Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delimavii67

ön kamerasında portre modu için 1000 lira vermeye değermi, ayrıca boyutu normal 8 boyutlarında, senin tatmin etmezdi, kağıt üzerinde ekran büyük ama ikisinide eline alınca plus büyük

Alıntıları Göster
    Onun da biraz etkisi var ne olurdu 8+ ön kamerasına da portre koysalardı da fiyatı biraz daha yüksek tutsalardı.

• senin dediğin gibi yapılsaydı seneye ne satacaklardı, onuda seneki modele koyup yenilik yaptık diye satacaklar
  • hala daha kılıf sipariş vermedim o kadar çok seçenek varki, uag var 180 lira apple orijinal silikon oda 180, spigenin modelleri daha uygun, benim istediğim ise kılıfın arkasında yüzük yada çubuk gibi stand olabilen modeller. ailecek masada telefondan bişey izlerken hep bardağa tabağa yaslamak zorunda kalıyorum bazen tak kayıp düşüyor
  • quote:

senin dediğin gibi yapılsaydı seneye ne satacaklardı, onuda seneki modele koyup yenilik yaptık diye satacaklar
    O da doğru maalesef. Hiç sevmiyorum şu kısma işinden. Android'de adam her türlü donanımı koyuyor yazılımdan kısıyor 4 ay sonra destek yok. Apple yazılım desteğini iyi veriyor donanımı sınırlıyor. Koy şöyle arka tarafa koyduğun kamerayı ön tarafa da mis gibi olsun. Tek derdim bu.
  • yine cahilliğime verin ben bunda artırılmış gerçeklik olayınıda bulamadım, kullanacağımdan değilde lansmanda çok vurgulandı merak ettim. bunun için ayrı uygulamamı yüklemek gerekiyor?gogle amcadan araştırdım airmeasure diye ölçüm uygulaması indirdim süper bişeymiş :) ama 2 cm fazla ölçüyor, 15 cmlik cetveli 17 cm olarak ölçtü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 5 Mayıs 2018; 22:37:11 >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 7 satıp mate 10 pro aldım sonra 1 ay sonra onu satıp 8plus aldım. Mate 10 proda olupta bu telefonda aradığım hiçbir şey yok. Eğer tripod kullanıp geceleri yada düşük ışıkta pro modda resim çekip durmuyorsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Keza mate 10 pronun güncelleme handikapları bile soğuttu beni o telefondan. Yok FF kullan yok imzalandı yok onaylanmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yine cahilliğime verin ben bunda artırılmış gerçeklik olayınıda bulamadım, kullanacağımdan değilde lansmanda çok vurgulandı merak ettim. bunun için ayrı uygulamamı yüklemek gerekiyor?gogle amcadan araştırdım airmeasure diye ölçüm uygulaması indirdim süper bişeymiş :) ama 2 cm fazla ölçüyor, 15 cmlik cetveli 17 cm olarak ölçtü
    Bilmiyorum ben de ama o dediğiniz olay gözlük takıp 3 boyutlu film dizi oyun filan değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: w00t.

Ben iPhone 7 satıp mate 10 pro aldım sonra 1 ay sonra onu satıp 8plus aldım. Mate 10 proda olupta bu telefonda aradığım hiçbir şey yok. Eğer tripod kullanıp geceleri yada düşük ışıkta pro modda resim çekip durmuyorsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Keza mate 10 pronun güncelleme handikapları bile soğuttu beni o telefondan. Yok FF kullan yok imzalandı yok onaylanmadı.
    Iphone 8+ da da tripod var ve 30 saniye pozlama süresi...

8'de de vardır.
  • Procam ile falan mı?

• quote:

Procam ile falan mı?
    Evet
  • yok gözlük değil, mesela odanın içine koltuk yerleştirme yada bir cismi boyutunu ölçme, ama bu ölçme işlemi hakkaten gerçeğe çok yakın, misal bi yere gittiniz herhangi bişey ölçeceksiniz masanın eni boyu kaç cm vs. hemen telefonla ölçüyoruz, bunun için airmeasure diye uygulama indirdim isterseniz indirip deneyin
  • Bunu zaten 2011 de Xperia Neo V'de yapıyordum uygulama yardımıyla, bilmiyorum ama bir deneyim bakayım.
  • Yok yok kesinlikle aynı şey değil. Procam çok çakma bir uygulama mate 10 pronun pro modunun yanında. Sırf meraktan kıydım 25 liraya aldım şimdi ama resim çekmeden çalışırken bile frame atlaya atlaya gösteriyor etrafı. Tripod ile denemeler yaptım ama aynı değil malesef. Ama dediğim daha hiçbir gece çıkıpta resim çekmiş biri olmadığımdan hiç önemi yok benim için bu eksikliğin.
  • quote:

Yok yok kesinlikle aynı şey değil. Procam çok çakma bir uygulama mate 10 pronun pro modunun yanında. Sırf meraktan kıydım 25 liraya aldım şimdi ama resim çekmeden çalışırken bile frame atlaya atlaya gösteriyor etrafı. Tripod ile denemeler yaptım ama aynı değil malesef. Ama dediğim daha hiçbir gece çıkıpta resim çekmiş biri olmadığımdan hiç önemi yok benim için bu eksikliğin.
    Frame atlaya atlaya göstermesi bir eksiği onu ben de sevmiyorum enstantene hızı artırıldığında oluyor o ama uzun pozlama denediniz mi? 30 saniyeye kadar pozlama ayarı var.
  • Denedim evet. Ama dediğim gibi çok tatmin edici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Arkadaşlar çok net değil ama anca bu kadar çekebildim. Ekranda bir şey var sanki toz gibi ama 3 kez kırılmaz cam taktırdım temizlediler iyice ama ekrandaki lekemsi şey geçmedi hala duruyor. Ölü piksel olabilir mi? Ölü piksel testi yapıyorum siyah renkte mesela göze çarpmıyor. Ama beyaz renkte tozumsu bir şey duruyor. Ne olabilir fikri olan var mı beyaz ekranda dikkatli olunca belli oluyor

Bilen duyan tahmin eden yok mu? Ne olduğunu bilemedim

• telefonu alalı 2 gün oldu 2.şarjı yaptım ama çok az geldi bana, şuan %40 şarj var kullanım 3 saat 50 dk. beklemede 16 saat 20 dk. 8 plus için çok az değilmi? telefon yeni olduğu için olabilirmi ne kadar sürede tam yerine oturur. bu şekilde şarj süresi alacaksam satarım ben bunu.
  • quote:

telefonu alalı 2 gün oldu 2.şarjı yaptım ama çok az geldi bana, şuan %40 şarj var kullanım 3 saat 50 dk. beklemede 16 saat 20 dk. 8 plus için çok az değilmi? telefon yeni olduğu için olabilirmi ne kadar sürede tam yerine oturur. bu şekilde şarj süresi alacaksam satarım ben bunu.
    Son stabil sürüme güncellediniz mi? Bir de 3 saat 50 dakika az geldi bana. Benim şarj %45 şuan 6 saat 3 dakika kullanım 34 saat 32 dakika bekleme var. Ayrıca konum wifi 4g bluetooth cloud yedekleme ıvır zıvır her şey açık.
  • evet güncelledim zaten kutudan 11.2.5 ile çıkmıştı, itunes üzerinden 11.3.1 e güncelledim ve kullanmaya öyle başladım, niye bu kadar az süre aldım anlamadım oyun falanda oynamadım. 1 hafta daha kullanayım bakalım belki birkaç döngüden sonra yerine oturur yoksa soğurum ben bu telefondan. plus almamın en büyük sebebi pil daha iyi olmasıydı, düz 8 den bile az giderse ne anladım ben bu işten. zaten aklımdaki model 8 di
  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Yalnız araştırdım da ios 1/3 ten uzununa izin vermiyormuş.

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.