Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hiç çalışmıyor. Herhangi bir uygulama açıkken ana ekrana dönmüyor. Ekranda sanal bir home tuşu widgeti var. Donanımsal bir sorun mu acaba? İade etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz3301 -- 5 Mayıs 2018; 14:20:38 >
  • Deniz3301 D kullanıcısına yanıt
    isterseniz appleyi arayın durumu anlatın, onlar yol gösteriyor. uzaktan cihaza erişip sorunu anlıyorlar
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Bende bir sıkıntı yok kardeşim en son güncelleme yüklü.
    Telefonu bi aç kapa istersen geçen bendede ekran kaydı çalışmıyordu kapadım açtım düzeldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyvallah kardeşim hakkaten kapatıp açınca düzeldi. çok uzun yıllar iphone kullandım bir sorun için hiç telefon kapattığımı bilmem
  • Blitzwolf Q.C 3 sarj aletini normal lightning kablo ile denedim. Iphone 8'i 25 dakikada %48 sarj etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhax -- 5 Mayıs 2018; 14:51:1 >
  • IPhone 8'de iOS 11.4'e yükseltmek güvenli mi olacak? Henüz hiç kimse denemedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronnysharma

IPhone 8'de iOS 11.4'e yükseltmek güvenli mi olacak? Henüz hiç kimse denemedi mi?
    8+ da 11.4 beta kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım işinize yarar mı bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahilliğimi mazur görün daha önce hiç çift kameralı tel kullanmadım foto çekerken arka tarafı flulaştırma olayını bulamadım bunun bi ayar menüsü falanmı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

cahilliğimi mazur görün daha önce hiç çift kameralı tel kullanmadım foto çekerken arka tarafı flulaştırma olayını bulamadım bunun bi ayar menüsü falanmı var.
    Orijinal kamerasından kamera modunu "Portre" moduna alın. Uygulama sizi yönlendirecek zaten, 2 metre uzaktan istediğiniz objenin ya da kişinin fotoğrafını çekmek için odaklayın arka planın flu olması lazım uygun ışık ve uzaklıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Orijinal kamerasından kamera modunu "Portre" moduna alın. Uygulama sizi yönlendirecek zaten, 2 metre uzaktan istediğiniz objenin ya da kişinin fotoğrafını çekmek için odaklayın arka planın flu olması lazım uygun ışık ve uzaklıkta.

Alıntıları Göster
    telefonu dün aldım portre moduna getirdiğim zaman ekranda derinlik efekti yazıyordu, gece 11.3.1 güncellemesi yaptım o yazıyı göremedim.
  • quote:

telefonu dün aldım portre moduna getirdiğim zaman ekranda derinlik efekti yazıyordu, gece 11.3.1 güncellemesi yaptım o yazıyı göremedim.

Alıntıları Göster
    Tamam derinlik efekti olur hatta kamera biraz zoom yapmış olur.

Derinlik efekti olunca arka planın flu olması lazım, uygun uzaklıkta olunca derinlik efekti yazıyor. Diğer türlü cismi 2 metre içine yerleştirin gibi bir şeyler yazıyor.
  • dediğiniz gibi yaptım bi kaç foto çektim ama arka plan flulaşmadı derinlik efekti olması için bir tuşa falan dokunmak gerekmiyormu
  • quote:

dediğiniz gibi yaptım bi kaç foto çektim ama arka plan flulaşmadı derinlik efekti olması için bir tuşa falan dokunmak gerekmiyormu
    Bu şekilde olması lazım.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Mesela ilk fotoğrafta uygun uzaklıkta olmadığı için uzaklaşın diyor. İkinci fotoğrafta ise "Doğal Işık" kısmı renkli bir şekilde belirgin, bu odağın uygun uzaklıkta olduğunu ve ışığın yeterli olduğunu gösteriyor arka planın flu olması için. Bir miktar flulaşıyor, eğer bu miktar yeterli değilse fotoğrafı çektikten sonra appstoredaki farklı uygulamalarla (ücretli-ücretsiz) bu oran üzerinde değişiklik yapabiliyorsunuz.
  • Gece fotoğraf çekmek için bu tarz bir şey kullanan var mı?
    Apple (TR)
    Fotoğrafçılık - iPhone Aksesuarları
    https://www.apple.com/tr/shop/iphone/iphone-accessories/photography

Tripod..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0988D7594 -- 5 Mayıs 2018; 20:15:58 >

• eyvallah kardeşim teşekkürler
    Önemli değil.

• Bu arada bazen Iphone X mi alsaydım diye düşünüyorum, ön kamerasında da portre modu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Bu arada bazen Iphone X mi alsaydım diye düşünüyorum, ön kamerasında da portre modu var.
    ön kamerasında portre modu için 1000 lira vermeye değermi, ayrıca boyutu normal 8 boyutlarında, senin tatmin etmezdi, kağıt üzerinde ekran büyük ama ikisinide eline alınca plus büyük
  • Fotoğraf çekerken bi anda telefon donup siyah ekran veriyo sizdede oluyomu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.