Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delimavii67

evet güncelledim zaten kutudan 11.2.5 ile çıkmıştı, itunes üzerinden 11.3.1 e güncelledim ve kullanmaya öyle başladım, niye bu kadar az süre aldım anlamadım oyun falanda oynamadım. 1 hafta daha kullanayım bakalım belki birkaç döngüden sonra yerine oturur yoksa soğurum ben bu telefondan. plus almamın en büyük sebebi pil daha iyi olmasıydı, düz 8 den bile az giderse ne anladım ben bu işten. zaten aklımdaki model 8 di
    Pil sağlığı durumu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil sağlığı %100, daha sıfır telefon, hattımı takıp aktifleştirdikten sonra apple agarnti sorgulamadan baktım sorun yok, ilk önce acaba iade ürünmü diye aklıma geldi ama değil.
  • quote:

pil sağlığı %100, daha sıfır telefon, hattımı takıp aktifleştirdikten sonra apple agarnti sorgulamadan baktım sorun yok, ilk önce acaba iade ürünmü diye aklıma geldi ama değil.
    4 saat boyunca ekran sürekli açık mı uygulama kullanımları ne durumda ve parlaklık seviyesi?

• ekran parlaklığı otomatik, 4 saat boyunca ekran hep açık değil, hadi ilk sefer az gitmesinin sebebini anlarım uygulama yükledim genelde ekran açıktı, ama ikinci şarjdan sonra sadece facebook ağırlıklı kullandım oda sürekli değil
  • Bi kaç gün daha deneyin belki bi' problem vardır bilemiyorum.
  • 1 hafta daha kullanayım bakalım ne olacak. inşallah soğumam tlefondan, bugun bol bol portre çektim, süper kamerası var.
  • quote:

1 hafta daha kullanayım bakalım ne olacak. inşallah soğumam tlefondan, bugun bol bol portre çektim, süper kamerası var.
    Aynen kamerası benim de çok hoşuma gidiyor.

Umarım cihazınızda sorun yoktur.

Ayrıca şu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim, odağı fotoğraf çektikten sonra değiştirebiliyorsunuz. Ücretsiz.

Focos

Güzel bir uygulama.

• Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2 hafta oldu bende yeni aldım 8plus 11.2.5 sürüm ile geldi araştırdım 11.3.1 e telefon üzerinden indirip yedekleme sonrası sıfırlama yaptım yeniden kurmama rağmen maksimum 8 saati zar Zor alıyorum şuan ki durumum bu %47 şarj 3 saat kullanım normalde siz şarj ederken nasıl yapıyorsunuz. Ben %1 e kadar bitiriyorum sonrasında %100 e kadar bekleyip çıkarıyorum hemen. Acaba bi kaç saat fazladan mi durmalı yoksa bizim telefonlar mi sıkıntılı bilemedim 11 12 saati gören beta sürümde bi arkadaş gördüm Allah nazardan saklasın harika hoşuma gitti.

• %1 e kadar bitirirseniz bataryanın sağlığı açısından iyi değil, en ideal şarj aralığı %20 ile %80 aralığıdır. 20den aşağı düşmeden şarja takın.
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim birde böyle deneyeyim inşallah düzelir.

• Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    8 de zaten hızlı şarj özelliği var
  • elimde yeni değişimden gelen 6splus var 8 plus ile değiştirmek istiyorum fiyat farkını konuşmak isterim.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Pm atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xromxnova -- 6 Mayıs 2018; 23:40:48 >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Tabiki. Ipad şarj cihazları daha güçlü olduğu için (12watt) daha hızlı şarj eder. Genel olarak da çıkışı 2 amperlik şarj cihazları 1 amperlik olanlara göre daha hızlı şarj eder. Pile zarar verir mi gibi soru olabilir, hayır kesinlikle vermez. Micro usb veya lightning portlarda zaten istesenizde 2.1 amper üzeri besleme yapamazsınız. Daha yukarısı TypeC portlarda mümkündür ki o da zaten iphone larda yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X konusuna yazmıştım buraya da kopyalayayım bilen çıkar belki;

Ya bu arama ekranındaki numaralara tıklayınca ses gelmiyordu ne güzel (telefon sessizde falan değildi bütün ayarlar aynı) hattımı değiştirdim o rezil tuş sesi geliyor yine numara yazınca. nereden kapatıyorduk bunu aradım bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Bilen duyan tahmin eden yok mu? Ne olduğunu bilemedim

Alıntıları Göster
    Ekranın en üst katmanındaki kaplama malzemesinde bir çizik-hata mevcut. Ne kadar silerseniz silin geçmez. Benim de başka bir cihazımda vardı. Silince ıslakken görünüyor kuruyunca kayboluyordu.

Çok rahatsız ediyorsa değişimden başka çare yok gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Tabiki. Ipad şarj cihazları daha güçlü olduğu için (12watt) daha hızlı şarj eder. Genel olarak da çıkışı 2 amperlik şarj cihazları 1 amperlik olanlara göre daha hızlı şarj eder. Pile zarar verir mi gibi soru olabilir, hayır kesinlikle vermez. Micro usb veya lightning portlarda zaten istesenizde 2.1 amper üzeri besleme yapamazsınız. Daha yukarısı TypeC portlarda mümkündür ki o da zaten iphone larda yok.
    iphone X'i mi çıktığından beri iPad 2017'min büyük şarj aleti ile şarj ediyorum :) Şarj süresi oldukça farkediyor hatta gidip hızlı şarj aleti falan almayı hiç düşünmedim bile. Şuan baktığımda pil sağlığım %100 gösteriyor..
  • DagustuN kullanıcısına yanıt
    O ipadlerin şarj aleti efsane zaten. Ben çok beğenmiş, bir tane de işte kullanmaya almıştım harici olarak, hala da durur. Ama kullanmıyorum çünkü 3 portlu Tronsmart şarj cihazı aldım sonradan, daha pratik oluyor, onu kullanıyorum 1 senedir. 36watt gücü ve bir portu QC3 olduğundan tüm cihazlarda kullanılabiliyor, aynı anda max güçte hızlı şarj edebiliyor.
  • 8plus ın arkası için şeffaf koruyucu arıyorum, ne önerirsiniz ?

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.