Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (873. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun sure jet black kullananlar deneyimlerini yazabilirler mi ?
    Cizilme durumu nasil ? Herhangi bir dezavantaji var mi ?
    Renk degisikligine karar verdim ve ya matte black yada jet black alacagim ama cok kararsiz kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium

evet hocam fiyat olarak biraz pahalı 6s için de kullanmıştım yanlardan rezaletti bakalım 7 de nasıl duracak bende merak ediyorum tabiki uyguladıkdan sonra mutlaka yazarım yada resim paylaşırım

bana göre en iyisi 3d camlar çok güzel duruyor ama kaliteli birşey bulmak lazım. Kardeşime s7 edge 3d jelatin kılıfı sipariş ettim kırık geldi kargoda kırıldıysa bile bu nasıl bi camki hemen kırılıyor ?
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu forumda benim bu durumumu anlayabilen biri çıkması beni çok sevindirdi açıkcası.İlk aldığım cihazda sarılık oranı ikinci aldığım cihaza göre daha azdı.Renk filtrelerinden işlem yaptığımda da sanal bir filtre olduğundan ekranı bulanıklaştırıyordu.6s ile yan yana kıyasladığımda renk filtresiz 7 ekranı 6sden bariz sapsarıydı.Filtre uygulayınca da bahsettiğim gibi ekran bulanıklaştı ve renkler tam gerçeği yansıtmamaya başladı.
    Bu sebeple yeni bir ip7 almaya korktum da diyebilirim.Tekrar aynı stresle uğraşmak + çevrendekileri cihazda böyle bir sorun olduğuna inandırmaya çalışmak bana çok yorucu geldi.
    Üstüne basa basa söylüyorum,bazı arkadaşlar normal diye düşünüyor fakat bariz bir kısım cihazda ciddi problem olabilecek derecede sarı ekran sorunu mevcut.
    Herkes kendi önlemini alıyor ben de arkadaşın dediği gibi 7 serisinden soğudum ve 6s 32gb uygun bir fiyattan aldım.7 ile arasında çokca bir fark hissedeceğimi düşünmüyorum.

• merhabalar kolay gelsin.
    arkadaşlar bugün aldım iphone 7yi bi sorum olacaktı acaba kamerada jelatin mi var bana mı öyle geliyor ?
  • arkadaslar Amerika'dan iphone isteyenler suraya bakabilir:

https://forum.donanimhaber.com/m_121428361//tm.htm#121428361

9 Kasim'da Istanbul'dan elinizde veya kargoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Hocam bu iphone 7 deki sarı ekran sorunu sebebiyle iki adet cihaz iade ettim ve en son Turkcell sitesinden 6s 32gb sarı kutu puan kampanyasını da kullanarak 2399 tlye aldım.
    Bu konuda çok titizim 3500 tl veriyorum ekranın home tuşuna yakın olan kısmı sapsarı.
    İşimi garantiye aldım 6s aldım.Umarım bu cihazda da sorun çıkmaz.

evet hocam sari ekran muhabbetini bende duydum 7de hem 3000 tl vercem bide ekranla mi ugrascam

6s iyidir hocam ya 3sene gotururur , bu sari kutu nedir bana ek tarfime mi veriyolar da 2400 tlye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: palo1

merhabalar kolay gelsin.
    arkadaşlar bugün aldım iphone 7yi bi sorum olacaktı acaba kamerada jelatin mi var bana mı öyle geliyor ?

Benim cihazda yoktu. Diğerlerini bilemem. Ama yoktur diye düşünüyorum.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda beyazlar 6s e göre daha sarımsı

Bide arkadaşlar 6s te SHAREit ile attığım müzikler İphone un kendi müzik programına import oluyordu ama 7 de olmadı hatta arkadaşın 6sinda da olmadı ayar felan mi var acaba

• palo1 P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kamerada. Size öyle gelmiş.
  • scarface6 S kullanıcısına yanıt
    Valla sanki var gibi geldi bana.

• oea77 kullanıcısına yanıt
    bende spigenin kendi sitesinden ilk zamanlar da verdim stokta var yazıyordu 2 hafta olacak hala ürün yok geçende arayıp bilgi verdiler önümüzdeki hafta çıkacak diye bakalım mecbur bekliyicez hocam başka sağlam bir marka şu anda yok piyasa da
  • Arkadaşlar mesaj ekranını nasıl böyle yaparız veya yapılıyor mu ? Ve bu duvar kağıdını nasıl bulurum telefonda yok 😑
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: palo1

Arkadaşlar mesaj ekranını nasıl böyle yaparız veya yapılıyor mu ? Ve bu duvar kağıdını nasıl bulurum telefonda yok &#128529;
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

soldaki düz kilit ekranı zaten. sağdaki ise mesaj efekti. havai fişeği seçmiş mesajı atan kişi. bir an patlayıp kayboluyor o arka plan. mesajı gönderme tuşuna bastırınca geliyor efekt ekranları

• Arkadaşlar telefonu almak üzereyim. Tek bir sorum var:
    Sürekli olmamakla birlikte ara ara internet kullanmak kaydıyla sabah %100 şarjla evden çıkarsam gece eve gelene kadar şarj beni idare eder mi?
    Bahsi geçen süre yaklaşık 12 saat.
  • @all

Arkadaşlar bugün birkaç AVM ve APPLE CENTER gezdim ve Model-A1660 , Model-A1661 modellerini bulamadım baktıklarımın hepsi, (bunlara 7 ve 7plus dahil) A1778 , A1784 modellerdi yani İNTEL chipsetli modem kullanıyorlar, A1660 ve A1661 Qualcomm LTE modemi kullanan modeli nerden bulabilirim bilgisi olan varsa vede bilgilendirirse sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Arkadaşlar telefonu almak üzereyim. Tek bir sorum var:
    Sürekli olmamakla birlikte ara ara internet kullanmak kaydıyla sabah %100 şarjla evden çıkarsam gece eve gelene kadar şarj beni idare eder mi?
    Bahsi geçen süre yaklaşık 12 saat.

Hocam telefonun sarji bence tam anlamiyla mukemmel. Sarj konusunda sıkıntı yasamazsin yani. Simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

quote:

Orijinalden alıntı: predatorry

ben fazlasıyla memnunum 7plusımdan. Home tuşu yeter :)

plus serileri de cok buyuk ya yarim ekmek kadar :))

Apple onumuzdeki modellerde ekran kasa oranini daha yuksek seviyelere cikarmali. Plus i sirf bu yuzden almadim. o ekrana gore cok kaba bir telefon bence

• Gelen sızıntılardan ilki, kuşkusuz yeni iPhone modelinin hangi isimle çıkacağı yönünde. Bir kısım iPhone 7s beklerken, ağırlıklı olarak gelen bilgiler yeni iPhone'un iPhone 8 olarak anılacağı şeklinde. Zira gelecek yıl, iPhone'un 10'uncu yıldönümü kutlanacak ve Apple'ın buna özel bir iPhone tanıtması bekleniyor. Bilindiği gibi şirket, "s" modellerinde tasarımı koruyarak donanıma odaklanıyor, her yeni sayıyla ise tasarımı elden geçiriyor. Buna istinaden gelecek sene yepyeni tasarıma sahip bir iPhone 8 göreceğiz gibi görünüyor.

iPhone 8'in tasarımına yönelik gelen iddialar ise oldukça güçlü. Daha önce de Apple'ın, iPhone 4s genlerine geri döneceği ve iPhone 8'de her iki yüzü tamamen camdan oluşan bir tasarıma yoğunlaştığına ilişkin bilgiler gelmişti. Bu iddialar şimdi yeniden gün yüzüne çıktı. Buna göre iPhone 8'de arka yüzeyin tamamen cam malzeme olması bekleniyor.

Bir diğer bilgi de ekrana yönelik. Apple'ın iPhone 8'de IPS LCD'den vazgeçerek AMOLED ekrana geçiş yapacağı söyleniyor. Bu hamlede, Samsung'un amiral gemilerinin ekran kalitesini yakalama düşüncesi mevcut kuşkusuz.

Öte yandan iPhone 8'in 3 farklı ekran boyutuyla sunulması bekleniyor. 4.7, 5 ve 5.5 inç gibi 3 farklı iPhone 8 görebiliriz. Ancak bu konu şimdilik biraz muamma. Bilinen bir gerçekse, Apple'ın artık iPhone SE gibi 4 inç boyutuna bir kez daha inmeyeceği.

CHIP Online
    iPhone 8'in Arka Yüzeyi Tamamen Cam Olabilir!
    http://www.chip.com.tr/haber/iphone-8in-arka-yuzeyi-tamamen-cam-olabilir_65873.html

• Benim telefon sadece ve sadece FaceTime ile 30 dk dam sonra biraz ısınmaya başlıyor . Çok saçma geliyor oyun felan oynarken olmuyor bu

• quote:

Orijinalden alıntı: notropil

@all

Arkadaşlar bugün birkaç AVM ve APPLE CENTER gezdim ve Model-A1660 , Model-A1661 modellerini bulamadım baktıklarımın hepsi, (bunlara 7 ve 7plus dahil) A1778 , A1784 modellerdi yani İNTEL chipsetli modem kullanıyorlar, A1660 ve A1661 Qualcomm LTE modemi kullanan modeli nerden bulabilirim bilgisi olan varsa vede bilgilendirirse sevinirim teşekkürler.

Arama bulamazsın. Bavul ticaretiyle ABD'den getirilen cihazlar dışında Türkiye'de A1660/61 cihaz bulamazsın (ülke belirtmediğin için Türkiye'de aradığını varsayıyorum). O cihazlar CDMA önceliklidir GSM değil. Dolayısıyla CDMA şebekelerin olduğu ABD, Çin, Kosta Rika, Japonya ve Hong Kong vb. dışında A16XX cihaz satılmıyor. Türkiye'nin de içinde bulunduğu avrupa ülkeleri, ortadoğu, afrika, asya, okyanusya,Kanada vb. tüm ülkelerde GSM cihaz satılır ve hepsi Intel modemlidir. Türkiye'de kurumsal mağazaların tümü TU/A part nolu Apple Türkiye cihazı satarlar ve hepsi A17XX'dir. Qualcomm modemli A16XX cihazları Sahibinden'deki bavul ticareti satıcılarından bulabilirsin. Ayrıca A16XX cihaz aldığında bir yıllık uluslararası garantiden Türkiye'de yararlanamazsın. Cihazın arızalandığında onarım için Apple Store bulunan diğer ülkelere göndermen gerekir.

Kusura bakma, başlığın sen gelmeden önceki 580 sayfasında bu konu yüzlerce kez konuşuldu. Direkt net bilgi istersen mesela şu mesajda ayrıntılar mevcut:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.