Bildirim
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (306. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gg Teknosa mağazasından aldım 4275 e geldi sıcak fırsat değil hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
geldimi ? elinde mi şuan? kutu nasıl ? açılmış kutu mu garanti bilgileri sorguladın mıquote:
Orijinalden alıntı: cagatayf
Gg Teknosa mağazasından aldım 4275 e geldi sıcak fırsat değil hocam
vatanbilgisayardan almak istiyorum indirime girmek istiyorum. -
Henüz kargo aşamasında elime ulaşmadı
faturada seri no yazması lazım. seri no alıp garanti bilgileri sorguladın mıquote:
Orijinalden alıntı: cagatayf
Henüz kargo aşamasında elime ulaşmadı -
Telefon elime ulaşmadığı İçin fatura numarasını bilmiyorum sadece ürün no ile satış kodu yazıyor (sorunuz varsa özelden sorun isterseniz konuyu kirletmeyelim)
quote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
Arkadaşlar Plus modeli için Kılıf tavsiyeniz var mı acaba ?
?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Biraz düşük geldi.
ben yıllardır iphone ile ekranımı apple tv kullanarak aktarıyorum ve inanılmaz rahatlık sağlıyor, tek tuşla telefon ekranı birebir tv ekranında. bendeki apple tv de son nesil değil bir önceki nesil, airplay ile yansıtmak için kullanıyorum sadece..sahibinden comda 200 ile 300 tl fiyat arlığında bulunabiliyor. -
-
Selam arkadaşlar
Bir konuda kararsız kaldım tavsiye bekliyorum
Suan Louisiana yım burda 8 plus 64gb 800 dolar vergisiyle 880 dolar yapıyor 150 tl de Türkiye masrafı desek 3758 tl ye geliyor Türkiye fiyati 4400 tl dersek aman aman bir kar yok ortada . Acelem de yok açıkçası. Bu durumda bu telefonu burdan mi almalı yoksa türkiyeden alıp 2 yıl garanti sahibi mi olmalı acaba ne dersiniz ?
Yoksa eylülde çıkacak seriyi mi bekleyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence buradan alın, kafanız rahat etsin. Kurlar çok yüksek artık, pek fark kalmadı.
Hem 2 sene garantili olmuş olur. Ne olur ne olmaz. Garanti ve benim için en önemli sebeplerden biri mesela. Hep TR cihazı alırım o yüzden.
4400'den daha uygun fiyatlara da denk gelir zamanını yakalarsanız. -
O değilde bugun öğlen sıcağında güneşin altında bi yarım saat felan oyun oynadım,telefon acayip ısındı.Şuan biraz yavaşladı gibi hissediyorum,büyük ihtimal psikolojik :)
-
Çok ihtiyacım olduğunda laptopu da kullanıyorum hocam işimi görüyor yine. Tavsiyene teşekkür ederim uyguna birşey düşerse değerlendirebilirim :)
Lütfen ekran alıntılarını küçük olarak ekleyin. -
Bende öyle düşünüyorum dediğiniz gibi ama benim burdan dönüşüm ağustos gibi olacak ben mutlaka eylülde çıkacak olan seriyi beklerim :)
Teşekkürler
10 günlük aradan sonra tekrar batarya ile ilgili tecrübelerimi aktaracağım
İlk 2 gün kamera video emoji uygulama kurulumları derken her gün şarj ederek kullandım tam günü çıkarmaya yetti.
Standart kullanmaya başlayınca 48 55 saat arası bataryası dayandı 6 6.5 saat arası ekran süreleri elde ettim.
Kullanım detayları
Whatsapp web tam gün
Twitter
Yazar oku
Ekşi sözlük
Donanım haber (web üzerinden)
N11 mağaza yönetimi
Yandex disk (sürekli senkron)
E posta uygulaması (otomatik senkron)
Tinder + Connected2.me
Broadlink ev otomasyonu kumanda uygulaması e control, avize, prizler, köşe lambalarını açıp kapamaya yarıyor.
Samsung ks9500 tv kontrol etmek için smart view (genelde kumanda yerine telefondan kontrol ederim mouse işlevi gördüğü için)
Gear s2 bluetooth üzerinden sürekli bağlı
Clash of clans oyun
Gün içinde kısa telefon görüşmeleri
Nova launcher prime (çift dokunuş ile ekran kapatmak alışkanlığım olduğu için kullanıyorum) iphone ile yapamadığım için en çok aradığım özellik el alışkanlığı.
Ekran parlaklığı %50 otomatik
Always on display 19:00 00:00 arası programlı açık
İphone 8 ile Always on display hariç aynı işleri yaptığımda 40 48 saat arası kullanabiliyordum o yüzden batarya performansları hemen hemen s9 ile aynı, s9 biraz daha iyi ama fark atmıyor.
S9 daha büyük ekran, çözünürlük farkını batarya büyüklüğü ile dengelemiş gözüküyor
İphone 7 ve 8 modellerinin şarjından memnunsanız s9 da benzer hatta biraz daha fazla şarj ömrü sunuyor bu kesin
Bu testler %100 %5 şarj aralığında yapıldı batarya bitip kapanana kadar kullanılmamıştır.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-s9-iphone-8-deneyimlerim--132230645#132230645
-
Kusura bakmayin telefona yeni yeni alismaya calisiyorum bidakine dikkat ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X