Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
818.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maşallah resimler birbirinden güzel, iPhone resim çekme konusunda çok iyi yani hiç fotoğrafçılıktan anlamayanlar için bile, herşeyi kendisi ayarlıyor bize sadece denklanşöre basmak kalıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Ben aldığımda RED yoktu daha çıkmamıştı, olsaydı RED alırdım. Bendeki de Silver. Memnunum.

Daha önce Lumia 1520 kullandım kırmızı renkte, telefonda kırmızı gerçekten çok hoş duruyor ve dikkat çekiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam ben de bugün yarın iphone 8 plus 64 gb silver almayı düşünüyorum. Siz nereden ne kadara ne zaman aldınız acaba? Taksitli alamamak üzücü... En ucuz nasıl temin edebilirim acaba? Teknosa, vatan veya media Mark'tan almayı düşünüyorum. Arkadaş 4300'e almış fakat şuan 4500 ila 4600 arasında seyrediyor. Öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: rdm

vatan bilgisayar in yaptığı FIBA bank kredisi ile alacağım yarın telefonu ama internet sitesinde 8plus kırmızı yok. daha iki gün önce vardı sanki, satışı mi kaldırdılar ürün mü bitti nedir
    FIBA Bank kredisi ile aldığınız zaman peşin fiyattan indirim mi yapıyorlar hocam? Teknosa, Vatan Computer gibi yerlerde 4500-4600 arasında oynuyor 8 plus 64gb nin fiyatı. Daha ucuza alma imkanı varsa paylaşabilir misiniz benimle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class man

Hocam ben de bugün yarın iphone 8 plus 64 gb silver almayı düşünüyorum. Siz nereden ne kadara ne zaman aldınız acaba? Taksitli alamamak üzücü... En ucuz nasıl temin edebilirim acaba? Teknosa, vatan veya media Mark'tan almayı düşünüyorum. Arkadaş 4300'e almış fakat şuan 4500 ila 4600 arasında seyrediyor. Öneriniz var mı?

Alıntıları Göster
    Ben bir kaç ay önce 4500 e almıştım sanırım vatan da. Şuan nerede uygundur bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s Plus'ımı satıp aranıza katıldım arkadaşlar. İlk kez siyah yerine beyaz ayfon kullanacağım. Heyecan var :)
  • Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın.

@delimavii67

Teşekkürler hocam, fotoğrafları procamera ile raw (.dng) ile çekip lightroom üzerinde düzenledim.
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    11.3.1 de sorun yok hocam temiz kurulum sorununuzu çözecektir

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    hocam Media markttan 4600 liraya aldım bugün. internet üzerinden sipariş verdim. İstanbul içi hiç bir vatan bilgisayar mağazasında yok. tek tek aradım. Ümraniye Media markta gittim orda da yoktu. sadece 8 in kırmızı olanı vardı. Media Markt müşteri hizmetlerini aradım optimum mağazasında varmış ama teşhir ürünü olabilir dedi. müşteri hizmetleri aracılığı ile sipariş verdim direk. 14 gün icinde koşulsuz iade hakkim varmış çok iddaliydi bu konuda. eğer ürün zarar gormemisse kesinlikle keyfi olarak iade edebilirsiniz dedi. dedim ki hani iş ciddiye binince çoğu firma kiviriyor siz bu kadar net konusuuorsunuz, ses kayitlariniz duruyor ürüne zarat vermezseniz 14 gun icinde keyfo olarak iade edebilirsiniz. sırf kosulsuz iade için gidip Apple Store'dan alacaktım.

ürün yarın öbür gün gelir heralde :)

• şimdi tek sıkıntı kılıf olayları ;) arkadaşlar ne tavsiye edersiniz? sırf dışardan gorunsun diye kırmızı aldım. şeffaf kılıf istiyorum, hangi ürünü tavsiye edersiniz. ya da ön arka şu kalın jelatin kaplama mi yapsam? siz ne önerirsiniz?

• rdm kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar hayırlı olsun. Peşin mi aldınız bu durumda?

evet hocam. vatan bilgisayarla konuştum, 15 ay vade farksız FIBA banka kredisini ancak 600 liralik hayat sigortası yapınca veriyorlarmis. telefon vatanda 4800 lira 600 de sigorta 5400 e geliyor. kamu görevlisi olduğum için maaş anlaşmalı bankamdan daha uyguna kredi kullandım. totalde 5200 e gelmiş oldu.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

• teşekkür ederim hocam, 7 yıllık android deneyiminden sonra açıkçası çekiniyorum biraz. kullanım alışkanlıkları var sonuçta. alışır miyim alışamaz miyim bilmiyorum.

Huawei p20 pro ile 8 plus arasında kalmıştım ama sağolsun Huawei Türkiye öyle bir fiyat etiketi koydu ki cihaza hiç düşünmeden iPhone'a yoneldim :)

P20 pro da gözüm kaldı açıkçası ama fiyatı çok yüksek maalesef.

Benim de ilk defa ios tecrübem. Daha önce aynı şekilde 6 yıl Android kullandım çeşitli cihazları. Uygulama mağazası biraz pahalı geldi. Onun dışında bir sıkıntım yok. Hoşuma gitti. Memnunum umarım siz de memnun kalırsınız.

• hocam emin ol 5 6 ay sonra ip 8 plusi p20 pro bin sıfiri ile takas edebiliriz.

yıllar önce iPhone 4 ilk çıktığında gidip almıştım. 6 ay kadar kullandım. tek ios deneyimim oydu. ekran çok küçük geliyordu. gidip Samsung Galaxy S2 nin sıfırı ile takas etmiştim hiç unutmam :) Apple cihazlar inanılmaz az değer kaybediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rdm

hocam emin ol 5 6 ay sonra ip 8 plusi p20 pro bin sıfiri ile takas edebiliriz.

yıllar önce iPhone 4 ilk çıktığında gidip almıştım. 6 ay kadar kullandım. tek ios deneyimim oydu. ekran çok küçük geliyordu. gidip Samsung Galaxy S2 nin sıfırı ile takas etmiştim hiç unutmam :) Apple cihazlar inanılmaz az değer kaybediyor
    O konuda haklısınız o yüzden verdiğim paraya acımıyorum.

• az önce çektiğim resimleri pcye attım bir şey dikkatimi çekti, portre moduyla çekilen fotoğraflar ayrı olarak kaydediliyor, isim olarakta portre olanın başına e harfi ekleniyor, boyutuna şaşırdım orjinali ortalama 4 mb iken portre olarak kaydedilen daha az mb.
    Deneyimlerinizi bekliyorum hocam. Bende 7 yıllık android kullanicisiyim:)

usenmeden yazacağım hocam :)

• Yorumumu neden siliyorsun admin bir derdin mi var burda deneyimleri paylaşıyoruz

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.