Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
820.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman bu inceleme yapanlar herkesi kandırıyor. Bas bas bağırıyolar çizilmez cam diye. Bıçakla yaptıkları testler falan hepsi bir kandırmacadan ibaret demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

iPhone 8 Plus 64 GB ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Şimdi bu cihazda çok sağlam bir kılıf arıyorum

Ben bu kılıfı kullanıyorum memnunum

• Elde kayganligi nasil? Ayrica koseleri cikintili mi dusunce falan korur mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

Elde kayganligi nasil? Ayrica koseleri cikintili mi dusunce falan korur mu

Kayganlık olarak el ıslaksa sıkıntı yaratabiliyor diğer türlü gayet güzel. Köselerden çıkıntı mevcut o yüzden koruma durumu gayet iyi

• 3750-4000 TL arasında gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 4 Şubat 2018; 21:58:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold rengi yaz kış efsane duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRKN25_IST

Acaba özelliği mi o 😉

yani şimdi öyle değil mesela bir bardak koydugumda bardagın kendi kenarlarıda bulanık kalıyor arkayı değil nesnenin kendi kenarlarını algıyamıyor gibi geldi bana.
  • Bugün mediamarkt'den alacağım nasipse..

• Yok düz 8 ama ikinci bir telefonum var note5 onu daha aktif kullanıyorum. İnternet navigasyon oyun vs. Ondan dolayı o kullanımı yakalıyorum. 2 günde bir şarj etmek büyük lüks

• quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

Bugün mediamarkt'den alacağım nasipse..

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tala Valkov -- 6 Şubat 2018; 3:2:14 >
  • Merhabalar android telefonlardan(Lg g3,Lg g6,Huawei P10Plus) dan sonra İphone 8 Plus 64 gb terfi ettim. Aranıza katıldım.
    İnşallah iyi birşey yapmışımdır.. ios ilk deneyinimim hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoparAsus -- 6 Şubat 2018; 11:40:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LgDigi

Merhabalar android telefonlardan(Lg g3,Lg g6,Huawei P10Plus) dan sonra İphone 8 Plus 64 gb terfi ettim. Aranıza katıldım.
    İnşallah iyi birşey yapmışımdır.. ios ilk deneyinimim hayırlısı.

Hayırlı olsun. Umarım kısıtlamalara çabuk alışırsın. Diğer türlü zaten Harika cihaz.

• Arkadaşlar bende geçen hafta ıphone 8 space gray aldım hep android kullanmıştım değişiklik olsun dedim s8 ile arasında kalmıştım ama ıphone 8 aldım ios süper ama çok kısıtlama var cidden mesela çevrimdışı müzik dinlemek için hangi program iyi ıp8 dede mp3 dönüştürücüden müzik indirebilirmiyim

Samsung level u bluetooth kulaklığı tanırmı bu soruları sormk istedim malum yeniyim şimdiden teşekkürler bu arada tel süper özellikle ses çıkışı harika kamerası 12mp ama iyi çekiyor bunu nasıl başarıyor lensimi iyi hangi programları önerirsiniz.Tekrar teşekkürler arkadaşlar

• Bazen soğuk havada fotoğraf çekerken (genelde portre modu) flaş patlamama sorunu yaşayan var mı ?

• i8 64gb gold ile aranıza katıldım bende

Cihaz 11.0.3 geldi son sürüme güncellesem mi bilemedim şimdilik bir sıkıntıyla karşılaşmadım

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    pil performansıhakkında bılgıler beklıyoz.
  • 11.2.5 'e güncelleyen var mı?
  • Arkadaşlar 11.2.5 e güncelledim ben genelde her güncellrmeyi yaparım tavsiye ediyorm arkadaşlar çok seri oldu bataryası bi gün rahat yetiyor ama tabi aşırı resim çekip parlaklığı en üst seviyeye çıkarırssnız şarj çabuk bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto5000

pil performansıhakkında bılgıler beklıyoz.

Memnunum hocam 1 günü rahat çıkartıyor

• Herkese selam, dün aldığım iPhone 8'in ilk pil performansını paylaşmak istiyorum.
    Kullanmadığım bazı özellikleri kapatarak pil performansını arttırabilirdim fakat Ios'a tam hakim olmadığım için mümkün olmadı.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tala Valkov -- 6 Şubat 2018; 23:41:14 >
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.