve SMS Sesi Ekleyebilirsin, Bazı Uygulamalarda Bu Mümkün Değil
    8. Kendi Office ve Video Düzenleyicisi Olması Çok güzel

Genel Olarak

%95 Memnunum

%98.9 Kişiselleştirilmiş Olarak Kullanıyorum

(Paketten Çıkartıp Uygulamalarımı Kurdum

Güncelleme Yapmadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 9 Temmuz 2018; 9:30:22 >

• Arkadaşlar apple telefonlarda da görüşme kaydı yapabiliyormusun telefonun özelliğinde yoksa program yukleyip halledebilirmiyiz bunu

• Arkadaşlar merhaba, 2.el iphone 8 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.Yalnız şöyle bir durum var telefon 3 saatte tam şarj oluyor, ara ara da takılıyken şarj almayı kesiyor şarj işareti kayboluyor çıkarıp tekrar takmak durumunda kaldım.Bunlar normal midir?
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.