Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vaqabondx

Çok ihtiyacım olduğunda laptopu da kullanıyorum hocam işimi görüyor yine. Tavsiyene teşekkür ederim uyguna birşey düşerse değerlendirebilirim :)
    Dostum nickin bana çok tanıdık geldi eskiden knight ile ilgilendinmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 17 Nisan 2018; 23:16:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Lise hayatımı karartan oyun mu kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaqabondx

Lise hayatımı karartan oyun mu kardeş
    KO 1299 Pvp server waqabond client senin eserinmiydi

Biraz konu dışı oldu arkadaşlar kusura bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 17 Nisan 2018; 23:14:55 >
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Uskoda bu nickle oynamadım da pvp olabilir ama hiç hatırlamıyorum hocam inan ki :D

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz o halde.
  • 11.3 iphone 8 %45 de güç modu actım lte hiç kapatmıyorum

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxDark -- 18 Nisan 2018; 7:14:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Turkcell'li 8+ sahiplerinden bir ricam var. Ayarlar>Hücresel>Seçenekler>LTE'yi Etkinleştir>Ses ve Veri'yi işaretleyip kulaklık takılıyken karşıdan sizi biri aradığında ve cevap verdiğinizde arayan kişinin sesi geliyor mu? Bende böyle bir problem var. Ben aradığımda sorun yok ama karşı taraf aradığında arayanın sesi kulaklığa aktarılmıyor. Seçeneği "Yalnızca veri" yaptığımda sorun düzeliyor çünkü aramalar 3g ye düşüyor o zaman. Bakabilen olursa çok memnun olurum. Duruma göre operatör güncellemesi, yazılım güncellemesi bekleyeceğim ya da servise götüreceğim.
    Turkcell kullanıyorum, karşıdan gelen aramalarda kulaklığa ses çalmasından itibaren geliyor, konuşmakta sorun yok.

LTE arama anında 3G ye düşüyor, telefon kapanınca normale dönüyor.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    plus gibi süre almışsın, suanda ip8 alma arefesindeyim ama hala ip8 mi ip8 plusmu karar veremedim, büyük ekran seviyorum fakat plus gereksiz büyük, ip x düşündüm oda fiyatını haketmiyor. kararsız kalmak çok zor.
  • arkadaşlar amerikadan 8 plus geldi fakat alet açılmıyor ve şarj olmuyor teknik servise götürmeden halletmenin bir yolu olabilirmi bildiğiniz alet sıfır daha kutusundan yeni açtık
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Büyüklüğüne hemen alışıyorsunuz. Hatta biraz kullandıktan sonra 4.7 inç olanlar oyuncak gibi geliyor. Büyük telefonlara alışıksanız 1-2 milim için küçük almayın. Kamera farkı, ekran farkı, pil farkı... Bunlar için plus almaya değer.

• sezka44 kullanıcısına yanıt
    Şarja tak 5 dk için de acilmasi lazim acilmaz ise aldigin yere götür yada servise götüreceksin..

• mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    aslında plus istememin cezbedici tarafı kamera, ram ve pil farkı, ama gel gelelim kasa çok büyük, 2 sene önce de aynı ikileme düştüm, turkcelden düz 6s aldım, 2 hafta sonra gittim 1000 lira üste vererek 6s plus aldım, 1 ay kullandım tekrardan 6s e geri döndüm çok zararım olmuştu, plus kullanırken cebime koydugumda ayakkabımı bile bağlıyamıyordum tek elle kullanmak mümkün değil, kullanırsın ama zorla, telefon elinde habire dans ediyor)) yoksa iki elle kullanımı gayet keyifliydi, ama malum bu telefonları sadece durduğumuz yerde kullanmıyoruz yolda arabada heryerde, o yüzden kullanımı pratik olacak, 2 yılı geçkin süre 6s kullandım ve kullanmaya devam edecektim ama bozulduğu için yeni telefon almam lazım, android aldım sevemedim, 2 gün içinde karar vermem lazım. x düşündüm oda hem çok pahalı hemde sarjsüresi olarak arkadaşım memnun değil.biraz uzun oldu ne yazasım varmış:))))

• 8 Plus'ın kasası gerçekten büyük ve ağırlığı fazla ama insan alışıyor bence. Düz 6s'ten 8 plus'a geçerken aynı şeyleri ben de sorun etmiştim, fakat şu an çok pişman olduğum söylenemez. Ve açıkçası mesela bu saatten sonra düz IPhone kullanmak istemezdim.

Sırf kamera için bile plus modelleri tercih edilebilir.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak,telefonu araca takmak İçin mıknatıslar oluyor se de kullanıyordum ve memnundum ama telefonu gözden çıkardığım İçin metali arkasına yapıştırmıştım ama plus ın arka cam olduğu İçin metali kılıfa yapıştırsam 2 gün sonra teli çizme zarar verme vs yapar mı siz bu sorunu nasıl hallettiniz ?

2. Soru kablosuz şarj sistemi olduğu İçin bu mıknatıslar telefona zarar verir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sizde de yuzde 5 e kadar sarji bitirdikten sonra sarja taktiginizda %100 olmasi 3 saate yakin suruyormu piyasada satilan normal 2.4 amper 5v luk adaptorlerden alsak telefona zarar veriri mi ?

• kirmizi iphone 8 ler mayis ayinda çikacakmis. bakalim imkan olursa bi 8 alacagim sanirim. plus dusunuyordum fakat buyuk ekrandan biktim artik eski 5s imi ozledim. en iyisi 8 almak olacak benim icin.

• Hocam 8 in piline güvensem ben de alacağım ama plus ın piline alışınca 8 gözümü korkutuyor

• Limak007 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 3 saate yakın oluyor. Ancak şöyle bir durum deneyimledim hızlı şarjla yapılan dolumlar telefonun şarjının hızlı gitmesine neden oluyor bende bir kaç yerde okudum yani telin şarjı hızlı bitiyor ancak telle gelen adaptörle şarj olunca daha uzun gidiyor ben çok acelem olunca ps4 deki usb3.1 portuna bağlıyorum 2 saate yakın şarjı fulleniyor ama hızlı gidiyor o yüzden gerekmedikçe normal adaptörle şarj ediyorum.

• 8 plus güzel bi telefon 8 e göre camerası faln daha iyi ekranı güzel nette gezmesi zevkli ams çok büyük y bendd 8 var plus alma durumum vardı ams normal 8 aldım geçen yine inceledim plusu aga çok büyük ya yukarda bi arkadaş demişti ayakkabını bağlayamıyon diye aynı mantık:) bayanlar için güzel çanta taşıdıkları için içine atıyorlar ama cepte insan rahat edemez ıp8 gerçekten çok tatlı bi telefon özellik olarakta aynı zaten işlemcide aynı ıp8 almak isteyen olursa tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.