Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu docktan apple onaylı belkin marka almıştım 60 liraya, bi heves aldım ama çekmecede duruyor, kullanışlılık kişiden kişiye göre değişir.
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Hocam sürümü güncelledim şarj ve bekleme süresi muhteşem şuan%2 teşekkür ederim sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar çok net değil ama anca bu kadar çekebildim. Ekranda bir şey var sanki toz gibi ama 3 kez kırılmaz cam taktırdım temizlediler iyice ama ekrandaki lekemsi şey geçmedi hala duruyor. Ölü piksel olabilir mi? Ölü piksel testi yapıyorum siyah renkte mesela göze çarpmıyor. Ama beyaz renkte tozumsu bir şey duruyor. Ne olabilir fikri olan var mı beyaz ekranda dikkatli olunca belli oluyor

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

ben bu docktan apple onaylı belkin marka almıştım 60 liraya, bi heves aldım ama çekmecede duruyor, kullanışlılık kişiden kişiye göre değişir.
    Pek de önemli bir şey değil ama bilgisayar masamda dursa bilgisayara bağlı iyi olabilirdi sanki, kabloyu tak çıkart üşeniyorum her defasında bilgisayara bağlamakla.
  • ona 229 lira bence çok, bunun yerine kablosuz şarj standı daha iyi olmazmı, bu sefer hepten kablo takıp çıkarma derdin olmaz :)
    mesela bu kaliteli bişeye benziyor
    www.apple.com
    Belkin Boost Up Kablosuz Şarj Platformu - Apple (TR)
    https://www.apple.com/tr/shop/product/HL802Z/A/belkin-boost-up-kablosuz-şarj-platformu?fnode=97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 5 Mayıs 2018; 0:4:41 >

• delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Bu zaten kablosuz şarj standı değil mi diyecektim ki normal şarj aleti gibi takıldığını fark ettim. Aslında dediğiniz daha iyi olur. Bilgisayara kablo sürekli bağlı durur bağlayacağım zaman onu kullanırım diğer türlü kablosuz şarj ile şarj ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir şey evde duruyor kullanmadım.

O paraya gidip hızlı şarj adaptörü alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Gereksiz bir şey evde duruyor kullanmadım.

O paraya gidip hızlı şarj adaptörü alın.
    Orijinal hızlı şarj var mı? Orijinal değilse kullanmam.

• Macbook bilgisayarınız varsa onun adaptörüyle oluyor.

Yoksa buradan alabilirsiniz.

https://www.apple.com/tr/shop/product/MJ262TU/A/29-w-usb-c-güç-adaptörü
  • Macbook air var. Bozmaz ya da ömrünü azaltmaz değil mi bataryanın?

• evet orijinal hızlı şarj var
  • quote:

evet orijinal hızlı şarj var
    Deneyip yorum yapayım o zaman bakalım ne kadar fark edecek. Normal şarj aleti çok yavaş.

• quote:

evet orijinal hızlı şarj var
    Bendeki macbook air şarj aleti o bahsedilenden değilmiş. Deneyemedim...

• sadece adaptör değil, kabloda alman gerekecek, ucb type-c kablosu, bizim kablolarla olmuyor, yani adaptör + kablo ikilisi olması lazım, kablonun bir ucu lightning bir ucuda type-c olacak, bununda fiyatı tam bilmiyorum ama 300 tlyi geçiyor diye biliyorum, denilene göre yarım saatte %50 dolduruyomuş
  • quote:

sadece adaptör değil, kabloda alman gerekecek, ucb type-c kablosu, bizim kablolarla olmuyor, yani adaptör + kablo ikilisi olması lazım, kablonun bir ucu lightning bir ucuda type-c olacak, bununda fiyatı tam bilmiyorum ama 300 tlyi geçiyor diye biliyorum, denilene göre yarım saatte %50 dolduruyomuş
    Almam en azından yakın zamanda. İleride olabilir belki şimdilik idare ediyorum zaten akşamları şarja takıyorum gün sonunda %50 filan oluyor şarjım yani çok rahat yetiyor hızlı şarjlık pek bir şey yok olsa güzel olur o ayrı. Xiaomi Mi 6 var onda hızlı şarj var ilk defa onda kullandım hızlı şarjı gerçekten güzel bir şey.

• şarj etmeyi nasıl yapıyosunuz, akşamdan şarja takıp sabahmı çekiyorsunuz yoksa %20-%90 aralığı yeterlimi.
  • quote:

şarj etmeyi nasıl yapıyosunuz, akşamdan şarja takıp sabahmı çekiyorsunuz yoksa %20-%90 aralığı yeterlimi.
    Akşam şarja takıyorum %100 olunca çekiyorum şarjdan erken çıkartmıyorum acil işim yoksa. Ya da sabaha kadar takılı bırakmıyorum.

• Merhaba Arkadaşlar,

Anakonuyu inceleyim dedim ama 8/8 plus konusu olmasına rağmen iphone X özellikleri ve videoları mevcut.

Acaba yanlış konuya mı geldim diye 2 kere baktım.

Konunun düzenlenmesi şart.

• Telefonumda ana ekran tuşunun servise ihtiyacı var gibi bir uyarı geldi. Sorun hakkında bilgisi olan var mı?
  • home tuşuna iki kere dokununca ekran yarıya kadar aşağı iniyordu, 11.3.1 güncellemesinden sonra tepki vermiyor sizdede durum aynımı? bu özellik çok iyiydi 10 defa deneyince kafasına göre iniyor.
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.