Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. 8 plus ile X arasında kararsızım. bu hafta birini alacağım. 8 plus alan arkadaşlar da sanırım bu kararsızlığa düşmüştür. neden 8 plus seçtiler acaba?

şuan 8 plusa daha yakınım. tamam x de güzel cihaz ama o çentik eminim sürekli gözüme batacak. inanılmaz çirkin geliyor bana. ve face id pratiklik olarak touch id nin çok gerisinde. bunlar 8 plusa yakın olma nedenlerim. ancak 8 plusin ekran gövde oranı ve devasa boyutları da beni X e itiyor. çevremde 8 plus kullanan arkadaşlarım var hepsinin söylediği şu ki; bir süre sonra alisiyorsun boyutuna.

bir de olur da 8 plus da karar kilarsam renk olarak kırmızı ya da siyah arasında kararsızım :) siz olsanız hangisini seçersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdm kullanıcısına yanıt
    Renk olarak kırmızı bence çok hoş.

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Ucuz alette değil :)

Şarj konusunda memnunum bende gerçekten. Şu sıralar X’i satıp kırmızı 8 Plus almayı düşünüyorum, onunla beraber 2m’lik kabloda alacağım takım süper olacak.

• Reason kullanıcısına yanıt
    Servise sordum o da sizin gibi söyledi, teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    8 plus >> X >> 8 plus

quote:

1.sebep şarjı tatmin etmedi

8 plus ile 48-50 saat bekleme 10-12 saat ekran süresi süresi alırken X de bu süre %30 civarı daha az türkçesi her gün şarj ihtiyacı var ertesi günü akşamı çıkartmıyor

2. sebep yılların iphone alışkanlığı home tuşu ile işlemleri yaparken X de yukarı kaydırma hareketi tuhafıma gitti

son olarakta ekran kağıt üstünde 8 plus tan büyük olmasına rağmen kullanım alanı olarak değil dar uzun olması sebebi ile benim eller de biraz büyük olduğu için klavye bana küçük geldi

kötü cihaz mı kesinlikle değil

ama beni tatmin etmedi yukarıda saydığım sebeplerden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 7 Mayıs 2018; 13:16:31 >
  • Arkadaşlar iyi günler, 8 plus'ta portre çekilen fotoğraflar belli bi zaman sonra normal fotoğrafa dönüyor, bunun önüne nasıl geçeriz?

• Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Portre çekilmiş fotolardaki derinliği istediğin zaman açıp kapatabilirsin zaten. Ben de bir ara çektiğim portre fotonun derinliği kaybolunca kısa süreli bir şok yaşamış, biraz kurcalayınca çözmüştüm. Kısaca anlatayım, fotoğraflar uygulamasını aç, sonra portre modunda çekilmiş bir fotoyu aç, sağ üst köşedeki Düzenle ye tıkla, sonra en üstte PORTRE yazısı çıkar, ona tıkla, yazı sarıya döndüğünde derinlik açılır, tekrar tıkla yine siyaha döndüğünde derinlik yine kapanır. Bu şekilde istediğin gibi oynama yapabilirsin.
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Var, en basitinden 8 de 2 gb ram var, 8+ da 3gb. Tabi IOS ta ram olayı android gibi değil ama fazla ram her zaman daha iyidir ve hız demektir. Plus'ın diğer en önemli artısı da çift kameralı olması. Ben de X almak için gitmiş bu iki fark yüzünden 8+ a dönmüştüm. Var daha başka birçok fark ama beni cezbeden 2 ana fark bunlar.
    Yani A11 içindeki gpu 1080P'de zorlanmayacaktır diyorsunuz,o zaman 8 Plus alıyorum teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Motorları son model ve birebir aynı ama turbo kapasiteleri farklı iki araç gibi düşünebilirsin. İkisi de iyi performansa sahiptir ama turbosu daha güçlü olanın performansı bariz daha iyidir, gibi düşünebilirsin.
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Günlük kullanımım sabah 8 de Wifi bi açarım sürekli bağlı WhatsApp instagram facebook arası Video müzik foto bakıyorum. Ekran ışığı otomatik Mod. Da ne yaptıysam bir türlü ekran süresi olayını attıramadım. Çokmu evham yapıyorum yoksa bu kullanıma göre bu süre normal mi. Sony Xperia z5 de 3! Saat ancak alıyordum 😏😏😏 😂 inşallah bigün bende bi 10 saat ekran süresi alırmıyım düşüncesi ile yaşıyorum 👀👀👀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Çok teşekkürler, peki sürekli böyle mi yapmak lazım. Portreden normal hale dönmesini iptal edemiyor muyuz

• Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Bozuldu ise mecbur böyle yapacaksın. Ama çok sık olan bir durum değil bu, sadece bir kez oldu bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 8 plus düşünüyordum ama emin değildim. kararım kesin artık :) teşekkür ederim cümleten

Büyüklüğü için çok tereddüt etmiştim ama. Benim ellerde büyük olunca iPhone 7 nin klavyesini Türkçe karakterler olmadan kullanabiliyordum sadece. Ama plus deneyimi harikaymış.

• 8 plusumu alalı 2 gün oldu, büyüklüğüne alıştım ama artık şanssızlığamıdır nedir tel elle kullanım kolaylığı saylayan ana ekran tuşuna çift dokununca ekran aşağı inmiyor, ayarlardan erişilebilirlik menüsündeki ulaşılabilirlik açık konumda. en az 10-15 kere denedinten sonra bazen oluyor. apple ile görüşme ayarladım bakalım ne diyecekler, büyük ihtimal x e geçebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

8 plusumu alalı 2 gün oldu, büyüklüğüne alıştım ama artık şanssızlığamıdır nedir tel elle kullanım kolaylığı saylayan ana ekran tuşuna çift dokununca ekran aşağı inmiyor, ayarlardan erişilebilirlik menüsündeki ulaşılabilirlik açık konumda. en az 10-15 kere denedinten sonra bazen oluyor. apple ile görüşme ayarladım bakalım ne diyecekler, büyük ihtimal x e geçebilirim...
    Tuşa bastırmayın hızlıca iki kere dokunun dokunmatik ekrana dokunur gibi. Bir sorun yoksa böyle olması lazım. Klik yapmadan dokunun yani.

• zaten öyle yapıyorum, çalışma mantığını biliyorum, birde kendine bir tık seç seçeneği var 1 2 3 tane 1 en zayıf 3 en güçlü tık olması lazım, ama benimkinde hangisini seçersem seçeyim o tıkların şiddeti değişmiyor, sanırım o bölgede bir sorun var, yazılımla alakalı olabilirmi bilmiyorum, dfu modda bir dahamı sıfırlasam telefonu
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    O tuş şiddeti olayında ben de fark hissedemedim eğer varsa fark. O yüzden hep 2 de ayarlı.

• bu akşam canım telefonla uğraşmak istemiyor, yarın apple ile görüştükten sonra son kez dfu moda alıp ipws.me adresinden yazılımı indirerek restore yapayım, yine düzelmezse x e geçiş yapacam,çünkü onda home tuşu yok aslında telefonu çok beğendim bu sorunda önemsiz gözükebilir ama tel elle kullanım kolaylığı sağlıyor, ayrıca o kadar para vermişim kusursuz olmasını istiyor insan..
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.